Å spise på Planes

Det er en hunger følte på flyene som føles irrasjonell og ukontrollerbar. Hva er det om å fly høyt på himmelen i skinnende metall rør som gjør magen min knurring som et dyr? Har høyde påvirker blodsukkeret eller er at jeg er så høyt over bakken jeg prøver å heie meg selv ved å oppleve den mest grunnleggende og sant jordiske gleden av å spise? Når jeg blir tilbudt den sjeldne muligheten for første eller business class jeg føler mindre desperat. Måltidet kjerrer og Uncorked flasker god vin sette min sulter sinn rolig. Jeg vet ikke engang egentlig spise eller drikke så mye da. Det faktum at det er det satiates meg, og jeg vil selv slå ned de nybakte cookies for å feire anledningen for landing. De er feit og altfor søt og smak av de odde kjemikalier som er nødvendig for dem å herde overbevisende måte i det ombord ovn ved 30 000 fot.

I trener klasse, er mat sjelden servert, noe som er en trist ting. Jeg husker da de små skuffer med alle avdelinger ble sendt til deg på nesten hver flytur, men jeg er gammel nok til å ha vært vitne til røyking på fly, hele røyking deler av flyene der folk faktisk røkte og gjorde så for hele tiden vi var på vei bakken. Jeg kan ikke tro at de gjorde dette nå, men jeg så det med mine egne øyne da.

Nå kan du kjøpe mat på flyreiser, men dette virker klossete for meg, i cashless hytter. Jeg liker ikke hva som er på tilbud. Brødene er tørre og kjøtt er tvilsom og potetgull og nøtter ville bare dehydrerer deg videre. Late kredittkortet ditt over i bytte for en shrinkwrapped boks av unperishables virker nesten like ille som å bringe på en pose med rask mat kjøpt på terminalen, stekt elementer lekker olje gjennom papiret, den umiskjennelige lukten gjennom klær og hud. da har du problemet med hamburger hender, og du kan ikke vaske det bort i flyet toalett.

Hvis jeg ta med mat hjemmefra det er den uunngåelige kampen for å få dem gjennom TSA screening, spørre filosofiske argumenter om hva som er og hva som ikke er en gel eller væske. Hva ville du vurdere mandel smør likevel? Også jeg aldri komme til å gjøre dette fordi jeg nesten alltid flyr tidlige morgener, og at mørk blå timen er som regel for stresset til å vurdere å flytte ting fra store poser i små poser.

Jeg bare sulte på flyet, fordi å spise i nærvær av fremmede føles skitten og utsvevende. Jeg har sett noen brutto spise på flyene, og jeg ønsker ikke å delta i det. Jeg vil spise når jeg kommer dit. Stol på meg.

På en av mine aller første fly til Los Angeles, satt jeg ved siden av en smertelig tynn mann som hadde tilsynelatende aldri klippe skjegget hans. Ansiktet hans var ung, men håret hans var helt grå. Han hadde på seg dårlig montering gamle klær som så ut som de ikke var hans, men elementer måfå satt sammen til et antrekk fra en boks av tapt og funnet gjenstander. For mange jakker for én person. Han holdt en rynkete avisartikkel mellom sine lange fingre og bekymret for det som det var perler.

Jeg fortsatte å se på papiret prøver å skjelne hva som var på den, som konstant berøring av hans hender hadde slitt ned avispapir. Han bar en like rynkete brun papirpose, og på et tidspunkt i løpet av flyturen trakk han hva jeg antok var et eple fra posen, men jeg innså etter at han begynte å spise det at det ikke var et eple, men faktisk en løk. Den skarpe, hvite kjøttet så det samme, men det luktet skarp og etsende og alarmerende. Han trakk biter av løk hud fra tennene med sine klolignende negler og venstre våte fingeravtrykk på avisartikkel, som formørket skriften nok slik at jeg kunne gjøre det ut. Jeg ønsket å skrike da jeg leste det, men jeg gjorde det ikke. Jeg bare satt der uten å vite hva de skal gjøre, men inhalerer løk røyk og være redd.

Artikkelen var om en mann som hadde vært stalking Michael J. Fox i sitt hjem og straffesaken mot ham og hans opptreden i retten. Artikkelen hadde blitt videreført på en annen side, men at en del hadde heller ikke blitt kuttet ut, eller det hadde gått tapt et sted i transitt.

Det var et bilde av Michael J. Fox, sannsynligvis et kampanje skudd fra familiebånd, men bildet av STALKER må ha vært om kontinuerlig siden. Jeg lurte på om denne mannen var stalker, og jeg er ganske sikker på at han var. Den kalde blank galskap jeg kunne føle som kommer fra huden hans var bevis nok. Jeg trengte ikke å se bildet fra artikkelen for å vite det. Når flyet rørt bakken han sprunget ut av sitt sete og drev til forsiden av kabinen. Flyvertinnene ba ham sitte ned og han holdt posen med restene av løk og artikkelen i hans skjelvende hender og bodde stående. Hytta ble åpnet døren, og han kastet seg ut av den og ned jetway som om han ble skutt fra en kanon, men disse var dager før 9/11, og slik at de bare la ham gå.

9 Kommentarer. Legg til mix ...

 1. Jeg synes å huske at du en gang ble servert en "kinesisk" kylling salat på et fly en gang, riktignok uten sprø wonton crunchies. ;)

  Jeg ville ha hatt å si noe til at løk eater, ville det være helt kvalmende!

 2. Margaret, som var en morsom og sann historie, gjør en lurer på hvor ting går.

 3. Jeg husker røyker flyreiser som en gutt, var de forferdelige. Husk også racing utenfor for å røyke et sted i Ohio for en layover. Maten som pleide å bli servert var alltid sketchy, men også spennende. En gang på slutten av syttitallet, en passasjer sittende ved siden av min mor tok ut en steakknife. Mamma var redd før sa passasjer dro ut en stor hjemmelaget tomat, skiver det pent, og delte det med henne. Travel kan få rare så fort at det ikke synes merkelig før senere.

 4. Margaret! ! ! Dette var brevet ditt at jeg abonnerer på ... Jeg kan ikke huske området for å redde livet mitt ... ahhh jeg elsker dette! Xo
  Jeg visste du ville publisere dette til slutt ... å holde tilbake noe slikt ville være en forbrytelse. (;

 5. En fantastisk blogginnlegg, som vanlig - jeg husker røyking på fly, også - veldig godt. Jeg husker jeg var en plaget tenåring flyr, "enslig-moll"-stil, mellom skilte foreldre, og ser frem til å røyke uforstyrret i tre timer.

  På 90-tallet fløy jeg til Europa på den belgiske flyselskapet Sabena. Jeg ble sittende ved siden av en svært elegant eldre kvinne, bare to av oss i et av sideskipene. Omtrent en time i flyet, ordløst, hun tok et hardkokt egg ut av vesken og begynte å tappe den på sitt brett å skrelle den. Hun så meg blikk varsomt, tror jeg, så - fortsatt helt stille, nådde hun inn vesken hennes, fikk en annen egg, og tilbød den til meg med en vev. Jeg aksepterte med takk - fordi, hva kan jeg gjøre? Jeg spiste det, men spise et egg på et fly er ikke noe jeg noensinne ville vurdere i normale omstendigheter. Så gikk hun til å sove i sju timer ... og tapte alle måltider. Når vi var landing, hun stille tilbød meg en tyggegummi, som jeg aksepterte. Hun snakket aldri, men smilte mye ... Jeg er ikke engang sikker på at hun snakket engelsk. ...

 6. Jeg tror min siste flytur hadde en mor og to barn som sitter overfor meg. De var utmattet og disse var ikke unruley barna, men en tispe bak dem treatred dem som sådan. Det attendent fikk tispa å handle seter med en fyr. Han på sin side holdt kneet trykket opp mot moren setet. Dette virkelig irriterte meg. De gjorde det beste de kunne ... ja, det var min siste flytur. Jeg husker også å kunne røyke om bord, og røyke jeg gjorde! Maten var alltid forferdelige, men jeg måtte spise det. Det var der.

 7. Min ikke-vitenskapelig teori er at det å være på et sted hvor maten er vanskelig å komme med bare gjør en person mer sulten.

 8. Å spise generelt er en merkelig filosofisk riket. Jeg liker ikke å se noen spise, eller høre dem spise. Det er svært lite som er sexy om det. Det meste fungerer som en påminnelse om vår sanne natur, mye som vannlating og avføring. Vi liker å late som vi er åndelige vesener uten kropper, engasjert i høye mentale diskurser gratis av grynt og spyr som følger vår brutto fysiske natur. Jeg har aldri føler trang til å spise når du er på fly, eller på buss, tog osv. Det bugs selv meg når jeg ser folk som spiser i supermarkeder, ute av stand til å vente til de kjøpe elementet for å starte gorging på det. Det virker bare krasse. Eller noen knasker på en pose med chips som de går nedover gaten. Det plager meg for en eller annen grunn. Hold spise til deg selv, sier jeg. Jeg ønsker ingen del av det!

Legg igjen en kommentar