SinuPulse

Tydeligvis dette ble skrevet måneder siden og bare postet nå. Bare så du vet - jeg vet det ikke er jul!

I dag er en spesiell dag fordi det rare uken mellom jul og nyttår, tradisjonelt en treg tid for alle bortsett fra kanskje returer / valutakurser avdelinger i butikkene, og hver dag denne uken er ment å være avslappende og foryngende og for din nytelse og i forberedelse for det kommende året, så jeg startet min morgen rett med pilates og en god flush med SinuPulse .

Den SinuPulse er som en Waterpik fra 70-tallet som mine foreldre hadde, noe som ville jet vann mellom tennene angivelig for å erstatte bruk av tanntråd, selv om jeg ikke kan forestille meg at det ville være like effektivt. Det virker som strengen ville overmanne vann, i hvert fall i et spill av rock / papir / saks / string / vann. Den SinuPulse er ikke for tennene. Det er for nesen, eller mer spesifikt, for bihulene. Bihulene mine er enorme og dypt. Det er mye plass i dette ansiktet. Det gjør stemmen min klangfull og melodisk, som lydbølgene spretter tilbake gjennom mine grotter og ekko. Det er makt i disse rørene, men sødme er fra resonans i min stort hode.

Jeg er heldig og også litt tynget av det, fordi med den store lyden kommer uunngåelig og det uunngåelige. Jeg er plaget av allergi, og til tider føles det som om det er værmønstre virvlende rett under øynene mine. Orkaner og regn og tørre slettene. Det skiftende og urolige og smertefullt, men det er mitt liv. Nesen min levetid. Jeg lever det.

For å takle, det finnes medisiner som jeg tar på måfå og ineffektivt, men jeg synes er mest lettelse i mekaniske løsninger og det er her SinuPulse kommer i. Jeg var redd for å bruke den i starten, blir bare så vidt introdusert til Neti Pot, som er kontroversiell i seg selv. Jeg har hatt rare Neti Pot erfaringer også, hvor salt vannet jeg pleide å skylle ut nesa kom skyte ut av mine tårekanalene i stedet for det andre neseboret. Jeg følte meg som en lekk hageslange og lurte på om jeg kunne bryte meg selv med duct tape.

Den SinuPulse er som Neti Pot på steroider - eller kanskje crystal meth. Det gjør en høy lyd, og bokstavelig talt skyter en hard strøm av vann opp i sinus og det gjør vondt i begynnelsen, men så det føles godt, og så ting som er framlagt der oppe får løsnede og faktisk kommer ut, og du kan ikke tro hva som var opp der.

Jeg pleier å ha den satt til 8, men det vil gå til 10 år. Jeg ønsker ikke å ta det opp til 10 ennå. Jeg vil ha et sted å gå, i min nese terskel. De to siste dagene jeg har brukt kaldt saltvann, noe som kjøler hjernen min og føles som en iskrem hodepine, men på en god måte. Kulden ser også ut til å gjøre bihulene constrict eller dilate eller hva bihulene gjør, slik at flere kommer ut, noe som er utrolig tilfredsstillende og helt motbydelig.

Huset mitt har gamle rørleggerarbeid og min vasken på badet er den eldste av alle. Det er en liten mesh kurv over sluket å sørge for at ingenting solid vil gå ned dit og som jeg boret på det ene neseboret med sinupulse en stor klump av solid, hardt slim kom ut av den andre. Det gikk inn i mesh kurv og effektivt stengt i vasken, vasken fylle opp med kaldt saltvann kort varmet av nesen min. Jeg kunne ikke tro at jeg hadde det i det, og når den kom ut den jævla tett i avløpet. Jeg ville ha tatt et bilde av det, men det er noen ting vi bør holde for oss selv.

4 Kommentarer. Legg til mix ...

  1. Morsomme ting! Jeg har brukt sinupulse også, og kan ikke tro at jeg aldri ble fortalt om denne tingen. Jeg har brukt mange år på å ta døsig meds som gjorde livet mitt utholdelig, men gjorde lite for å gjøre livet mitt bedre. Jeg antar dette er hva vårt helsevesen handler om å gi akkurat nok lettelse å holde kundene kommer tilbake, men ikke nok til å faktisk kurere problemet. Takk for at du deler din personlige morsom opplevelse forhåpentligvis andre vil ha nytte også. Elsker stedet.

  2. Hei vennen, jeg foretrakk å innta meth. Jeg fant det for hardt på nesen. Du er morsom.

  3. Du er en sit-down standup er du ikke? Du gjør meg LA (ler høyt) ... så takk. Lykke til med de bihuler ... de er faktisk veldig melodiøs og klangfulle ... Jeg elsker deg. ps er det rart at jeg ikke ville tankene å høre mer om dine bihuler litt tid? bare for å finne ut hvordan de er ...

  4. Flott omtale Margaret. Har akkurat fått min Sinupulse dag og ive også nettopp ferdig med å bruke det! Dratt den opp til full gass og bare gikk for det! Øyeblikkelig føle seg bedre, en enda større forbedring på min tamme lite neti potten! Ive led med Sinus problemer for Gud vet hvor lenge, og har hatt alle de vanlige dritt salver og operasjoner, uten at noen av dem er i det hele tatt gunstig. Neti potten er nyttig, men går på min første bruk, er det Sinupulse et steg opp, kan jeg nesten snuse min laptop opp kastet mine nesebor, det er så fantastisk klart. Jeg håper fremdeles å ha suksess med din og livet er bra. Hei til Janice, Dan & Maradoll. JD

Legg igjen en kommentar