SinuPulse

Tydeligvis dette ble skrevet måneder siden, og bare postet nå. Bare så du vet - jeg vet det ikke er jul!

I dag er en spesiell dag fordi det rare uken mellom jul og nyttår, tradisjonelt en langsom tid for alle bortsett fra kanskje avkastning / utveksling avdelinger i butikkene, og hver dag denne uken er ment å være avslappende og foryngende og for din nytelse og i forberedelse for det kommende året, så jeg startet min morgen rett med pilates og en god plan med SinuPulse .

Den SinuPulse er som en Waterpik fra 70-tallet som mine foreldre hadde, som ville jet vann mellom tennene angivelig for å erstatte bruk av tanntråd, selv om jeg ikke kan forestille seg at det ville være like effektivt. Det virker som strengen ville overmanne vann, i hvert fall i et spill av rock / papir / saks / string / vann. Den SinuPulse er ikke for tennene. Det er for nesen, eller mer spesifikt, for bihulene. Bihulene mine er cavernous og dyp. Det er mye plass i dette ansiktet. Det gjør stemmen min klangfull og melodisk, som lydbølgene spretter tilbake gjennom mine huler og ekko. Det er makt i disse rørene, men sødme er fra resonans i min stort hode.

Jeg er heldig og også litt tynget av det, fordi med den store lyden kommer uunngåelig og det uunngåelige. Jeg er plaget av allergi, og til tider føles det som om det er værmønstre virvlende rett under øynene mine. Orkaner og regner og tørre slettene. Det skiftende og stormende og smertefullt, men det er mitt liv. Nesen min levetid. Jeg bor det.

Å takle, det er medisiner som jeg tar på måfå og ineffektivt, men jeg finner mest lettelse i mekaniske løsninger og det er her den SinuPulse kommer i. Jeg var redd for å bruke det til å begynne med, blir bare bare introdusert til Neti Pot, som er kontroversiell i seg selv. Jeg har hatt rare Neti Pot opplevelser også, hvor salt vann Jeg pleide å skylle ut nesa kom skyte ut av mine tårekanalene i stedet for det andre neseboret. Jeg følte meg som en lekk hageslange og lurte på om jeg kunne bryte meg selv med duct tape.

Den SinuPulse er som Neti Pot på steroider - eller kanskje crystal meth. Det gjør en høy lyd og bokstavelig talt skyter en hard strøm av vann opp i sinus og det gjør vondt i begynnelsen, men så det føles godt og deretter ting som er avleiret der oppe får forskyves og faktisk kommer ut og du kan ikke tro hva som var opp der.

Jeg pleier å ha den satt til 8, men det vil gå til 10. Jeg ønsker ikke å ta det opp til 10 ennå. Jeg vil ha et sted å gå, i min nese terskel. De to siste dagene har jeg brukt kald saltoppløsning, som frysninger hjernen min og føles som en iskrem hodepine, men på en god måte. Kulden synes også å gjøre bihulene innsnevre eller utvide seg eller hva bihulene gjøre, så mer kommer ut, noe som er utrolig tilfredsstillende og helt motbydelig.

Huset mitt har gamle rørleggerarbeid og mitt bad vasken er den eldste av alle. Det er en liten mesh kurv over drain å sørge for at ingenting solid vil gå ned dit og som jeg boret på ett nesebor med sinupulse en stor klump av solid, harde slim kom ut av den andre. Det gikk inn i mesh kurv og effektivt stengt i vasken, vasken fyller opp med kaldt saltvann kort varmet av nesen min. Jeg kunne ikke tro at jeg hadde det i det, og når den kom ut den jævla tett i avløpet. Jeg ville ha tatt et bilde av det, men det er noen ting vi bør holde for oss selv.

4 kommentarer. Legg til mix ...

  1. Morsomme ting! Jeg har brukt sinupulse også, og kan ikke tro at jeg aldri ble fortalt om denne tingen. Jeg har brukt mange år på å ta døsig meds som gjorde livet mitt utholdelig, men gjorde lite for å gjøre livet mitt bedre. Jeg antar at dette er hva vårt helsesystemet handler om å gi akkurat nok lettelse å beholde kunder som kommer tilbake, men ikke nok til å faktisk kurere problemet. Takk for at du deler din personlige morsom opplevelse forhåpentligvis andre vil ha nytte også. Elsker stedet.

  2. Hei vennen, jeg foretrakk å innta meth. Jeg fant det for hardt på nesen. Du er morsom.

  3. Du er en sit-down standup er du ikke? Du gjør meg LA (ler høyt) ... så takk. Lykke til med disse bihulene ... de er faktisk veldig melodiøs og klangfulle ... Jeg elsker deg. ps er det merkelig at jeg ikke hadde noe imot å høre mer om dine bihuler litt tid? bare for å finne ut hvordan de er ...

  4. Flott omtale Margaret. Har fått min Sinupulse i dag og ive også nettopp ferdig med å bruke det! Dratt den opp til full gass og bare gikk for det! Umiddelbart føle seg bedre, en enda større forbedring på min tamme lite neti potten! Ive led med Sinus problemer for Gud vet hvor lenge og har hatt alle de vanlige dritt salver og operasjoner, uten at noen av dem er i det hele tatt gunstig. Neti potten er nyttig, men går på min første bruk, er det Sinupulse et steg opp, jeg kan nesten snuse min laptop opp kastet mine nesebor, det er så fantastisk klart. Jeg håper fortsatt å ha suksess med din og livet er godt. Hei til Janice, Dan & Maradoll. JD

Legg igjen en kommentar