Dog besøk

Det er noen hund gjester i dag på huset, som gjør hunden mine barn sprø og vill av begeistring. Nye hunde rumper å snuse, ukjente haler å jage og alles dyrebare små bust gå opp, slik at alt håret på ryggen ser ut som de har geleaktig dem i bittesmå Mohawks. Saken om hunder er at hvis du virkelig se, de er alle slags de samme fargene, men varianter av disse nyanser og måter som de manifesterer seg er uendelig og uforutsigbar, men på samme tid inneholdt. Disse hundene er alle forskjellige, men det er noe gammelt om dem som gjør dem ser ut som de er fra samme hund lager, at et sted i historien de kom fra samme hund sted. Det er det samme hunden familie og hund gener og hund treet.

Når min store hund ralph var i live, ville han knurre skremmende på canine sosiale innringere. Han hadde ingen tålmodighet for valper, og ville slå noen eller alle på ryggen på den mest mindre forseelse. Det virket som det var en tråd i hans kjever kjører opp sin snute, og når den ble trukket det ville løfte til en varulv grimase, noe som ville forsvinne like fort som jeg kunne si navnet hans ansiktet hans opp.

Litt hund gjest, Emily, har også denne tråden, rett på nesa, en teensy sting for å vise sin misnøye over å bli snust etter min Chihuahua Gudrun, som ser positivt giganten ved siden av henne leketøy rase runt kroppen. Jeg snakker i en høy nasal tone som gjør denne søte besøkende føler seg trygge og hun wraps hele hennes vesen rundt halsen min som en lyddemper, og jeg kan føle knoklene vibrere med pusten.

Hva en gave det er å være rundt dyr som elsker mennesker, og jeg tror at hunder er den mest kjærlige av alt. Jeg kan ikke snakke om katter, som jeg er allergisk og har aldri fått vite en grunn av nysing og hevelse som uunngåelig starter når jeg er i nærheten av en, men hunder kan jeg attest ha en hengivenhet som er uten sidestykke. Ingen person har elsket meg som mine hunder har, og jeg kan ikke være sikker på om jeg har elsket noen som rent og uselvisk som de gjør tilsynelatende uten anstrengelse. Jeg elsker hvordan hundene ikke frykter intimitet. De er dristig tett og tør å innrømme sine hunde følelser og ikke holde tilbake en ting noensinne.

Dette er grunnen til at det er spennende å møte nye og ha hundebesøk og små canine hendelser. Tilstedeværelsen av kjæledyr er livet bekrefter i den varmeste og pels måte. Jeg spenningen på sine elegante pigger og hvordan deres hund ben beveger seg raskt under deres hund chassis. Jeg kan forstå hvorfor folk hamstre dyr og samle mer og mer til det punktet de ikke kan fungere, og må ha sine elskede kjæledyr fjernet av myndighetene og deres hus jevnet med jorden for å kvitte gulvplankene i den ammoniated lukten av hundre dyr eller mer peeing på samme sted.

Det blir for meg når disse menneskene har å gi slipp på sine viktige skapninger, og jeg gråter rett sammen med dem på tv, så jeg kunne ikke engang forestille seg dette. Jeg kunne aldri. Jeg husker diehard folk under orkanen Katrina, stående på sine hustak med rifler, nekter å forlate sine dyr bak og truet med å drepe alle som forsøkte å gjøre dem. Jeg får det. det er meg helt ned til bakken. Jeg kunne aldri la en av mine gå. Du må drepe meg først. Selv i døden, kan jeg aldri la dem gå. De er mine og forblir min for evig og alltid. Det er mitt ansvar og min store glede. Det er en ære å ta vare på dyr, og dette har jeg aldri ta for gitt.

Da jeg var vedta Ralph, han var bare en baby svart prikk av pels på et skrivebord. Jeg fylte ut et skjema og klødde ham under haken hvor jeg ville lære at han elsket det beste. Det var en plutselig uro, som en eldre grånende snute puddel ble brakt inn i dyr ly av sin eier, og den frivillige prøvde å roe ham, som eier, som jeg aldri har sett, forlot hunden det uten så mye som en god bye . Puddelen la ut den mest bloddryppende skrik, et hyl som såret mitt hjerte og ører, bare en lang kommentar, holdt ut og vedvarende i isolasjon og oppgivelse og frykt.

den frivillige ristet på hodet. "Folk har ingen respekt for livet. At hunden er helt bra. Helt frisk. Hun bare ikke vil ha ham. Ingen respekt for livet. Ingen i det hele tatt. "Hun så på meg med trøtte øyne som hadde sett mye hund tragedie. Hun pet Ralph på sin valp fluffed brystet, og hun visste ikke navnet hans var Ralph som han ikke engang hadde blitt ennå navngitt. "Du tar vare på denne hunden. Han er en god gutt. Han vil være en god hund for deg. "Jeg nikket høytidelig og så bort ikke sikker på hva annet å gjøre.

"Jeg kan fortelle dere vil gjøre en god jobb."

Jeg visste at jeg ville også.

Den frivillige plukket opp puddel, som ikke ville bli trøstet. Hunden snudd og vred og vred seg ut av den frivillige armer og kjørte full kraft tilbake til inngangen, presser på den tunge tre og glassdør med all sin hund kanskje som om det var det eneste som holder ham fra hans eiers side.

dog visit 1

dog visit 2

dog visit 3

dog visit 4


Finn andre innlegg om Blog og tagget .

5 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Herlig innlegg Margaret. Jeg er med deg-et kjæledyr er kjærlighet og ansvar for livet. Jeg har selv en katt og hennes adopsjon dag var lik din konto for å få Ralph-folk bare slippe katter av fordi de var "ikke ønsket" lenger. Utrolig. Et kjæledyr er evig takknemlig for den blir vedlikeholdt, og jeg kunne ikke en del med meg noe mer enn jeg kunne et familiemedlem.

 2. Vakkert sa. Jeg sitter her og ser på min stor svart hund Murphy gnage på et bein. Jeg adopterte ham fem år siden i løpet av de mørkeste dagene i hele mitt liv. Han ga meg en grunn til å komme seg ut av sengen og holde det gående. Han hadde sittet i den lokale dyr ly for nesten to måneder da jeg adopterte ham. Han var ca 3 eller 4 år gammel og hadde klart vært noens hund, men ingen kom til å kreve ham. Hvordan kan du la noen pet reise? Jeg vet ikke hvordan folk kan gi hundene sine unna, ikke bryr seg, ikke gjøre det grunnleggende som mat og vann. Hunder elsker deg uansett hva. Jeg tråkket på halen går og han bare så opp på meg og begynte logrende det og gi meg at hundevalp smil.

 3. Disse ordene du har skrevet kunne ikke være mer sant. Jeg fikk min pels kid Mimi på bare 7 uker gammel. Hun snudde 6 i januar. Selv om det er mye mer grå pels enn da vi møttes for første gang, vil hun alltid være min baby. Den lengste vi noen gang har vært fra hverandre var 8 dager, og det var bare fordi jeg måtte være på sykehuset for en særlig alvorlig tilfelle av lungebetennelse. Jeg kan ikke begripe livet mitt når hun forlater meg. Hvem vil hoppe på brystet mitt, plop baken ned, og sove på min venstre bryst? Hvem vil prøve å kvele meg med ryggen fett, og blending når jeg flytter dem fordi jeg trenger oksygen? Hvem vil sitte i stuen, noe som gir meg den "feed me" stirre en solid 30 minutter før sin tid? Jeg vil alltid ha en hund i livet mitt, men ingen kan ta plassen til min aller første som var mitt ansvar alene. De er veldig spesielle skapninger. Dette var hennes den dagen jeg tok henne med hjem ...
  http://www.weblogimages.com/vp?uid=YarrowPyxie&pid=443429&sid=lvD87swPX7

 4. Jeg er en livslang katteeier og jeg nylig fikk min første hund. Jeg var så fornøyd med hvordan ubetinget hunden min elsker meg. Jeg er ikke vant til å motta den slags kjærlighet fra et dyr, og det er virkelig en fantastisk opplevelse. Med katter, noen ganger må du jobbe for deres kjærlighet (som, så rart som det høres ut, er fortsatt en givende opplevelse), men ikke så med hunder. Hunder elsker deg det øyeblikket de legger øynene på deg, og det er alltid.

 5. Jeg trodde ikke det var mulig å tilbe deg mer. Fy faen, du er en glimrende skribent.
  Så glad noen twitret dette til meg, har min hund Pinky kreft og de trodde jeg skulle grave den.

  Hun kommer hjem i dag.

  Mye respekt,

  Kristen Johnston

Legg igjen en kommentar