TV Middag

Jeg kunne virkelig gå for en tv middag akkurat nå. 70s slag, som sulten mann middager fra Swanson - Salisbury biff som har avdelinger med kjøttet i midten så erter, potetmos, mais brød puff eller sjokoladekake over kjøtt som snakkebobler. Hva var det korn brød puff? Det var som cornbread, men også vanligvis myk inni og søt som en dessert. Sa jeg drømme det? Kanskje. Jeg er ikke sikker. Mat minner kan være drømmeaktige og misvisende. Det kunne ha vært det jeg ønsket å være i stedet for bare en liten del av kremete mais.

Det er så lenge siden jeg hadde en, containerne da ble ikke mikrobølgeovnbolle! Det er så gal. De måtte bakt i en konveksjonsovn. Jeg elsket hvordan alt slags smakte det samme, og det var som et hjem versjon av flyet måltid, men uforutsigbar, siden du ville ha å gjøre oppvarming, og vanligvis jeg brente måltidet litt, bare for å brulée det, og bringer den uhyre sukker til overflaten og tilsetning krisen og karamell. Hvis jeg hadde en propanbrenner da ville jeg nettopp har tint den på disken og brennemerket toppen.

Salisbury biff eller kalkun tv middag var å foretrekke til kalkun og kylling potten sektor fordi selv om pies var deilig, etter 40 minutter i ovnen, ville de kremhvite a'la king insides få utrolig varm og tungen min ville bli blemmer for dager fordi det tok evigheter å lage mat, og da den var klar tålmodigheten ville ha blitt testet og appetitten glupske og urimelig. Jeg har alltid tok den ut av ovnen for tidlig, og stolt holdt ut gjennom doughy sentre i stedet for å sette den tilbake i fordi ventetiden var bare for mye for meg.

Kan du gjøre disse rettene selv nå? Ja helt, men det ville ikke ha den samme tyngdekraften, den følelsesmessige vekt som kommer fra matlaging for deg selv for de første gangene. Den trekking av kald papp ut av fryseren og lesing av bokser og forvarming. Hvis du var virkelig liten, som meg, du ville ha trukket opp en stol på kjøkkenet for å nå baksiden av fryseren, dra bena over gulvet og skraping opp nye fliser.

Det var som redd, alene følelse, og momentant Visjoner av en twilight zone stil apokalypse, der du er den eneste som er i live, og det er bare deg og alle disse tv-middager. Det er som Burgess Meredith med bøkene og ovnen er brillene dine. De første gangene jeg var alltid redd ovnen skulle eksplodere, men det var alltid ok. Jeg spiste mye av disse middager og også pølser med amerikansk ost - kokt, og jeg må innrømme rå til tider, som jeg ikke tankene. Det er litt godt og alt det samme egentlig.

swanson tv dinner

Finn andre innlegg om Blog og tagget .

5 Kommentarer. legge til mix ...

  1. Jeg er fortsatt en sucker for frosne pot paier og makaroni og ost. IKKE i mikrobølgeovn; du må koke dem i ovnen. Hvis du gjør mac og ost akkurat, danner den en sprø, brunet skorpe på toppen. Heavenly.

  2. Jeg sooooo husker dem! Jeg husker jeg måtte dumpe kanel over hele dessert når som helst det var skomaker, eller jeg vil bare gjøre min pappa spise den.

  3. det er det samme dritten. det minner meg om den shitty matlaging a la Woody Allen der det å være i statene har vært hysteriske etter år med kjedelige, egoistiske cunts - dette er et morsomt stykke i at det er de foreldede klisjéaktige tilsetningsstoff beskrivelsene jeg forbinder med de pedofile produsenter av denne harsk trash ... ..anyhow, det er alt det samme dritten. hva som er mest morsom - siden jeg har hatt en plass på første rad for å beklagelig gjestfrihet i oss gjennom årene, om det virkelig er kunst og opprettelse hvorfor er så mange opptatt av å selge sitt produkt når så mange er ripping hverandre off .... dermed, for meg, er det ingen kunst i oss, men dårlige TV middager. takk for innlegget. så hvorfor kan ikke noen mennesker bare skille fredelig og trenger å bo festet for billig, gratis kunst som 15 år senere - hva har det produsert ?? en utrolig negativ atmosfære av pedofile, junkies, alkoholikere, homofober, rasister og sjåvinister. morsomt innlegg, men det er mat som minner meg om moderne amerikansk kunst.

  4. Såvidt frosne pai gå, jeg liker virkelig Myers merke, men de er bare tilgjengelig rundt der jeg vokste opp.

  5. Jeg fikk en i mikro akkurat nå, bare for gamle tider skyld, jeg husker dem å være et bedre kjøp i gamle dager, og smaker mye bedre

Legg igjen en kommentar