2 kommentarer. Legg til mix ...

  1. Hei Margaret - Jeg elsker deg! Jeg er også en stor fan av The Melissa Harris-Perry showet og var så psyched å se deg på rundebords. (Og jeg håper å se deg der igjen!) Jeg har mine egne problemer med kroppen min, også; det er definitivt en samtale for oss alle.

    Lenken i dette innlegget har trolig blitt oppdatert siden ditt besøk til showet - det er nå http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/46697649#46697649

  2. Du er utrolig Margaret. Du slutter aldri å overraske meg med din vilje til å snakke om slike viktige emner. Takk for at du gjør det du gjør, inspirere deg så mange.

    Det var en kommentar du gjort om å leve i hodet og ikke i kroppen din og jeg hører deg. Noen ganger må jeg minne meg selv om at det er et organ som er koblet til hodet jeg bor i.

    Takk og holde fantastisk kommende :)

Legg igjen en kommentar