Move

Hver gang jeg kommer et sted ny, det tar meg litt tid å lære å leve i verdensrommet, som jeg begynner meg selv om igjen og måtte spore noen trinn. Jeg beholde tette forbindelser til den siste plassen jeg var i, volleying e-post med re: fram og tilbake som det er en tenniskamp, ​​den opprinnelige emnefeltet tapt i dybden av samtalen, mens de fortsatt prøver å smi nye bakken og tjore meg til stede og deretter fremover. Jeg føler meg 16 og jeg føler meg 116 da jeg lå i sengen og tenke på å gå over gaten for kaffe og lurer på om det er på tide å spise og starte dagen.

Jeg gjør merkelig malplassert ting som start støvsuging ved daggry og legge ut klær for å spare tid. Jeg føler meg begynner å få et raserianfall når jeg snakker i telefonen og må finne ut når du våkner er og når du sover er. Det tar litt justering. Det er ikke umiddelbar eller lett.

Kroppen min savner de andre organer rundt det. Min mann, min familie, mine hunder, fordamper sin varme fra huden min og jeg frykter jeg vil ikke huske sin touch. Minnet om min nå lang døde stor hund silke brystet pels fortsatt ligger i mine hender, men han er den eneste som holder. Alt og alle andre forsvinner.

Jeg spiser ting jeg normalt ikke ville spise, så mitt liv blir et brød sirkus, og alle mine regler blir kastet ut av vinduet, som om det er en ny sheriff i byen, og det er en periode av lovløshet som er uunngåelig. Klesvask er gjort i all hast i badekaret da klærne satt på fortsatt litt fuktig. Jeg bruker den samme makeup for mer enn en dag, fordi det er ingen vitner, ingen å holde meg ansvarlig til mitt daglige rot og mismaintenance. Jeg kan gjøre hva som helst, slitasje øyevipper over natten og ser på mystisk frisk på 5 am.

Jeg lurer på om det er begynnelsen av mental sykdom eller tegn på at sykdommen har kommet. Jeg er ikke sikker på om dette er sykdom fordi jeg ikke føler meg dårlig, bare annerledes, svak uro, men ikke nød, som jeg rekalkulerer ruten min, prøver å synkronisere opp til signalet fra min satellitt, fordi det har problemer strålte gjennom alle de høye bygningene i storbyen.


Finn andre innlegg om Blog .

5 kommentarer. Legg til mix ...

  1. Margaret, du er så poetisk!
    Jeg absolutt elsker å lese bloggene dine.
    Starter over er skummelt, men jeg vet den følelsen-det er flott! Du kan gjøre deg over hvordan du vil være- ikke et produkt av miljøet og rykte. Varmeste Wishes, Drew xxx

  2. Dette er grunnen til at alle elsker u. Folk kan identifisere m / u fordi ur ekte & fokusert & bevisst av verden rundt u ...... .welllllll & morsomt som dritt! Ur state of Emergency tur brakte meg og min mann sammen. (Jeg sier mann cuz vi er for gammel til å være kjærester og ikke dum nok eller sterilt å være "liv partnere" ...... .enough bout meg. Whatta u tenker på meg? Jk. Allikevel takke Gud ga fag er som meg M. Cho! Takk for den mannen! U vil gli inn i ur nye enviro ...... u alltid gjør. Love- aaron

  3. elsket mange av oppføringene men dette minner meg om at new york har blitt så booooooooooooooring og jeg foretrekker Parker Posey til Drew Barrymore som jeg kunne fortelle deg mer, men det ville være irrelevant for mange grunner i dag, men vil bety mer etter 12 år med shitty utstillingsvindu og dokumentarer fra idioter endelig lukker gardinene på en frastøtende, utakknemlig, rasistisk og slapp orkestrering av svisker. elsket mange historier, minner i dag meg om noe som noen ikke vil ta, men du prøver.

  4. Wow. Du er for mye å ligge i bare ett legeme, én hjerne, ett liv! Du ønsker å eksplodere over alt. Minst det er hvordan det føltes å lese om hvordan det er for deg når du flytter til et nytt sted og ny mangel på rutine. Når jeg går gjennom for mye endring jeg pleier å få uvøren og uncaring, bare gå med det, så jeg kan forholde seg til hva du skrev. men ikke bekymre deg, som Firesign Theatre gang sa: "Vi er alle bozos på denne bussen!"

Legg igjen en kommentar