CNN - I Amerika

På YouTube, tenåringer spør verden: Er jeg stygg?

Komiker, blogger og selverklært stemmen til "vigilante feminisme", Margaret Cho har vært frittalende om å overvinne sin egen kropp problemer.

I et innlegg på sin nettside , fortalte hun tenåringer å ta videoene ned: «Du trenger ikke folk å fortelle deg hvor vakker du er på det. Du trenger ikke å sette deg selv i posisjon til å bli dømt på den måten. Du er bedre enn det, og du fortjener det aller beste i livet. "

"Jeg prøver å nå ut til unge mennesker gjennom blogging, gjennom min standup komedie og la dem vite at de er perfekte slik de er," Cho nylig fortalte CNN. "Jeg vil ikke at de skal vente til de er midten av 40-årene til å innse det, fordi du kaste bort hele livet tenker at det er noe galt med deg."

1 Comment.

Legg igjen en kommentar