Å være Mad på Twitter

Jeg har noen fantastiske nye tatoveringer på ræva av den utrolige Cris Cleen , som jeg elsker, og jeg postet et bilde av dem på Twitter , noe som fikk mange positive kommentarer, men det var to negative, og jeg blåste en jævla pakning. Jeg skrek høyt og spores perps ned og blokkert dem, men ikke før egentlig stamper det til dem i sterke ordelag jeg kunne bruke. Det var over toppen og virkelig slags latterlig, men jeg kan ikke dy meg.

Noen utenfor facebook observatør sa at mitt "språk" ble for mye, og fortalte meg at jeg hadde "mistet en fan" fordi hun ikke kunne godta min "språk". Jeg er lei meg for det, som jeg elsker fansen min, og det suger å miste en, men tydeligvis hun ikke forstår at når du vokser opp slik at jeg gjorde, med barna på skolen kaster stein på ansiktet mitt fordi de hatet det fordi det var så stygt til dem, og de ønsket blodet fra mine sår for å dekke den slik at den ikke ville ha til å bli sett og på sommerleirer utstoppede hundemøkk i min sovepose fordi jeg ble fortalt gang på gang at jeg så ut som dritt - og at jeg måtte tømme meg selv i den mørke skogen og fortsatt sove i lukt den dritten alt som natt og i flere uker etter at familien min var for dårlig til å ha råd til en ny en, mitt "språk" er på den sterke siden. Jeg ber om unnskyldning for å fornærme den tidligere fan, men jeg er bare meg selv. Det er alt jeg kan være, og om jeg må be om unnskyldning for det, gjør meg ikke noe. Alt jeg prøver å si er at ingen ung jente skal bli fortalt at hun er stygg. Hvis hun er, drepe deg hennes ånd, og hun kan vokse opp som meg, og mister en fan.

Jeg vokste opp hardt og er fortsatt vanskelig, og jeg bryr meg ikke. Jeg valgte ikke dette ansiktet eller denne kroppen, og jeg har lært å leve med det og elsker det og feire det og pryde det med enorm tegninger fra de største artistene i verden, og jeg føler meg god og kraftig som en nasjon som aldri har vært fri og nå etter mange harde vunnet seire er endelig jævla gratis. Jeg er vakker og jeg er endelig jævla gratis.

Jeg flyr min flagg selvfølelse for alle de som har blitt fortalt at de var stygge og fett og såret og ydmyket og krenket og misbrukt for måten de ser ut og fortalte gang på gang at de var "annerledes" og derfor lite kjærlig. Kom til meg, og jeg vil fortelle deg og vise deg hvor vakker og elsket du er og du vil se det og føler det, og vet det, og deretter se i speilet og virkelig tror det. Hvis du blir fornærmet av mitt sinne og min makt til å forsvare mine grenser og mitt folk du ikke fortjener innreise til min elskede og praktfulle landet.

Hvis du ble reist kjærlig og fortalte at du var perfekt og vakker og elsket og best på alle ting, jeg er bare sjalu. Du hadde det mye bedre, og slik at du virkelig bør spre denne kjærligheten rundt i motsetning til å dømme de som meg som aldri har hatt det, aldri visste hva det var og aldri kunne forestille seg det. Jeg kunne lære fra deg i stedet for følelsen dømt av deg. Gi den mindre elsket og mindre omsorg og mindre verd en sjanse. Hvis jeg hadde den muligheten, så mitt språk og holdning kan ikke være så offensiv. Hvis jeg hadde blitt fortalt en gang da jeg var en liten jente som jeg var ganske (annet enn når jeg ble seksuelt misbrukt - det teller ikke) det kan ha gjort meg bedre. Det bare ikke skje. Så måtte jeg gjøre gjøre og gjøre opp for det selv. Og det gjorde meg litt på den edgy side. Det gjorde meg litt av en tispe.

Når noen sier noe negativt om mitt ansikt eller kropp jeg vil alltid og evig bare helt miste min dritt, fordi jeg har så mye hat i meg, en vold som ligger like under overflaten av min herlig illustrert hud. Å bli kalt stygg og feit og motbydelig å se på fra den tiden jeg kunne knapt forstå hva ordene betydde har arrete meg så dypt inne at jeg har lært å jakte, forfølge, krav, eie og forsvare min egen skjønnhet og mitt bilde av meg selv som fantastisk nydelig med en hensynsløshet og et forsvar som jeg frykter for alle som tilfeldig eller spøkefullt spørsmål det, som mitt sinne og raseri kombinert med min intens og skremmende kommando av ord skape fornærmelser ment å lemleste, drepe og ødelegge.

Ting jeg kunne si bør overlates uhørt og usagt fordi jeg ikke er villig til å være større person. Jeg vil ikke ta den høye veien. Jeg tar den lave veien og slag under beltet er min absolutte favoritt. Den beste hevn er ikke å leve godt. Den beste hevn er hevn. Min munn og sinn og skrive fingre er masseødeleggelsesvåpen og jeg synd de uvitende idioter som ville forlate fornærmelser om mine eller noen kvinnekropper i kommentarbokser fordi det er måter jakt folk ned. Mange og massevis av måter. Det er ikke så anonym som de tror, ​​så dum som de er.

Jeg vil gjerne si ting som ville hjemsøke dem for resten av sine dager, fordi deres heslig ord bo hos meg evig. Deres smakløs spouts av "noen fete kyllinger" er merket på min sjel, så de må høste hva de sår. Hvis jeg er i min verste måten og jeg snakke med deg, vil du vite at du har blitt snakket til. Jeg ønsker å straffe deg med den uforglemmelige dritt du vil ta til graven din og skade deg lenge etter at du er død i bakken. kan mine giften borehullene i din tørr, råtnende bein. Jeg er ikke stolt av dette, men det er bare slik dette livet har gjort meg.

Jeg ønsker å forsvare barna at vi fortsatt er inne, de skjøre følsomme sjeler som uansett hvor mye vi prøvde var fortsatt fortalt at vi ikke var gode nok. Jeg ønsker å gjøre verden trygg og bedre og lykkelige for oss. Vi fortjener skjønnhet, kjærlighet, respekt, beundring, vennlighet og medfølelse. Hvis vi ikke får det, vil det være et helvete å betale. Jeg er ingen helgen, men jeg er her for deg og meg. Jeg er her for oss, og jeg gjør det beste jeg kan.

twitter screen shot428 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Margaret:

  Du kan ha mistet en fan i at facebook bred, men for hva det er verdt, har du fått en fan - og en borger av landet - i meg.

  Jeg er bare akkurat nå i stand til å begynne å forsøke å håndtere voldtekt og sodomi som skjedde i 1984-1985 i hendene på en slektning, og jeg finner meg selv veldig mye alene. Dette er en vanskelig tid for meg. Jeg er takknemlig for at jeg snublet over din "Fuck you Karl Lagerfeld og knulle din jævla brillene" blogginnlegg på Gawker, fordi det brakte meg til din Twitter-innlegg, som førte meg til deg. Og Margaret - du er vakker, og du er morsom, og du er så mye mer enn alle de tingene som er bare ord som jeg kan fortelle deg her. Du er fantastisk, og jeg er takknemlig for å ha deg, fordi akkurat nå trenger jeg en livline, og for en tid, vil det være deg før jeg kan få min dritt sammen. Jeg ser frem til å komme til nettstedet ditt og lese bloggen din og se dine tweets når jeg tenker på jævla twitter og husk å sjekke det, fordi jeg hater det. Men jeg er så takknemlig for å ha funnet deg, du fantastiske kvinne, akkurat nå; og jeg er så takknemlig for å ha deg som forsvarer den skadede barnet inni. Just - TAKK, Margaret.

 2. Jeg er allerede en fan av deg, men jeg har nettopp lest en artikkel rettet mot Karl Lagerfeld om Adele (geni kvinne at hun er!)
  Thank you!
  Megwetch!
  Jeg så setter pris på alt du sa og hvordan du uttrykte deg selv!
  Jeg føler at du, Margaret og Adele er fenomenale kvinner!
  Du er rollemodeller jeg ønsker yngre kvinner (og eldre kvinner likt) til å skinne i deres liv!
  Du er vakker og dine ord er bang on!
  Keep up the good work!

 3. Post Script til min siste kommentar:

  Karl Lagerfeld har å bære de stivede krager (samme stil som Don Cherry btw, en idiot fra mitt hjem og fedreland) Husk filmen "Weekend at Bernies?" .... Karl har å bære de stivede krager å holde hodet opp ... . han har til å bruke selv tanners og bruke solbriller .... må han drikke formaldehyd og kosthold pop (samme) ... fordi han er den levende døde!

  Til de barna som mobbet deg ... og meg ... og så mange andre ... skru dem! Ha ha ha! De var galt! Når du snakker om de idiotene som skader deg, gi deg så mange av oss styrke.

  Ikke slutte å snakke!

 4. Amazing og strålende. Du rock, Margaret. Og du Stomp kakerlakker som sårt trenger stampe. Dette må sies, og ofte. Jeg tviler ikke på at du har fått tusen nye fans til å erstatte den du mistet.

  Og får å se dine flotte, nylig illustrert Derrière var bare glasur på kaken.

 5. Du er sint, jente, og du har rett til å være. Jeg tror sinne er ikke hat, og til og med sinne er balansert med din kjærlighet. Jeg bare håper du lære litt Zen gang og chill out, selv rundt idiotene som piss deg av. :-) Best hevn er å være lykkelig uansett. Takk for å gjøre meg til å le så mye, love ya Hon! * Klemmer *-Wills

 6. ive bare lese denne siden på nettstedet ditt, men im allerede forelsket i deg hvis dvs ikke så skumle å si! :) du bare fått en fan

 7. Pingback: tunneltube
 8. Oops! Se på det: du nettopp fått en fan. Jeg lurer på om det har noe å gjøre med hvor nydelig og vakker og perfekt ufullkommen du er?

 9. Du er nydelig og fantastisk. Og akkurat rett på penger med intoleranse av bullshit. Ingen, noensinne, bør fortelle noen at de er stygge eller fett eller hva ... For en eller annen grunn. Og jeg beundrer deg for å stå opp og fortelle dem som gjør for å holde kjeft. Rock on ....

 10. Margaret, jeg FUCKING LOVE YOU! Jeg har alltid, fra første gang jeg så vår stand-up komedie, og jeg har ingenting annet enn kjærlighet for deg alle de år etter. Og hver gang jeg tror jeg kan ikke elske deg mer, forbløffe deg meg videre. Gifte deg med meg?? Du er fantastisk, du er en kriger, og aldri la noen demper din ånd! ~ Veldrina

 11. Jeg gjør et kunstprosjekt som heter Body politikk. Jeg skal vise det på et gigantisk arrangement i DC hvor jeg er en liten artist blant hundrevis. Det er interaktive, og dette er mitt tredje år gjør det. Jeg gjør det fordi jeg også har blitt merket. Jeg gjør det for å hjelpe andre kvinner og jenter føler seg vakre.

  Jeg inviterer folk til å snakke om kroppen sin. Og likene av kvinnene jeg har fotografert. Å forlate notater og kommentarer. Jeg spørsmålet deres oppfatninger om hva som er vakkert. Jeg tar kunstprosjektet litt lenger i år, og jeg kommer til å la folk skrive på min nesten naken kropp sine følelser om det. Dette gjør meg veldig sårbar, men jeg tror til slutt vil det gjøre meg til å føle kraftig også, for selv om jeg er redd, vil jeg ha gjort det.

  Ditt sinne og arr er bevis for meg at det er viktig for en jente å vokse opp med følelsen nydelig. Og hvis hun ikke gjør det, vil hun være full av arr. Mine egne arr på ikke følelsen herlig er et bevis på at selv sterke gudinner som oss kan bli såret, og vi må stå opp for jentene som trenger å føle seg fin. Å fortelle dem at de ikke bare er de nydelige - men de er de som bestemmer hva deilig er. Ikke noen vilkårlig annonsør. Ikke noen selger skjønnhetsprodukter. Ikke noen diett guru.

  For mange år siden - før blogger - vi hadde "hjemmesider." Og på våre hjemmesider på Internett vi hadde "gjestebøker" - dette var på slutten av 90-tallet. Jeg hadde en hjemmeside og en gjestebok. Det var bilder av meg. Noen av mine blyanttegninger. Artikler om skjønnhet og sitater og sånt. Inkludert historier om to separate hendelser der to små gutter nærmet meg og fortalte meg at jeg var pen uten grunn i det hele tatt, annet enn de trodde så. Noen skrev i gjesteboken min noe sånt som:

  Fete mennesker er så morsomt. Dine historier du har gjort opp om de små guttene tenker du er vakker er morsom. Du er virkelig ekkelt. Din mann må ha for å rulle deg i mel for å finne den våte flekken.

  ****

  Det var første gang noen hadde vært at disgustingly uhøflig å meg - over internett eller hvor som helst. Jeg kunne ha slettet kommentaren, men jeg gjorde det ikke. Jeg forlot det. Og folk kom til mitt forsvar. I alle fall, jeg la den sitte der og være forferdelig dritt det var, og la det bli sett på hva det var.

  Uansett hvordan jeg ser ut, uansett om jeg er tynn eller tykk eller liten breasted eller stor eller muskel eller mager - noen vil ikke tro jeg er attraktiv. Oh well. Jeg må leve med at jeg gjette.

  Du går på jente - kick ass. Ring ut mobberne. Hit dem tilbake. Du er kjempebra.

 12. Jeg visste av dere, men visste aldri hva du om. Nå gjør jeg. Du har fått en fan i meg (og en co-forsvarer). Og du stygg? Ingen slike ting som stygge. Og hvis det var, sikkert ikke du.

 13. Du har fått en mer fan for å vise litt kamp der det er helt kalt for, og min tro på folk bare fikk et løft.

 14. Dette var fantastisk og vakker og fantastisk. Det fikk meg til å gråte fordi jeg har hørt ordene "stygg", "fett" og "dumme" merket på meg. Som aldri går helt bort. Margaret Cho kan ha mistet en fan, men hun har også fått en i dag. (Og jeg er sikker på at mange andre!)

 15. Du go girl!
  Ikke bekymre deg for at personen egentlig ikke var en fan! Alle vet du er rå, ekte og tar ingen fanger! f # ck det! Vær deg! Du bare fikk en fan av denne historien ;) og mange flere jeg er sikker ...

 16. Det er så forfriskende å høre noen si alle fortjener kjærlighet. Takk, jeg tror det er noe vi alle trenger å høre. Hold kjemper kampen, fordi du gjør utrolig arbeid.

 17. Ms Cho,

  Jeg helt får hva du sier. Det du sier er grunnen til at jeg ble en tattoo artist. Jeg ville være en ære å pryde din vakre kropp med mer vakker kunst. Min hjemmeside er over.

  Micah Riot.

 18. Margaret, jeg har vært en fan og elsket deg siden første gang jeg så en av dine komedie rutiner på TV tilbake i dag. Du var, og fortsatt er, en av de asiatiske amerikanske ikoner i vårt samfunn. Jeg er halvt koreansk, og jeg ble blåst bort for å se en annen koreansk motta slik notoritet. Jeg elsker deg for din frimodighet og din vitriolic reaksjon på uvitenhet kastet på deg bare utdyper at beundring og respekt. Det gjør meg trist at du har gått en så smertefull vei gjennom livet. Vit at du er elsket.

 19. Pingback: en
 20. Denne artikkelen har rørt hjertet mitt på mange måter.

  Jeg har vært en fan av arbeidet ditt for de siste 15 årene. Du er sterk, rå, alltid sikker på deg selv og vanvittig morsom. Knulle noen som ikke liker det.

  Kjærlighet,

  Leslie S.

 21. vent litt: Jeg trodde vi fans av Margaret Cho var fans på grunn av hennes språk!

 22. Bra for deg. Folk har noen nerve kritisere deg. Jeg tror du er vakker, og dine tatoveringer er kjempebra, jeg er også en kvinne med tatoveringer og jeg har selvfølelse problemer. De begynte å bli mye bedre, men da kjæresten min dro til fengselet, hvor han er nå, og jeg sitter igjen å leve sammen med sin mor som er ubehagelig ofte. Jeg sliter med vekten og føler meg veldig alene og min blekk er min uttrykksform. Bra for deg.

Legg igjen en kommentar