Dog Morning

Jeg våknet opp i dag med den varme vekten av en Chihuahua hund på brystet mitt, beveger seg opp og ned med pusten min. Hun flyttet litt da jeg åpnet øynene mine, posisjonering hennes rumpe på min side, som hun fester seg til min side med en USB, laste ned alle slags viktige hunde dokumenter til harddisken min.

Gudrun, den mektige lederen av huset, med alle £ 7 for å håndheve hennes vilje og vei, er veldig rolig om morgenen. Hun er vanligvis det første jeg ser, hennes skinnende sorte øyne som knappene på meg, feste på ansiktet mitt, villig meg til å våkne, så jeg kan klappe henne. Noen ganger vil hun sitte på min slumrende figur som en succubus i en viktoriansk horror roman, som høres mye mer illevarslende enn den faktisk er. Andre morgen jeg finner henne i et stramt curl ved siden av kinnet mitt, våt nese daubing øret mitt, snute prøver å brette inn i halsen min, som sin varmere der, hun vet.

Bronwyn, min blonde macadamia hvit sjokolade del cookie skjønnhet, med sin mystiske canine avstamning, som vi tror er australske storfe hund og noe annet shepardy, ingen vet sikkert, vil vanligvis ikke komme på sengen med mindre det er morgen og jeg er alene eller er det bare meg og Gudrun. Bronwyn, selv om hun er ca 6 eller 8 ganger Gudrun størrelse, vil likevel bøye seg ønskene til den mindre hunden. Hun vet at hun kan få litt på huk hvis Chihuahua er adlød.

Gudrun sitter på meg, for å være nær henne hund mor, og også på samme tid å lage en barriere av kroppen hennes slik at hennes søster ikke kan komme så nær. Jeg må komme over den hvite hunden til å komme til den blonde hund.

Hvordan jeg elsker de myke vipper av ørene, dypere rosa av hunden huden under de korte, rette linjer med dunete pels, hvordan pelsen deler elegant å gjøre ruffs på baksiden av halsen, ligger flatt bak hodet og deretter legge flatt på andre retningen i ansiktet, så på hodet du klapper bakover, men på ansiktet du kjæledyr fremover, å være veldig forsiktig med å klappe snute som du ikke ønsker å fange noen værhår i din visning av hengivenhet - bedre å gå under snute og riper i haken der de liker det best og lener haken inn i deg som du kommer inn der, benete floker av ben og poter, hunde magen til menneskelig magen som er varme som varm te på mine lepper, fire øyne ser bedende meg på meg å komme opp og spille.

gudrun bronwyn

Finn andre innlegg om Blog og tagget .

7 Kommentarer. legge til mix ...

 1. Som jeg bor i en leilighet, ikke noe sted for en hund etter min mening b / c de har ingen steder å boltre seg og være en hund, jeg har en katt som tror han er en hund. Han jager halen sin, sirkler et sted 3-4 ganger før du legger ned og elsker å ha sin buk gnidd.

  Min morgen begynner mye det samme som deg, med Boo (han er en svart katt) sitter på brystet mitt og ventet på meg til å våkne opp og fylle sin skål med tørrfôr. Da og bare da, vil han tillate meg å gni ansiktet og magen hans og si god morgen.

  Av og til vil jeg våkne med ham sitter på kanten av sengen min ser Akasha, min ball python, gjør henne morgen strekninger, tenker sannsynligvis morderiske tanker.

  B @ Fred!

 2. Mona, gjør min redning katt mye det samme som din lille CheeWhoAhWhoAh :)

  Min eldste katt Ki-ten gikk og jeg kunne ikke bare å komme hjem til et tomt hus. Allerede neste dag gikk jeg til min lokale ly og vedtatt Mona. Hvis jeg ikke hadde adoptert henne at hun ville ha blitt ødelagt neste dag.

  Jeg kan ikke forestille seg livet uten henne. Jeg vet imidlertid at en dag en annen ren og betingelsesløst kjærlig sjel vil komme til å dele sin kjærlighet med meg som Mona gjorde da det er hennes tid til å hvile.

 3. Jeg elsket historien din. Det er noe så spesielt om å leve med en hund. Min kone, min aldrende hund, og jeg har nettopp flyttet til Manhattan etter gizzilian år pendling fra forstedene. Jeg var virkelig bekymret for at Willie ikke skulle bli en by hund, men han har tatt til det AN. Trodde du hundeelskere kan nyte historien jeg skrev om hvordan en slags New Yorkere kom til vår unnsetning når Willie ikke kunne gjøre det hjemme på sin egen maskin. http://www.michaelsinkindds.com/blog/a-dog-dag -afternoon-in-nyc /

 4. Er ikke kjæledyr fantastisk !!!
  Ingen dom, bare elsker. Du betyr alt for hundene dine, akkurat som jeg er sikker på at de betyr alt for deg,

  Noen ganger er det lett for meg å glemme hvor viktig jeg er til katten min. Han verdsetter tid han får til å bruke på fanget mitt, eller når jeg bare klappe, kjærtegne, og snakke med ham. Noen ganger jager vi hverandre rundt i leiligheten. Katter liker å jage og angripe.

  Dine hunder er veldig heldig som har deg! Innlegget ditt lyste opp en ellers trist dag. Takk

 5. Forresten, jeg spesielt likte ting om de viktige hunde dokumenter blir lastet ned til din harddisk. Det er et godt stykke å skrive! Du bør skrive en bok!

Legg igjen en kommentar