Dekket

Jeg endelig fikk hendene mine på Beverly Yuen Thompsons fantastisk dokumentar om tungt tatoverte kvinner, "dekket" , og jeg var så spent. Det er en fantastisk film, og det hadde spesiell resonans for meg fordi det inneholdt ganske mange asiatiske kvinner snakker om sine erfaringer og spesielt fokusert på foreldrenes reaksjoner.

Mine foreldre har forberedt mine tatoveringer siden jeg var 12 år gammel, da min fars ansatte foreslo at han tillate meg å få tatovert fordi jeg da kan gjøre noen venner. Det har alltid stuck med meg. få tatovert, få venner, og dette har vært den sanneste ting, fordi mange av mine venner er tatovering kunstnere og tungt tatoverte mennesker. det var den riktige mengden for meg.

Familien min er begge veldig akseptere av mine kunstverk og skeptisk til det på samme tid. De vet at det er noe som er sant og viktig for meg, men de går glipp av meg som jeg var. De vet de kan ikke kontrollere meg, og de skulle ønske de kunne. Jeg kan ikke klandre dem. Jeg skulle ønske jeg kunne kontrollere meg også.

Jeg elsker tatoverte kvinner, kanskje fordi de er ukontrollerbare, de er seg selv til det punktet av å tegne symboler av sin makt på huden deres. Snakk om å eie din egen kropp, å være i kroppen din, og hevdet selv. Jeg elsker det. Når verden er i opprør over hvorvidt kvinner bør ha et valg eller ikke når det kommer til kroppen sin, er å bli tatovert en av de mest synlige valg av alt.

Jeg synes at jeg får mest trakassering hvor folk føler proprietære enn kvinners kropper. I Sør-Frankrike, er det en stor kjærlighet for kvinner som er ubestridelig, men at kjærligheten kommer med en pris. Når du ikke er i samsvar med den stereotypen av det som gjør kvinner elskede der, er du do til spott og klage, eller i en lettere stemning, nysgjerrighet og undrende beundring av andre, som uansett hva det kommer ut som, er du blir dømt og ofte rørt og alltid, alltid, plaget.

I store deler av verden, blir kvinner sett på som offentlig rom, i varierende grad, og jo mer du bestemmer deg for at plassen er din egen, mest synlig ved å bli tatovert, sender det ut en alarm som stilltiende avtale blir krenket, og du er avhengig av meninger og noen ganger voldelige reaksjoner av de som anser seg selv voktere av nevnte offentlige rom.

Det er noe som jeg har lært å forholde seg til, men ofte er det også derfor jeg dekke opp, fordi jeg ikke alltid ønsker å snakke om min beslutning om å bli tatovert. Jeg trenger ikke å svare på min hud. huden min er min egen sjels hus, og jeg skal dekorere det som jeg vil. Jeg trenger ikke å dele det med noen, da dette stedet ble bygget bare for meg. Å måtte svare for det eller forklare det spesielt til fremmede er ubehagelig, ikke i enhver omstendighet, som folk kan være fint og gratis også, men jeg forstår ikke blir vurdert, som sannsynligvis er urealistisk som jeg kuttet ganske bella figura nei Uansett hvor jeg går og hva jeg gjør, min prang i bevis om jeg har mine tatoveringer på skjermen eller ikke.

Beverly film snakket til meg dypt ikke bare på grunn av frustrasjonen jeg føler, men også for den dype kjærligheten jeg har for kvinnelige tattoo artister - som jeg føler meg til som kvinner som arbeider og blomstrende i det som tradisjonelt har vært betraktet som en mann okkupasjon. Det er akkurat det samme i komedie, så vi er søstre sikkert. Jeg har lenge elsket Vyvyn Lazonga også så det er flott å se henne her.

Jeg håper at jeg ser mer tatoverte kvinner snakker om hvordan det er å være den de er. Jeg håper at vi kan komme sammen og glede oss i vår kjærlighet for kunst og oss selv og fråtse i opprør. Det er bare så jævlig bra.

7 Kommentarer. Legg til mix ...

 1. Jeg tror en av de interessante tingene som folk ofte tar for gitt er de parallelle baner folks liv og interesser ta, spesielt hvis du er tatovert. Liker å bli tatovert fører ofte til å ha venner med tatoveringer eller å være i et kreativt felt / yrke.

  Noen ganger finner jeg det ganske begrensende. Riktignok på ett punkt i livet mitt, tenkte jeg at jeg ønsket å være en tatovering kunstnere. Men så innså jeg at jeg hadde jobbet hardt nok på min utdannelse som jeg skal se hva jeg kunne gjøre, og hvor jeg kunne gå med det. Pluss jeg trodde at ved å begrense deg til disse typer venn / sosiale / Rente sirkler, livet er for begrensende.

  Ikke for å si at jeg ikke har nok av tatoverte venner og bekjente. Og jeg elsker meg en tatovert kvinne. Men det er noe som kan sies om mangfold. Ikke bare i form av kjønn / orientering / seksualitet og uttrykk med tatoveringer og whatnot, men i å omfavne alle livets erfaringer. Det er ikke alltid lett, skjønt. Som den vitenskapelige innholdet mastermind for en kardiovaskulær medikament for en stor amerikansk farmasøytisk selskap, finner jeg at jeg er den eneste tungt tatoverte kvinnelige vitenskapelig personen jeg noensinne har møtt i Syden ed byrået verden. Jeg faktisk skulle ønske det var mer tungt tatoverte kvinner i mitt felt. Det er ingenting galt med å være en nerd, og vi trenger mer representasjon utenfor kreative feltet!

 2. Takk for anbefaling - Filmen er tilgjengelig på Amazon umiddelbar visning.

  Jeg ble veldig interessert i tattooes flere år siden, men aldri tok skrittet fullt ut. Jeg respekterer kunstform og ferdigheter knyttet til det om svært mye.

  Å være Gemini, Mitt sinn og interesser er også forbigående å ønske å permanent blekk noe inn i kroppen min.

  Jeg kan se hvordan folk kan bli avhengige av nålen enten det er en piercing eller tatovering, og det er bare en annen avhengighet som shopping eller mat for mennesker å regne med.

 3. Jeg ble truffet av det du sa om kvinners kropper blir offentlig eiendom. Den generelle reaksjonen ofte være "hvordan kunne de gjøre det mot kroppen sin?" Men menn er ikke immune mot den slags diskriminering også. Vanligvis en mann som er tatovert er å anse som en eks-fange eller en biker, eller kanskje en rockemusiker. Det er bedre her i San Francisco, men i Midtvesten, der jeg vokste opp en tatovering betyr at du er en kriminell for sikker. Den fordommer strekker seg til noen form for kropps pryd. Jeg så klippet der du nevner at Playboy ikke aksepterer tatoverte kvinner. Skrue Playboy, som bladet pleide å være god, tilbake i femti-seksti-og syttitallet, men ikke noe mer. Jeg vil heller se en ny magasin som feirer alle former for seksualitet, og er ikke redd for å peke oss alle i en ny retning, som hedrer alle organer og hva vi velger å gjøre med kroppen vår. Du er ikke en mainstream artist, du er i forkant, så hvorfor være i en mainstream magasin? Lag ditt eget magasin!

 4. Glad for å være med i filmen, og for å være en venn og tattoo artist of Beverly Yuen Thompson. Denne kvinnen ble bundet og fast bestemt på å lage en film som anerkjente kvinner i tatoveringen bransjen. Jeg er ikke sikker på hva hennes motivasjon var på den tiden, eller om er var bare en fagstoffet for college, men denne filmen har vist seg å være en av de største dokumentarer i tiden. Å være en 30 + år veteran av tatovering, jeg synes det er hjertevarmende og underholdende og opplysende. Listen over kvinner i tatoveringen bransjen, enten tatovering kunstnere, eller samlere, er evolutional. Takk for at du Beverly for å anerkjenne oss som aa kollektiv.

 5. Kjære Margaret,
  Jeg elsker deg og har vært en stor fan i mange år. Jeg så showet i Pgh tilbake i 2002, og det var da at jeg ansett deg en av mine helter. Jeg var ca 21 og sliter med å akseptere kroppen min og hadde akkurat startet å identifisere som en feminist. Du sa alt jeg følte, men ikke har ord for ennå, og du fikk meg til å føle at jeg var viktig og attraktiv i en verden som ikke gjorde det.
  Mange år senere har jeg blitt tungt tatoverte og lært å tatovere. Jeg har fått en slik aksept for min egen kropp gjennom prosessen og hva du har sagt her i bloggen din har nok en gang satt i veltalende og stadig sanne ord empowerment og styrke som kommer fra tatovere kroppen din. Som jeg leste jeg ble så følelsesmessig, fordi jeg føler meg som den jenta igjen som så showet ditt alle disse år siden og hørte mine egne sannheter som snakkes av noen som jeg beundrer. Takk.

Legg igjen en kommentar