Injury

I går hadde jeg mange mennesker gjennom å lage en musikkvideo for min venn Rocco aka Katastrophe , regissert av Amos Mac , begge kjære tranchildren av meg. Hyggelig Gehman - som er en vanlig på huset mitt, men ikke hadde vært for en stund kom over med Kristina Nekiya og det var som burlesue / magedans hjemme uke.

Jeg har ikke danset i evig, og jeg forbereder seg på å gjøre det igjen på lørdag, så alle mine rekvisitter og kostymer og pasties var ute sammen med noen super gamle dobbeltsidig tape som jeg tror kan fortsatt holde hvis jeg treffer den med Bic lighter. Jeg føler ikke at øving mine tall, men plez og Kristina enige om at disse dansene bo i kroppen din i mange år, og alt du trenger å gjøre er å høre musikken og gå. Jeg tror dette er sant, i hvert fall jeg håper det er. Jeg tror det er. Jeg hater å øve. Jeg ønsker å gå rett til skyting!

Vi skjøt en haug med kule ting over hele huset, som er et fint sted å skyte generelt, selv om det blir hjemsøkt hus mørkt dette sent i år på som 16:00 slik at du er konstant slåss tap av lys. Jeg har noen mystiske splint i håndflaten min fra enten mine nye burleske fans eller fra å gå utenfor, men jeg er ikke sikker på hvor veden er begravd i blodslinje av såret, og jeg er ikke følelsen som å trekke det ut, så jeg er kul sånn , og vil la fremmedlegemer ligge i huden min før jeg får stivkrampe.

I en scene satt jeg en baseball størrelse kjøttkaker i munnen min som Rocco rappet over en massiv bolle med spagetti. Det var litt for stor for ansiktet mitt og leppene mine var ganske tørt og det veldig vondt. Da jeg hadde denne gigantisk ball av kjøtt i ansiktet mitt, og jeg kunne ikke akkurat spytte det ut, og jeg prøvde å fullføre vits å ha det i min munn for lengden på 2 eller 3 tar. På et tidspunkt begynte jeg litt panikk, og jeg kunne ikke puste, men jeg ble også ler av meg selv for å prøve å lage en vits om å se ut som en hawaiisk gris tilberedt med et eple i munnen så siden panikk + latter = tårer, øynene mine virkelig begynte å godt opp.

Jeg trodde jeg kunne gå ut, og at det ville være det dummeste grunn for meg å bli innlagt på sykehus - måtte gå til legevakten for å ha kjøttkaker fjernet, nesten like pinlig som når folk legger Cola flasker og lyspærer opp sin ass og kan ikke hente dem. Minst colaflaske og lyspærer ble dyttet opp der for seksuelle grunner, ikke en gigantisk kjøttkaker i forbindelse med en spøk, så egentlig min unnskyldning er mye dummere.

Jeg var i stand til å trekke kjøttkaker ut etter Amos kalt kutt, men de måtte bruke den gigantiske bolle med spaghetti og kjøttboller senere for en rekvisitt, og hver gang jeg så på rotet jeg ble redd. Munnen min begynte å verke som om det var gjenoppleve hva som hadde skjedd tidlig på dagen, og de smertereseptorer ble påminner meg om ikke å gjøre det igjen. Jeg har litt sårhet over munnen min fra erfaring, og jeg er ikke sikker på hvordan å behandle denne spesielle huden anomali, som det ikke er kviser som kan bli utslettet av min venn Dr. Hauschka og det er ikke tørrhet at min mer avansert en gang dag besøkende la Mer tar vare på. Det er ikke en krem ​​som styrer effekten av å ta en spøk for langt, bortsett fra kanskje vaselin.

Her er den endelige videoen!2 kommentarer. Legg til mix ...

  1. Vær så snill, må du fjerne det splint !! Det ville være veldig dumt å utvikle blodforgiftning og dø på grunn av en dum splint. Jeg mener du vil at dette skal være din arv? Folk husker alltid de dumme måter som folk dør før de husker noe annet, selv når det ikke er sant. Mama Cass ikke kvele på en sandwich, og Elvis var faktisk ikke sitter på toalettet da han døde. Så gjør deg selv en tjeneste og fjerne det splint. Det fikk meg til å krympe fordi jeg hadde en ekkel splint i hånden min en gang, jeg bare brukt tennene mine, liksom det var bedre enn en kniv. En kniv skremte meg. Hvis du kan håndtere får tatoveringer kan du håndtere fjerne en splint. Du kjenner ikke meg, men som de fleste av dine fans, føler jeg at jeg kjenner deg. Det er en av de tingene som suger om å være en kjendis, og også en av de tingene som suger om å være en fan, kommer til å tenke på det. Men jeg elsker deg, Margaret Cho, så ta ut den jævla splint. Det burde være ditt neste blogg. Jeg tok ut splinten !!

Legg igjen en kommentar