American Electric Tattoo

Min venn Michelle Carr er vakker, og når jeg ser henne, må jeg be henne om å la meg glaner på brystet hennes. Hun trekker vennlig ned eller knepper eller unzips hva hun har på seg og gir meg en full blåst uavbrutt stirre på den mest fantastiske tatovering jeg noensinne har sett (og selvfølgelig hennes vakre elfenben cleavage gjør blekket synes å gløde som hun har et stearinlys inni henne - lysende, glødende - ah - kvinner er de vakreste skapninger på jorden).

Hun forteller meg den romantiske historien om den aktuelle tatovering, ville noe engelsk seilere få permanent emblazoned over deres hjerter under WW1, en kvinnes ansikt på gossamer vinger, en illustrert håp, en dermal ønske - laget med forsiktige og dyktige linjer og kurver og fine graderinger av farge - at deres elskere ville tilbake til dem etter krigen. Den elegant stiliserte art nouveau visage, ugudelig søt gamle skolen europeiske tradisjonelle frimodig trukket over Michelles feilfri benporselen hvit alabast huden, sløv øyne sensuelle og vite, med dramatiske farger og liv og vidd og forfall gjør meg besvime og sukk hver gang jeg ser det . Hver gang.

De gossamer vinger, fine og delikate i deres omhyggelig detalj synes å ta fly, og jeg har lyst til å henge på dem som et tegn i barne roman, Vind vanning mine øyne som jeg salig nyte turen. Det er en klassisk tatovering antar jeg, en som jeg har sett versjoner av blits og i tatovering bøker og på levende hud foran meg, men Michelle er så helt hypnotiserende at selv om det er et kjent bilde fra den store og ærverdige historie tatovering, på henne, det er som jeg aldri har sett det før. Det er vakkert i den grad at det står alene, alle andre Pretenders til tronen. Michelles tatovering regler og det er at.

Tatoveringen obsesses meg, og jeg er forelsket i den, og jeg er ikke sikker på at mine dype følelser blir ikke gjengjeldt. Når kunst er i live sånn, som er å si at det ikke kan elske deg tilbake? Jeg elsker den tatoveringen med en lidenskap (tydelig) og jeg har alltid trodd jeg ville ha det en dag, selv om det ikke er slik en god ting å misunne andres tatoveringer fordi det fører til den uunngåelige forbrytelsen plagiere andres tatoveringer, noe som er galt.

Tatoveringer er individuelle og unike og best egnet for de smarte heldige få som tenkte å få dem opprinnelig. Estetisk geni bør belønnes med eksklusive rettigheter og privilegier over intellektuell eiendom. Ja jeg tror dette helhjertet, men Michelle tatovering er så jævla bra at jeg måtte ha det liksom, så jeg spurte henne kloss om det var ok hvis fikk det samme og sa hun selvfølgelig er det fordi hun er awesome og super kul og min venn.

Jeg fikk ikke vingene på det fordi det allerede er slanger på min ribbeina og magen, så jeg trodde det skulle være enda flere slanger og ansiktet ville være Medusa i stedet. Medusa er egentlig ikke betraktet som en romantisk heltinne, men jeg liker stilen hennes, er hennes makt og majestet egentlig ikke om stort, det handler om noe mørkere og derfor bedre, mer spennende og viktig. Det er feminisme gått vill, som jeg grave umåtelig.

Kunstneren bak Michelle storslåtte tatovering er Craig Jackman , og jeg ville drevet av hans sted, American Electric Tattoo , i overkant av en million ganger. Det er på min daglige beat. Solnedgang er min Appian Way og alle veier fører til Echo Park. Jeg ville stoppe for rødt lys på Maltman og se på morsomme utstillingsvinduet med sin elegant alderen utstopping og hypnotisk maleri av en tatovert dame, helt ser ut som en gammel spåmann maskin ved Musee de Mechanique og tenker "Hvis jeg fikk en tatovering her, Jeg vil være hjemme nå ".

Den aktuelle strekningen av Sunset er legendarisk for meg, brolagt med guava ost terter og sanger av Eels. Jeg gikk på en av de mest minneverdige datoer av livet mitt på den 99 Cent Store (jeg tuller ikke - det var super intimt og varmt, og fikk litt ut av hånden og våget rundt off merkevare frokostblanding display) og Millie, den eneste restaurant hvor jeg kan ærlig si at jeg fikk nesten inn i en ekte ikke selv liggende fistfight - seriøst du kan spørre Greg Behrendt - som kjeks gitt meg med bakrus lettelse så mange ganger at jeg faktisk får en serotonin pigg når jeg passerer dørene.

American Electric er trolig den mest gamle skolen av alle tatovering butikker jeg har vært i og har hatt arbeid utført i, med blits på veggen og artister på hånden dag og natt som er flinke til å gjøre noe og alt, japansk og bio-mekanisk og tradisjonelle og portretter og manus og enkelt nål svart og grå og pinups og coverups og anime og edruelighet datoer i gammel engelsk skrift og hva har du. Dette er den type blå krage tatovering butikk av år tidligere, hvor seilere kan gå på landlov å få ankere på sine armer eller kvinners ansikter på gossamer vinger over deres hjerter. Stedet føles som om det er hjemsøkt av Bert Grimm, og være der har en tidsmaskin kvalitet. Alt er litt sepia.

Det er alltid opptatt der og stadig i bruk maskiner legge en buzzy lag til punk rock og heavy metal og Portishead og selv Fleetwood Mac spilt loudish å distrahere innbyggerne fra smerten, både gitt og mottatt, som kunstnerne ikke liker å såre du så mye som du ikke liker å bli såret.

Mangfoldet av de musikalske valgene taler til mangfoldet av klientellet, og som i seg selv er et vitnesbyrd om allsidigheten til artistene. Det er sjelden når du kan være alle ting for alle mennesker, men amerikanske Electric tatovering klarer det liksom uten å ofre kvaliteten på arbeidet, som er intet mindre enn mirakuløst.

Prosessen med tatovering for meg har vært vesentlig forskjellig. Jeg kan bruke år å plukke en kunstner og deretter vente flere år for dem og meg å ha åpninger i våre sinnsykt travle hverdag. På American Electric det er en mulighet for øyeblikkelig tilfredsstillelse. Det er et sted du kan gå når du er i humør for noe, og du bare ønsker å gå få det gjort akkurat da. Det er en sjelden glede, å gå fra idé til impuls til realisering i en dag eller en time. Jeg har ikke gjort dette ennå, men ser på andre mennesker gjør det i løpet av min flere økter med Craig er spennende og nesten like bra som å gjøre det selv.

Når Medusa ble først skissert, hun så mye som Selene Luna , men nå har hun noen skyggelegging på henne, litt farge på slangene, og hun ser ut som noen andre, kanskje noen jeg ikke har møtt ennå som vil slå meg til stein ved første blikk. Craig har en lett hånd, som jeg er takknemlig for, som Medusa ansikt er rett på min sternum, og slanger av håret ligge over hver rib som om de er synkende trapper. Detaljene er ekstraordinære, hver slange med sin egen personlighet og Shedding skalaer. Den helbredende prosessen har meg å våkne opp i en seng full av tørr grønn hud som cornflakes, som om jeg skulle snu i slangen selv. Jeg liker det. Hvis jeg helte melk på meg selv at jeg ville slå hele alt grønt.

Tatoveringen er strålende, jeg kan fortelle allerede, og det er alt en ekte drøm. Mye takket være Michelle for å tillate meg å plagiere og selvfølgelig takket være Craig Jackman for inspirasjon og realisering.

2 kommentarer. legge til mix ...

  1. Denne plasseringen gjør meg vondt å bare tenke på, men designet høres enda bedre enn det er inspirasjon.

  2. Bloggen din er Fabulous. God artikkel heller. Veldig interessant. Jeg beundrer den verdifulle informasjonen du tilbudt i artikkelen. Utmerket innsending veldig bra innlegg.

Legg igjen en kommentar