Skjønnhet

Gamle hunder lytte opp! Nye triks kan læres! Det tar en ekstra bit av innsats, men det er verdt det. Jeg tror at skjønnhet er mystisk, men rettferdig elskerinne, og jo mer du gjør for å holde henne, jo lenger hun vil bo. Det er en myte at skjønnhet er smerte, en barsk dominatrix som ønsker noe annet enn din lidelse å sate hennes perverse lyster. Hun vil blodet ditt, sult, pengene dine, og hun gir deg tilbake den tomme gleden av din forfengelighet - men jeg innser at dette ikke er en ekte vesen. Det er ingen onde dronningen, ikke sove indusere gift eple, ingen er den vakreste av alle, og det er ikke slik skjønnhet er. Skjønnhet er mer som en venn som har noen forhold på vennskap, så ikke en ekte ekte dyp venn, mer av et grunt ett. Som "du gi meg en tur til flyplassen, vil jeg hente deg på flyplassen" slags kompis. Du vasker ansiktet om natten, vil jeg ikke gjøre ansiktet ditt bryter ut i voksen akne i morgen. Du bruker toner på t-sonen, vil jeg ikke forverre din kombinert hud. Du finner den rette fargen på leppestiften, vil jeg gjøre betjent parkering kabin bringe bilen opp rundt først og gi det til deg gratis (selvfølgelig jeg insisterte på å betale - men slik er styrken av å kjenne dine egne farger).

Min mor først informert meg om ideen om at skjønnheten var smerte, som hun nappet egne tett naturlige øyenbrynene i hard, 70s reservelinjer av æra. "Beauty er smerte" sa hun uforstående, som hennes svarte øyenbryn hår syntes å bli brun på grunn av rødhet i henne sint hud under hennes ineffektive Maybelline pinsett. Dette var en tid før Tweezerman og Shu Uemera før vi kunne virkelig nappe de bittesmå hår i mikroskopiske alvor. Jeg trodde henne og hensynsløst prøvde å unngå skjønnhet for mye av min unge og deretter voksne liv. Jeg er ikke en masochist. Jeg ønsker ikke smerte. Og derfor, skjønnhet og jeg er inkompatible. Jeg tror ikke lenger at dette er sant. Å være vakker er faktisk å være bevisst på deg selv som kunst, og å ramme inn kunst på en måte som er unik for deg selv og lett til deg selv og moro for deg selv. Vi er bare mesterverk venter på å bli rammet inn og montert og tente deretter tilbedt. Vi er verdt dette, som vi er mer uvurderlig enn noe.

I de siste månedene har jeg vært praktisere dette "meg selv som kunst" teori, og jeg har sett en markert forbedring i områder som trenger et løft, og det har ikke kostet meg noe mer penger egentlig. Det er en investering i tid, men ikke mye, og det har hjulpet meg til å føle godt om meg selv, som er alt vi virkelig trenger på jorden, for å føle seg bra. Å ikke ha angst når jeg får et glimt av meg selv i speilet - som jeg ville gjøre - jeg ville faktisk føler forferdelse på mitt eget speilbilde, som ønsker meg en vampyr, som ønsker meg undead så jeg måtte tåle bildet av min stygghet. Jeg føler meg ikke stygg lenger, og ingen har kalt meg det i svært lang tid (tro meg jeg pleide å høre det ofte, kanskje mer enn en gang om dagen - på alvor). Jeg redigerer skapet mitt og makeup skuffer. Jeg bruker det som er attraktive på meg på mitt ansikt og kropp og egentlig bare det. Alt jeg har - sin eneste formål er å smigre meg, og hvis den ikke gjør det, det er borte. Inn i en haug som kanskje forhåpentligvis flatere noen andre, ut av mitt liv for å ønske en annen jakke / boot / skjorte / skjerf / leppestift / øyevipper som vil realisere min skjønnhet ytterligere. Gjør alt arbeid i konserten for å få frem skjønnheten i deg. Gamle hunder er den beste til å lære nye triks fordi vi har vært gjennom det hele, vi vet hvem vi er, vi vet alt om det.

Noen youtube videoer er gode veiledere og lærere. Min favoritt - Catalina er et geni. Hun er koreansk og sannsynligvis kunne være min datter. Hun er nydelig og så smart og har gode tips for hudpleie også. Vi har lignende hud. Jeg har lært mye av henne spesielt når det gjelder sensitiv hud og hvordan du gjør min øyesminke.

Catalina - Natural Flawless Look

Catalina - Naturlig Flawless Look

Jeg elsker disse jentene - koreansk også! park og cube - nydelig stil, fotografier - og også Shini er veldig morsomt. Hun er utrolig. Hun ser ut som hun kunne være i min familie også - det er en slående familiær fortrolighet. Jeg elsker hennes innlegg.

park & cube

park & ​​kube

Denne bloggen - Luxirare - er også eksepsjonell - på så mange måter. Jeg er besatt av Ji Kim design og hennes matlaging, og jeg ønsker alt hun innlegg - enten for å spise eller å bære. Jeg er stadig floored av kreativitet av mennesker, og kunsten som de velger å gjøre fra sine liv. Denne bloggen er egentlig en leksjon i hvordan vi kan leve, hvordan vi bør leve - hva som er mulig. Vi bør leve hvert øyeblikk som dette. Jeg har tenkt til.

LUXIRARE

LUXIRARE14 kommentarer. Legg til mix ...

  1. Det er så inspirerende å lese et innlegg som dette.

    Og jeg elsker det at du har omtalt noen av nettstedene jeg finner like inspirerende - Luxirare (hennes ideer og deres presentasjon er bare fantastisk!) Og Catalina.
    Jeg må sjekke ut Park & ​​Cube, også :) .

  2. Bra for at du tok deg tid til å finne ut hva som ser vakker på deg og iført it enten det er klær / tilbehør eller sminke. Det er så sant at det er en investering i tid for å finne ut av det, men en verdig en.

  3. Pingback: ip CCTV
  4. Pingback: den beste

Legg igjen en kommentar