Tattoo Age

Jeg får en tatovering i dag, og det gjør meg vilt emosjonelle. Jeg har fått masse arbeid gjort i det siste, alt i områder som er ganske umulig å oppdage; mage og rygg, lår og ribbe, baksiden av bena, indre armer - beveger seg ned mot knærne mine nå. Det virker som folk ikke tror du blir tatovert hvis du holde underarmene og hendene og nakke og ansikt bart, og det er det jeg går for, en slags usynlighet og sniking med min egen tatovering samling. Dette er (litt) hemmelig kunst for meg og for de som er heldige nok til å ha sett det, og også skatter fra artister jeg elsker og ler med og liker å dele livet mitt med. Når du tatovere meg, jeg er din for alltid, på en måte. Vi vil for alltid være koblet til, som jeg er ditt lerret og bære din fantastiske arbeid i min uunngåelige slutten. Og siden jeg er mye fotografert og filmet og HD snudd og Canon 7d'd og YouTubed og Vimeo'd og malt og tegnet og partert - både påkledd og noen ganger naken, kan arbeidet ditt godt være evig. Jeg drømmer en dag at mine tatoveringer vil bli pryder et glass glasset voks figur i et museum for naturhistorie, sammen med en utstilling av mine Bonger, DVDer, digitale opptakere, ødelagte gitarer og banjo og mange halvfulle, uleselige notatbøker, og at du vil være i stand til å trykke på en knapp for å høre utdrag av min komedie. Ja, dette er min drøm.

Det beste showet om tatoveringer og tattooers er utrolig Tattoo Age på vice.com . De utvalgte kunstnerne er fantastisk, utover geni, visjonære og revolusjonære. Også det er lyse og interessante kommentarer og cameos fra artister som har gjort arbeid på meg som Don Ed Hardy, Eddy Deutsche, Chris O'Donnell - og artister jeg er døende for å få jobbe som Henry Lewis <3, Grime <3 < 3, Freddy Corbin, Dan Santoro, Mike Rubendall, Troy Denning - helvete - alle involverte med showet. Jeg skulle ønske jeg hadde mer hud. Artister - Jeg hilser deg! Fantastisk jobb Chris Grosso og vice.com !!! Kan ikke vente på sesong 2!5 kommentarer. Legg til mix ...

  1. Flott innlegg! Har en fantastisk tid i dag! Jeg skal definitivt sjekke ut "Tattoo Age." Jeg har fire, og kan ikke vente å få en annen.

    Elsker arbeidet ditt btw. Det er så herlig å se et mindretall kvinnelige Rockin 'det i denne bransjen. Du er slik en inspirasjon.

    ;) xo h

  2. Jeg er en artist, og hvis youd som deg foreviget kropp og alle tatoveringer ...... im klar for utfordringen !!!

  3. Jeg tror en kvinne som nyter skjønnheten i skjult blekk har en utrolig sexy hemmelighet. Design og opplevelser bak å lage hver nye tillegg er virkelig personlig, og bør forbli din egen, hvis du bestemmer deg for å holde dem på den måten. :)

  4. Pingback: wpcontent.net

Legg igjen en kommentar