I Love Bob Mould


Det er netter som definerer livet ditt, og jeg kan tenke meg at når du dør, når filmen av livet passerer foran øynene dine, vil det bli dyktig redigert høydepunkter fra disse tider, og du kan forlate kroppen din og går inn i lyset, men du ' ll bli gledelig underholdt under reisen, som en i flukt film star deg og det beste av deg (umotivert Foo Fighters referanse - og min fave FF sang).
Jeg kom en time for tidlig til Disney hall å se Bob Mould og Dave Grohl øve, for det meste å se gutta med sine gitarer. Jeg satt nesten alene i Frank Gehry designet asia av en konsertsal, og så disse flotte herrer av alternativ rock tempo over scenen, fabulously sjeldne og dyre og kjente instrumenter slynget lavt som de kunne gå på sine stropper, sømløst hoppe fra sang til sang, fyller luften med summingen av gitarer og deretter Dave tromming. Jeg følte meg som en prinsesse, og jeg følte meg som en pitchfork.com konkurranse vinner og backstage klistremerke proklamere meg en "artist" brent et hull i baklommen på mine skinn jeans. Det føltes rart å ha rystet så hardt, spilte så fort at det var blistering huden min mens jeg senket lavt inn i plysj seter i salen. Det er ingen grop i orkestergraven for LA Philharmonic, eller rettere sagt, de sitter i gropen. Jeg ulovlig satt på toppen av baksiden av setet mitt fordi jeg ikke kunne begrenses med sine konturer og komfort. Bob og Dave sprengt gjennom så mange kjære sanger, runde av så fort du kunne knapt tro det, og bommen og gløden fra de oransje forsterkerne var som en citrusy, audio / visuell potpourri og forventning i luften på natten for å hedre Bob , virkelig den mest viktig figur i indie rock, og så innflytelsesrik til så mange, spesielt alle som hadde samlet seg for å hedre ham, var så opplagt at jeg kunne smake det og høre det og føler det.
Jeg flyttet ned til første rad og tok mange uskarpe Hipstamatic bilder av Britt Daniels, av en av de beste bandene noensinne, Spoon. Jeg elsker Spoon til poenget med en nesten religiøs fanatisme. Minimalisme av deres lyd, kombinert med maksimalistisk (jeg vet det er ikke et ord, men jeg vil gjøre det en som jeg elsker Spoon så mye) av Britts emotive vokal og stramt, gjør briljant arkitektonisk låtskriving hver og en av Spoon sanger en hele universet i underkant av tre minutter. Jeg må si min favoritt kan være "japansk sigarett tilfelle", som kan få meg til å ta opp røyking så jeg kunne ha en. Jeg jævla elsker Spoon.
Jeg hang ut litt med Craig Finn og Tad Kubler av The Hold Steady, hvis tordnende tolkning av "en god idé" floored meg. Det er en av mine personlige favorittsanger som aldri får en hoppe på itunes shuffle, som alltid skal lyttes til når det blir servert av min lille digitale konstant følgesvenn, kanskje to eller tre ganger på rad. Craig synger som en mann besatt, og jeg elsket å se ham fra siden av scenen, fordi jeg kunne fortelle at dette var sanger som han hadde blitt synger for år, akkurat som meg. Disse sangene av Bobs er i blodet vårt. De er trykt i vårt DNA, mine celler løpe gjennom min kropp med små kjede formasjoner av en god idé og endringer. Craig sang dem fra en brønn med dyp mørk dybde og lengsel som jeg kjenner inngående, og disse sangene er ikke bare sanger, ikke bare en samling av sedler og imponerende gitarblomstrer, snarere de er de musikalske strukturer som bygger broer mellom deg og meg gjør oss - USA. Snakker 'bout min generasjon. Tad og Craig også fortalt meg at de har en tatovering pistol på sin turnébuss, og at de rutinemessig tatovere hverandre på veien. Jeg må få en av disse tatoveringer.
No Age var søt og ung og spratt over hele scenen sammen med Bob og det var fantastisk å se disse barna som tilsynelatende ble født rundt den tiden at Copper Blå ble utgitt spille med mannen selv. Det jeg elsket om alle artistene var at de var et lite mikrokosmos av hva som skjer og hvem som skjer i musikk i dag, og det er en fin ting å se. Nå er vi i de dagene hvor vi lærer om sanger fra itunes Genius, men når et show som dette er kjærlig kuratert av en artist som Bob Mould, er det geniale menneske, som det skulle ha vært i første omgang.
Ryan Adams 'gitar tech kom ut med en Buck Owens gitar, med den doble plekterbrett, noe som ikke ville være malplassert på The Country Music Hall of Fame eller i hendene på Jack White i den fantastiske dokumentaren "dette kan få høyt "og jeg lyst på ting til det punktet hvor tuppen av fingrene mine var brenning å røre gripebrettet, men Ryan gjorde ikke ende opp med å spille det i løpet av showet, velge for et vakkert sensuell dreadnought med rasta farger i hele fronten. Ryan Adams har en klangfulle, sjelfull, klassisk country crooner stemme, og innsatsen fra hans hjerte jeg kan høre i noen notater gjør at jeg tror og føler "jeg elsker ham" - slik er kraften i en stor sanger - og Bobs sangene hørtes strålende og varm og hjerteskjærende kommer fra ham. Heartbreak en fremmed faktisk. Dette var bare Ryan alene på scenen, som jeg alltid elske, noe som er ganske sjeldent for meg å være vitne til, som jeg bare har sett ham leve med The Cardinals, hans drapsmann, sprengning backingband, og har bare blitt behandlet til de nakne bein versjoner Come Pick Me Up han gjør når han turnerer med dem til drivstoff min akustiske, unplugged brann. Ryan Adams er et rart og et vidunder og det haster og slitasje og ærlighet i stemmen hans absolutt sender meg. Jeg spurte ham backstage hvis han husket maleriet han ga meg, laget av supermarked klistremerker på en tørr slette bord. Han lo og sa: "Ja, jeg husker det veldig bra ...." Vi lo og jeg fikk virkelig super nervøs og fascinere og måtte gå inn i min garderobe jeg dele med Grant-Lee.
Grant og jeg hadde middag med Matt Pinfield, og Matt og jeg snakket så hardt om den afghanske Whigs og Greg Dulli at jeg faktisk brøt seg inn i en svette og jeg fortsatte å svette før jeg utførte "Your Favorite Thing" med Grant og Jon og Jason og deretter senere sluttet alle på scenen for "Se litt Light". Selvfølgelig tok jeg friheter og sang måte mer enn refrenget, men Bob elsket det. Men jeg vil fortelle deg den beste delen - like etter jangly, evig optimistisk åpning riff av sangen og før starten av det første verset, Bob snudde seg og så på meg med en mild form for takknemlighet, og jeg har aldri sett dette intenst kjekk mann ser mer kjekk, og han beveget seg mot meg og kysset meg på kinnet og smilte og smilte og deretter gikk til mike og begynte sangen, og jeg sto der bare kysset og det var den beste rock and roll kyss av all tid og hjertet mitt hoppet og min ånd steg og det var en tiden står stille øyeblikk som vil være høydepunktet i filmen som passerer foran øynene mine på min død.

Det er netter som definerer livet ditt, og jeg kan tenke meg at når du dør, når filmen av livet passerer foran øynene dine, vil det bli dyktig redigert høydepunkter fra disse tider, og du kan forlate kroppen din og går inn i lyset, men du ' ll bli gledelig underholdt under reisen, som en i flukt film star deg og det beste av deg (umotivert Foo Fighters referanse - og min fave FF sang).

Jeg kom en time for tidlig til Disney hall å se Bob Mould og Dave Grohl øve, for det meste å se gutta med sine gitarer. Jeg satt nesten alene i Frank Gehry designet asia av en konsertsal, og så disse flotte herrer av alternativ rock tempo over scenen, fabulously sjeldne og dyre og kjente instrumenter slynget lavt som de kunne gå på sine stropper, sømløst hoppe fra sang til sang, fyller luften med summingen av gitarer og deretter Dave tromming. Jeg følte meg som en prinsesse, og jeg følte meg som en pitchfork.com konkurranse vinner og backstage klistremerke proklamere meg en "artist" brent et hull i baklommen på mine skinn jeans. Det føltes rart å ha rystet så hardt, spilte så fort at det var blistering huden min mens jeg senket lavt inn i plysj seter i salen. Det er ingen grop i orkestergraven for LA Philharmonic, eller rettere sagt, de sitter i gropen. Jeg ulovlig satt på toppen av baksiden av setet mitt fordi jeg ikke kunne begrenses med sine konturer og komfort. Bob og Dave sprengt gjennom så mange kjære sanger, runde av så fort du kunne knapt tro det, og bommen og gløden fra de oransje forsterkerne var som en citrusy, audio / visuell potpourri og forventning i luften på natten for å hedre Bob , virkelig den mest viktig figur i indie rock, og så innflytelsesrik til så mange, spesielt alle som hadde samlet seg for å hedre ham, var så opplagt at jeg kunne smake det og høre det og føler det.

Jeg flyttet ned til første rad og tok mange uskarpe Hipstamatic bilder av Britt Daniels, av en av de beste bandene noensinne, Spoon. Jeg elsker Spoon til poenget med en nesten religiøs fanatisme. Minimalisme av deres lyd, kombinert med maksimalistisk (jeg vet det er ikke et ord, men jeg vil gjøre det en som jeg elsker Spoon så mye) av Britts emotive vokal og stramt, gjør briljant arkitektonisk låtskriving hver og en av Spoon sanger en hele universet i underkant av tre minutter. Jeg må si min favoritt kan være "japansk sigarett tilfelle", som kan få meg til å ta opp røyking så jeg kunne ha en. Jeg jævla elsker Spoon.

Jeg hang ut litt med Craig Finn og Tad Kubler av The Hold Steady, hvis tordnende tolkning av "en god idé" floored meg. Det er en av mine personlige favorittsanger som aldri får en hoppe på itunes shuffle, som alltid skal lyttes til når det blir servert av min lille digitale konstant følgesvenn, kanskje to eller tre ganger på rad. Craig synger som en mann besatt, og jeg elsket å se ham fra siden av scenen, fordi jeg kunne fortelle at dette var sanger som han hadde blitt synger for år, akkurat som meg. Disse sangene av Bobs er i blodet vårt. De er trykt i vårt DNA, mine celler løpe gjennom min kropp med små kjede formasjoner av en god idé og endringer. Craig sang dem fra en brønn med dyp mørk dybde og lengsel som jeg kjenner inngående, og disse sangene er ikke bare sanger, ikke bare en samling av sedler og imponerende gitarblomstrer, snarere de er de musikalske strukturer som bygger broer mellom deg og meg gjør oss - USA. Snakker 'bout min generasjon. Tad og Craig også fortalt meg at de har en tatovering pistol på sin turnébuss, og at de rutinemessig tatovere hverandre på veien. Jeg må få en av disse tatoveringer.

No Age var søt og ung og spratt over hele scenen sammen med Bob og det var fantastisk å se disse barna som tilsynelatende ble født rundt den tiden at Copper Blå ble utgitt spille med mannen selv. Det jeg elsket om alle artistene var at de var et lite mikrokosmos av hva som skjer og hvem som skjer i musikk i dag, og det er en fin ting å se. Nå er vi i de dagene hvor vi lærer om sanger fra itunes Genius, men når et show som dette er kjærlig kuratert av en artist som Bob Mould, er det geniale menneske, som det skulle ha vært i første omgang.

Ryan Adams 'gitar tech kom ut med en Buck Owens gitar, med den doble plekterbrett, noe som ikke ville være malplassert på The Country Music Hall of Fame eller i hendene på Jack White i den fantastiske dokumentaren "dette kan få høyt "og jeg lyst på ting til det punktet hvor tuppen av fingrene mine var brenning å røre gripebrettet, men Ryan gjorde ikke ende opp med å spille det i løpet av showet, velge for et vakkert sensuell dreadnought med rasta farger i hele fronten. Ryan Adams har en klangfulle, sjelfull, klassisk country crooner stemme, og innsatsen fra hans hjerte jeg kan høre i noen notater gjør at jeg tror og føler "jeg elsker ham" - slik er kraften i en stor sanger - og Bobs sangene hørtes strålende og varm og hjerteskjærende kommer fra ham. Heartbreak en fremmed faktisk. Dette var bare Ryan alene på scenen, som jeg alltid elske, noe som er ganske sjeldent for meg å være vitne til, som jeg bare har sett ham leve med The Cardinals, hans drapsmann, sprengning backingband, og har bare blitt behandlet til de nakne bein versjoner Come Pick Me Up han gjør når han turnerer med dem til drivstoff min akustiske, unplugged brann. Ryan Adams er et rart og et vidunder og det haster og slitasje og ærlighet i stemmen hans absolutt sender meg. Jeg spurte ham backstage hvis han husket maleriet han ga meg, laget av supermarked klistremerker på en tørr slette bord. Han lo og sa: "Ja, jeg husker det veldig bra ...." Vi lo og jeg fikk virkelig super nervøs og fascinere og måtte gå inn i min garderobe jeg dele med Grant-Lee.

Grant og jeg hadde middag med Matt Pinfield, og Matt og jeg snakket så hardt om den afghanske Whigs og Greg Dulli at jeg faktisk brøt seg inn i en svette og jeg fortsatte å svette før jeg utførte "Your Favorite Thing" med Grant og Jon og Jason og deretter senere sluttet alle på scenen for "Se litt Light". Selvfølgelig tok jeg friheter og sang måte mer enn refrenget, men Bob elsket det. Men jeg vil fortelle deg den beste delen - like etter jangly, evig optimistisk åpning riff av sangen og før starten av det første verset, Bob snudde seg og så på meg med en mild form for takknemlighet, og jeg har aldri sett dette intenst kjekk mann ser mer kjekk, og han beveget seg mot meg og kysset meg på kinnet og smilte og smilte og deretter gikk til mike og begynte sangen, og jeg sto der bare kysset og det var den beste rock and roll kyss av all tid og hjertet mitt hoppet og min ånd steg og det var en tiden står stille øyeblikk som vil være høydepunktet i filmen som passerer foran øynene mine på min død.

Bob Mould Show 11/21/2011


Bob Mould 11/21/2011


12 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Wow ... dette er et vakkert innlegg! Jeg elsker Bob Mould også - synd jeg bor i Brasil og han har aldri utført her ... vel, kanskje en dag :)
  Klem, og takk for flott tekst! (Forresten, også for å være i en av mine favorittfilmer, "Det er partiet mitt" takk - virkelig trist, men veldig vakker, også.)

 2. Ms Cho, takk for at du gjenoppleve denne utrolig spesiell kveld skriftlig, for de av oss som bor langt unna og kunne bare ønske! Og- en stor takk fra den ikke-ubetydelig segment av kvinnelig fan befolkningen som har drømt for absolutt tiår med en smooch fra denne, som du sier det så perfekt, "intenst kjekk" mann. Du heldig kjæreste du! Bob Mould betyr ikke mindre for meg nå enn han gjorde på 80-tallet ... hans musikk har fylt mitt liv, og gjort det så mye rikere. Jeg virkelig elsket å lese dette innlegget.

 3. Jeg føler det på samme måte om Ryan Adams. Jeg forlater hans viser følelsen knust at han ikke er like forelsket i meg som jeg er med ham. Hadde ikke vi bare oppleve det samme sammen, det samme følelsesmessige jordskjelv? Hvordan mener jeg ingenting til ham og han så mye for meg ?! Det er slik jeg kjenner et show jeg ser er bra, hvis jeg forlater knust. Takket Ms Cho. Elsker deg også.

 4. Jeg følte dine følelser i hele etter og hadde frysninger og deretter på slutten når han ga deg et kyss, det brakte tårer i øynene. Vakker! Hvordan kunne noen ikke elsker Bob Mould? Jeg kommer til å gå endre min Hold Steady Stay Positive cd spilles for øyeblikket og hører på Bob Mould arbeidsbok og la barna mine ser på meg som om jeg er gal mens jeg synger se litt lyst på toppen av lungene mine. Takk for å dele din erfaring du ..

 5. Rett på! Jeg har sett Bob levende fire eller fem ganger, og kom sent til Husker du?, Egentlig bare høre dem når Warehouse kom ut ... som gjør det ca 25 år for meg. Det er en skam Bob har ikke vært mer populært med den generelle, men virkelig store kunstnere sjelden er. De følelsene du uttrykt mot musikken er nettopp hva jeg føler ... elsker det!

 6. Hva Ms Cho klarte ikke å nevne er hvordan hennes vakre, sterke sang forbedret det som allerede var en minnerik kveld. Jeg var i salen og så glad for å ha vært vitne til et slikt talent og felles lykke.

  Rock on, Ms Cho.

 7. For en opplevelse !! Jeg har sett Bob flere ganger, men bare møtte ham kort to ganger. Jeg helt misunner deg.

 8. For en herlig og søt gjenforteller. Også bare så fantastisk ... som Bob. Og deg.

  Skål!

 9. Kjøpte min første Bob rekord (husker dem?) Rundt 86 eller 87, og jeg tror det ble kalt Land Speed ​​(er det riktig), og det var nesten unlistenable, bare smertefullt. Sta, kjøpte jeg den neste album, og den neste, og jeg ble forelsket i Bob låtskriving og gitar juling (jeg tror de kaller det makulering disse dager). Så soundtracket til livet mitt er Bob. Jeg har hver bit av hans musikk, og det passer alle mine stemninger. Møtte ham en gang, så ham live én gang, lese hans utrolige bok, og la meg si at jeg føler dette er en rettskaffen, grei talende mann. Denne hyllesten betyr mye for oss alle, jeg vet, og jeg kan ikke vente på det! Elsker deg, Bob, skulle ønske jeg hadde blitt født en mann !!!

 10. Im ikke mye av en en av deg Margaret. Men hva du sier av Bob Mould og Dave Grohl er nøyaktig hvordan jeg føler! Din lidenskap for musikken deres og hva de har bidratt til alternativ musikk er talt virkelig fra hjertet. Jeg føler det på samme måte! Her har vi noe til felles!

 11. Jeg har sett Husker du?, Sugar & Bob seg over 20 ganger (jeg er en gammel mann: D), men du har ingen jævla anelse om hvor vanvittig misunnelig jeg er av deg. Nydelig bit av skriving, takk xx

Legg igjen en kommentar