Nerdgasm

Det er en funnet Beatles audition brev flyter rundt som bare fikk alle disse pengene på auksjon. Jeg tenkte på de tingene som jeg hadde rundt meg utrolig og enestående verdi at jeg mistet. Ikke av den eteriske natur som vidd og glede og talent. Raskhet og skarphet av tungen har ikke fått en prislapp. Disse tingene har verdi over hva tallene kan telle. Mer som disse merkelige tingene som jeg endte opp med å kjøpe at jeg ga bort lett at nå tror jeg kanskje jeg skal ikke ha, men de har egentlig ingen rolle. Den første er de beatles ark jeg hadde kjøpt på en antikk messe for kanskje $ 30. De var bitte små biter av selve arkene guttene hadde sovet på som ble utstedt som salgsfremmende elementer i 1964. Jeg hadde alle fire beatles ark fragmenter forseglet i glass som om de var reliquaries, lille, hellige biter av martyrer helgener som brukes til å bevise eller opprettholde eller forsterke hellighet en kirke, i så fall kan være. Arkene hang rundt mitt hjem som var kirken mann eller kirken min kjærlighet eller kirken rock and roll, men jeg ble lei av dem, og de tok opp for mye plass, og jeg følte jeg endret seg over en eller annen måte mid- livet fra mod til rocker, som Virginia Woolfs Orlando, og at jeg ville ha noe annet. Jeg ga disse arkene bort til den første personen som skulle ta dem og erstattet den fab fire s sengetøy med en Jarvis Cocker plakat, ikke at det gjorde meg mer av en rocker, snarere det vedvarende og informert ytterligere min mod status. Min mod eventualitet. Det er faktisk mer rocker, nå skjønner jeg, i mine eldre dager og uendelige visdom, å like The Beatles, og å like dem deretter i 1964, da de egentlig var ganske rocker. Så disse arkene er borte, og jeg ville ha elsket dem i mitt voksne dame suped opp super duper rock and roll palass i dag. Hvor er dere Beatles ark? Kanskje jeg vil møte deg igjen i elefanten gravplass som er ebay. Vi skal alle ende opp der i tide. Det andre elementet av verdi jeg hadde var ment å være betaling fra en kommersiell jeg gjorde for en fledgling ungt selskap som heter Apple i tidlig 90-tallet. De ikke betale for påtegninger da, så jeg fikk en ny i boksen fortsatt bærbar datamaskin, som jeg aldri fant ut av boksen. I tillegg til denne store skatten, fikk jeg en tidlig versjon av Mac kamera som i hovedsak var en prototype og ikke masse produsert. Gavene ble gitt til meg i en stor pose som jeg aldri åpnet - alle i hele 90-tallet posen og grav bokser forble forseglet og deretter i 2000-tallet en gang jeg ga bare dem bort, eller til og med kanskje kastet dem i en Pique - et anfall av renhold og orden - en liten orkan felix unger - som vil stige på psyken min nå og da. Jeg snakker om en aldri brukt bærbar PC og kamera fra Apple fra kanskje 1990, fortsatt i esker, fortsatt i plast, de små ledning papirthingies som holder powercords og alt sammen, og jeg vet at hvis du fortsatt leser dette har du sannsynligvis bare hadde en slags nerdgasm over tastaturet.

5 kommentarer. Legg til mix ...

  1. Hei jente jeg har prøvd å nå deg i flere uker. Jeg er på twitter, og jeg følger deg der samt noe annet sted jeg kan. Meg på twitter @ seka1954.
    Følg meg tilbake. Lyst til å få kontakt med deg.
    Seka

  2. Jeg er helt hører du på dette. Disse elementene samle en mystisk kvalitet og bli større enn penger. Jeg er så glad i t-skjorte med ditt bilde på jeg hadde gjort. Jeg brukte den til Edinburgh Fringe. Jeg hadde en flott tid å drikke med venner. Hver gang jeg bruker den nå gjør det meg til å smile. :]

  3. Ulike stiler og design av northface utløp er nå tilgjengelig for å gjøre håndleddet vakker. Du kan velge fra et stort utvalg av billige Northface jakker ved å sammenligne massevis av perfekt og fantastiske stykker. Disse nord ansikt hansker ville være fine investeringer for deg i lang sikt. Disse nordsiden salg er strålende og viser seg å være fantastisk for deg mens det gjør at du skiller seg ut i mengden. Den staselige og ekstraordinære nordsiden får du vil tiltrekke hvert øye i en folkemengde og gjør at du føler deg mer trygg.

Legg igjen en kommentar