'30 Rock 'på 28 april

Jeg er hardt arbeid på den tredje sesongen av Drop Dead Diva (vi har noen fantastiske gjesteartister som kommer i år som Wanda Sykes, Kathy Griffin, Clay Aiken og Lance Bass), men jeg har nylig fått til tape en episode av 30 Rock , og jeg hadde så gøy på settet! Her er meg med fantastisk Judah Friedlander . Hans bok er på nattbordet mitt som vi snakker!

Jeg kan ikke slippe noen flere bilder før det airs fordi det vil gi for mye borte, men ikke gå glipp av det!

Meg og Juda

3 kommentarer. legge til mix ...

  1. Nettopp sett episoden. For et sekund jeg var som "vent litt, er at ... oh my god, er det." Og da måtte jeg spole tilbake og se den om igjen fordi det var bare så morsomt. Fantastisk jobb!

  2. Jeg ville bare si at jeg synes du er kjempeflott! Jeg så din komedie spesiell for en stund siden, og jeg kunne ikke slutte å le! Jeg elsket spesielt sangen "Eat me Out" LMAO Bo flott !!

    Jeanine

Legg igjen en kommentar