Lus video er ute - med Ben Lee!

Jeg skrev denne sangen med Ben Lee som jeg absolutt tilber. Han hjalp meg så mye med album, og jeg kan aldri takke ham nok. Han sende meg instrumental da jeg var i Marokko i fjor, og utvinne fra en ganske mildt tilfelle av hodelus. Jeg visste ikke hva sangen var ennå, men så tenkte jeg, skriv hva du vet. Jeg vet om hodelus. Jeg elsker hvordan sangen kom ut, og Jack Rudy 's munnspill er en perfekt punchline. Takk til Kevin Avery som lusa !!

-Margaret

Den tredje video fra Margarets Cho Dependent Album , LICE, med Ben Lee og regissert av Liam Sullivan !

Ønsker sangen? Det er på iTunes her eller kjøpe CD eller vinyl direkte fra Margaret og få en automatisk nedlasting av hele album!

For de som er i New York, er Ben Lee kommer til å være en spesiell gjest på Margarets NYC show på Beacon Theater denne fredagen, som en del av New York Comedy Festival! Billetter og mer info her .

Margarets musikkvideo for "Intervention" med Tegan and Sara kommer snart! Vi jobber med noen siste hånd og vil være i stand til å legge det ut på den første desember! Følg med!

3 kommentarer. Legg til mix ...

  1. Haha Jeg liker denne sangen og mv..Ben Lee er cool..so søt u kontrakt lus! ^^ Ur så morsomt!

  2. Pingback: bli kvitt nits

Legg igjen en kommentar