Yak Yak Yak

Her er meg i Tibet i 2000 på 17.000 fot. Jeg var virkelig syk fra stor høyde. Folk som bodde der oppe gjort alle sine penger fra turister som svimlende klatret opp Himalaya for å ta bilder mens omtumlet på små, svært dekorerte yaks. Jeg ønsker at bildet ikke hadde kuttet av fyren ved siden av yak. De var virkelig fantastiske mennesker som bodde der oppe. De var dekket av støv og aske som fungerte bra som en sterk sunblock og når de ikke var å ta våre bilder, ble de meditere. Jeg elsker denne yak. Det ser ut som Ralph!

Tibet 2000

4 kommentarer. legge til mix ...

  1. Ville bare gi deg en tidlig Glad 41ste bursdag, Margaret. Hold gjør hva du gjør. Kan du ha bestest bursdagen noensinne, og elsker gitar kake. Jeg ville ha foretrukket en penis kake selv, men du rock, og det var mer hensiktsmessig. Mye kjærlighet fra familien din i Austin, Texas. Vi elsker deg!

Legg igjen en kommentar