7 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Du er så morsom ... og vakker ... alltid var. Glad du tror nå også.

  Drop Dead Diva er fantastisk. Den dekker briljant hele spekteret av følelser sammen med konflikter mellom ytre og indre identitet samtidig gjør deg til å le. Godt gjort! Brooke Elliot er fantastisk. Glad for at du er tilbake på TV.

 2. Kudos, Margaret! Hvordan jeg skulle ønske jeg er tilbake i USA for å se dine konserter og le og gråte sammen med deg og dine ord klok visdom !! Forhåpentligvis en dag vil jeg komme til å møte deg i person, du har alltid vært mitt forbilde og du viste meg det er ok å være asiatisk og homofil! Takk Margaret! Hvis du trenger nye materialer kan du alltid komme til Singapore og jeg vil være din guide. Drop Dead Diva er ikke vist her, så jeg venter på DVD-utgivelsen, og jeg blir nødt til å vente tålmodig ... og for deg det er verdt det!

 3. Takk så mye for å legge ut opptreden på The View. Au! Jeg kan ikke engang forestille meg hvordan et skudd av kollagen i G-punktet må ha følt. Jeg lurer på hva det ville ta å gjøre en fyr føler tilsvarende beløp over smerter i orgasme sted. Har dere noen gang få bilder av kollagen det? Det var morsomt hvordan noen av de ofte mer snakkesalig vert på visning ikke synes å vite hva jeg skal si. Elsket det når du forklare hva Drop Dead Diva var om fordi du gjør det så godt og så mange mennesker har det galt. Jeg håper flere folk se klippet, og deretter se Drop Dead Diva og kommer til å se deg utføre. Du er så riktig og så morsomt.

 4. Huff, jeg hater Barbara Walters. Bare se på hennes tone i stemmen og kroppsspråk - helt nedlatende. Vil hun noen gang pensjonere / dør? Tvert imot tror jeg ikke finne Barbara Walters bemerkelsesverdig i det hele tatt.

  Som alltid, jeg elsker Margaret Cho. Og omfg, jeg elsker Drop Dead Diva.

 5. Jeg tror du er vakker. Du er en personlig inspirasjon for meg. Jeg er 34, overvektig og prøver veldig hardt å finne min vakre. Folk forteller meg "oh du har en slik et pent ansikt", men det er ikke nok .. Jeg trenger å føle deg vakker alle der! Du gjør det enklere. Elsk dine tatoveringer også.

 6. Det du sa om å eie din egen skjønnhet, at hvis du forteller deg selv at du er vakker, så er du-rørte meg så dypt jeg gråt.

  Jeg er en 27 år gammel filippinsk-amerikanske, og hvis det er en kultur som er vanskelig på kvinner som ikke er tynn, er det filippinske kulturen. Jeg har alltid blitt fortalt at jeg er feit, ikke vakker ... ikke bare av fremmede, men familie (spesielt min mor / bestemor) og folk jeg har datert. En tante av en Pinoy jeg datert fortalte ham en gang at han skulle date søsteren min, ikke meg, fordi hun var tynn og derfor vakker. Ting som det bo hos deg, og at du føler at du vil aldri bli god nok. Jeg antar at jeg er lei av å hate meg selv, også.

  Det er så trist at som en kvinne kan du være intelligent og likevel bli devaluert basert på utseendet ditt. Det er patetisk at du kan ha en fantastisk karriere og være en sterk kvinne som kan ta vare på seg selv og deretter avvist på grunn av utseende.

  Takk for at du er deg, Margaret, og si hva som må bli hørt. Jeg vil lære å elske alt av meg selv, fordi jeg er vakker også.

Legg igjen en kommentar