Family Feud!

Vi alle gjorde kjendis Family Feud går, og vi sparket ass! Vi vant ikke, men vi har gjort en meget respektabel viser. Vi spilte mot Corbin Bernsen og hans familie, som var veldig hyggelige og gode motstandere. De endte opp med å vinne og går opp mot American Chopper dudes som var super kul!

Jeg var virkelig stolt av mine foreldre fordi de ikke vet hva Family Feud var. Det eneste de har som er lik i Korea var krigen. De gjorde utrolig godt og min far selv razzed host Al Roker litt. Det var fantastisk. Vi gjorde akkurat så god som noen hvite familien ville ha!

familyfeud_1.JPG

familyfeud_2.JPG

13 kommentarer. Legg til mix ...

 1. M bør du bare gjøre din egen asiatisk familie sitcom, freelance. Kanskje nå er tiden. Hvis du gjør det, vil nettverket ledere kommer. Og jeg vil helt hjelpe deg. Du kan liksom bygge ut The Cosby Show og Greys Anatomy og Harold og Kumar og helt gjøre dine egne ting å utforske asiatiske stereotypier, de spesielle former for diskriminering, selvfølelse og selvbilde problemer som asiatiske amerikanere står overfor på skolen, i arbeidsplass, og selv hjemme blant hverandre. Nettverkene er absolutt banktjenester på hele skarpe dramedy med dramatiske punkter like alvorlige som de komiske poeng er morsomt akkurat nå, og det er såååååå din stil. Jeg tror du trenger litt hjelp til å skrive og virkelig utmerket talent (Bobby Lee kan bli din dorky homofil bror og Sandra Oh, eller at dama fra Lost kan være din høye falutin 'rik søster som flyttet tilbake til Seol og ser ned på resten av familie når hun besøker, i en komisk måte, og du kan gjenforenes alle de virkelig gode skuespillere fra Joy Luck Club mens du er i gang.)

  Jeg visste ikke engang at 21 var i ferd med asiatiske amerikanere, og jeg vet ikke hva som er mer opprørende, at hovedpersonene ikke er AAs, eller at media ikke engang å plukke opp dette og hvor ekstremt fucked up det er.

 2. Det eneste de har som er lik i Korea var krigen. Bwhahahaha! Jeg ser ikke på FF, men er nødt til å ta denne.

 3. Jeg antar du mente at det ble spilt inn i går ... når er det tenkt å AIR?!?!

 4. vi så på tv show dvd i går, og vil bidra til å MARGARET CHO TV SHOW ... pleaaaaaaaaaase gjøre ett. Vi elsker deg.
  helt ... du knekke oss opp og roe oss ned og gjøre oss tror ... så takk.

 5. Awesome! Min familie ville feiler stort på FF. Bahaha, er at showet latterlig awesome. Og det ble akkurat noen ekstra kule poeng. Å det er så kult at du gjorde det.

 6. Jeg ser på FF i kveld -men bare for å se din familie. Jeg skulle ønske du hadde vært på lengre. Når du igjen så gjorde jeg Foreldrene dine er så smart og god på kamera! Jeg er spesielt elsket det da din far fortalte Al det var uhøflig å spørre om tatoveringen!

 7. Kjære Gud, er moren din alt jeg hadde forestilt meg at hun ville være, det vil si, koreansk og fantastisk.

Legg igjen en kommentar