Voordeel voor Selene Luna - de aankondiging van de Sensuous Woman in LA!

Ik breng de Sensuous Woman terug voor slechts één nacht! Deze show is om te profiteren van onze mooie Selene Luna. Ze heeft vreselijke heupproblemen en heeft onze hulp nu. Laten we haar terug op haar voeten!

Please join us op de Renburg Theater op 24 mei voor een spannende avond van comedy, muziek en dans!

BUY TICKETS HIER

senwo platte gele

Meer over waarom we doen dit voordeel programma:

Op 6 maart 2014 burlesque ster en komische, Selene Luna, vond zichzelf immobiel met ondraaglijke pijn in de heup. De martelende pijn dwong haar om naar de ER, waar ze werd gediagnosticeerd met Avasculaire necrose van heupkop. De behandelend arts vertelde Luna de enige oplossing zou een noodsituatie double-heupprothese zijn. Luna besloten om een ​​second opinion te krijgen van een van de top orthopedisch chirurgen in het land en ontdekte dat ze was schromelijk verkeerde diagnose gesteld. Luna heeft hip tendinitis en heeft een operatie niet nodig. Haar verkeerde diagnose zou een onomkeerbare fout die toekomstige mogelijkheden Luna's te lopen en uit te voeren negatief zou hebben beïnvloed zijn geweest.

De volgende zes weken waren een tergende strijd om de juiste behandeling door zorgstelsel bureaucratie die nodeloos Luna's toestand verlengd; ze is eindelijk op de weg naar het krijgen van fysiotherapie en medicijnen. In de tussentijd heeft Luna moest twee maanden ter waarde van werk te annuleren. Helaas, in de entertainment business 'ziekteverzuim' is geen haalbare optie is voor veel kunstenaars. Luna is fysiek en financieel kapot van, niet in staat om inkomsten te genereren, in afwachting van fysiotherapie en medicijnen. Legendarische comedy icoon, Margaret Cho is de krachten te bundelen met het burleske en comedy gemeenschap aan collega-kunstenaar in nood te helpen, Selene Luna, door het inzamelen van geld om de inkomsten terug te verdienen verloren voor haar levensonderhoud.

Geef een reactie