MOEDER Tour-update

Ik heb een fantastische tijd op de weg! Ik heb zo veel grote shows gehad en ik ben zo dankbaar voor de kans om oude vrienden te zien. Dankuwel voor uw komst en lachen !!

We hebben veel van de tour verliet vooruit, en er is zelfs echt cool nieuwe shirts ! In het midden van de constante reizen, hebben Jim Short en ik interviewen enkele fantastische gasten zoals Joan Rivers, Frank Turner, Kurt Sutter en Billy Bragg voor Monsters van VZW neem een luister ! Het is echt inspirerend om te kunnen hangen met kunstenaars bewonder ik zo veel en elke aflevering is een echte vreugde en eer te presenteren. Heel erg bedankt voor uw steun en liefde - en ik hoop dat u zeer binnenkort te zien in uw stad !! Tot dan, hier zijn enkele video's die ik heb het maken met Jim Short.

1 Reactie.

Geef een reactie