MOEDER Tour update

Ik heb een fantastische tijd op de weg! Ik heb zoveel geweldige shows gehad en ik ben zo dankbaar voor de kans om oude vrienden te zien. Dankuwel voor uw komst en lachen!

We hebben veel van de tour links vooruit, en er is zelfs echt cool nieuwe shirts ! In het midden van de constante reizen, Jim Korte en ik hebben interviewen een aantal fantastische gasten als Joan Rivers, Frank Turner, Kurt Sutter en Billy Bragg voor Monsters of Talk-neem een luisteren ! Het is echt inspirerend om te kunnen hangen met kunstenaars die ik bewonder zo veel en elke aflevering is een echte vreugde en eer te presenteren. Heel erg bedankt voor uw steun en liefde - en ik hoop je snel te zien in uw stad! Tot dan, hier zijn enkele video's die ik heb het maken met Jim Short.

1 Comment.

Laat een reactie achter