Mijn nieuwe Blueberry Gitaar

Zodra ik had mijn handen op mijn Blueberry gitaar kon ik niet laten gaan. Het is een buitengewoon instrument. Niet alleen is het mooi om te zien, het klinkt ongelooflijk en doordrenkt met een mystieke geest die me een betere speler maakt. Het is prachtig voor fase - het lijkt erop dat er geen andere gitaar die er zijn - en het speelt als een droom. Ik ben een fan voor het leven.

bosbes

blueberry 4

blueberry 3

3 Reacties. toevoegen aan de mix ...

  1. Mooie gitaar. Heeft u een ukelele geprobeerd? Ze zijn ongelooflijk lief klinkende en leuk om te spelen. Zachte nylon snaren, compact formaat. U kunt ze klinken bluesy maken (het vasthouden aan A, D, E chording) of u kunt doen de jaren 1920 mineur akkoord ding. Veel plezier met het maken van muziek!

  2. Je hebt zeker een stuk meer tatoeages dan je laatste keer dat ik je zag .. ga je naar een bepaalde tatoeëerder deed? Sommige van uw tats hebben tgat. Japanse kleur om ze ... dat is niet iets tgat zomaar een tat kunstenaar kan doen, cuz de Japanse gebruiken verschillende speciale inks..the kleuren zijn veel brighter..bolder ... je bent erg mooi!

Geef een reactie