Boston

Ik diep respect voor hardlopers. Ik kan niet meer zeggen dan, 10 meter zonder helemaal kronkelende mezelf, hoesten en sputteren, een rood hoofd en zweten, onthutsend om mijn eigen denkbeeldige finishlijn.

Het moet ongelooflijk om daadwerkelijk te voltooien een marathon zijn. Om je lichaam uitdagen om zo ver te gaan, net als Pheidippides, draait op, naar wat zou kunnen voelen als je laatste adem, en voor een paar van vandaag, vreselijk was. Ik kan het nooit doen, maar ik zal altijd bewondering en afgunst de ongelooflijke spirit die het kost om zoiets te doen.

Ik werd vanmorgen wakker in Melbourne aan de tragische gebeurtenissen in Boston, en ik ben ziek en geschokt en betrokken, maar ook bewogen door alle mooie Bostonians banding samen naar het huis en het comfort mensen in nood te helpen. Het is opmerkelijk hoe de mens, normaal gesloten op tot onszelf in onze eigen zonne-energie systemen van behoefte en hebzucht, plotseling zal openstellen huizen, slaapbanken en keukens als terreur nadrukkelijk aanwezig.

Ik zie mijn oude vriend Patton Oswalt's woorden over het internet, en ik herinner me toen hij leefde een blok van mij, en ik kon lopen, niet lopen over naar drugs of koffie op elk moment, en hier heeft hij troost nogmaals, uit de hele weg over de zee.

Al mijn liefde naar Boston, aan de lopers, de wachters, de fans in de tribunes, en voor ons allen hier in de wereld, proberen te begrijpen.

2 Reacties. toevoegen aan de mix ...

  1. Ik bood aan de hand uit het water in de buurt van mijn krot in de glamourous "industriële driehoek" gebied van Beverly Hills met vrienden. Stond om 04:00 op te zetten uit water station en de lopers kwam door. Ik was geschokt en blij bij hoeveel mensen bedankte ons om daar te zijn. Bedankte ons! Ik kon niet lopen van het centrum van LA naar Rexfprd Drive als ik werd achtervolgd en we werden bedankt door de lopers ..

    Boston was een herinnering dat er verdrietig, kwaad, verdraaid mensen in de wereld. De nasleep is een herinnering dat terwijl ze pijn en verdriet kan veroorzaken, dat voor het grootste deel mensen zijn goed en zorgzaam.

    Zolang we niet vergeten dat, en proberen om het in ons dagelijks leven weerspiegelen zullen we wel goed.

  2. waar ben je margaret ?? deze marathon ding - wie weet ?? ik was camping in Big Sur te ontsnappen aan de meest domme productie op de planeet met hatelijke kerk idioten zijn - absolute dwazen. hoe dan ook, ik reed in een ambulance en de EMT vertelt me ​​na mijn wandeling uit de woestijn. maar toch, hij weet dat ik in New York op Church Street in Tribeca voor 9/11 maar hij dom gespeeld. zo, 11 jaar later - moet ik dit verhaal over boston geloven - als het lijkt erop dat sommige mensen niet hun hoofd te trekken uit hun kont en dwars door hun tragische behoefte om in STOMME films in plaats van snijden door de bullshit ??

    Zo, dit is een gewelddadige cultuur en ik zal soooooooooooo blij om te vertrekken. dus Margaret - waar ben je ?? deze tragedies zijn tragisch en afschuwelijk ... .maar wat zeggen we over een barbarij die deze feeds ??

    hebben een heerlijke avond !!! iedere keer als ik naar LA - I love it, maar ik moet denken aan hoe weinig kunstenaars zijn in deze stad vanwege filmische douchery.

Geef een reactie