Recenten berichten op Huffington Post, Jezebel en XOJane

.
Als u gemist een van Margaret's blogs op het web rond deze week, hier zijn ze!

Huff Bericht Homo Voices: Michelle Shocked Me

Huff Bericht Homo Voices: Lt Dan Choi on Trial

XOJane.com: MARGARET CHO vertelt over haar trots in het zijn een "ZONDERLING ICON" In het licht van Michelle Shocked'S ANTI-GAY RANT

Jezebel: In een kamer vol met Naakte Koreanen, Margaret Cho's Body Is een onwelkome Sight

Zoek andere berichten over Nieuws .

2 Opmerkingen. In The Mix ...

  1. Margaret - u bent meer dan welkom naakt te zijn bij mij thuis op elk moment; Ik denk dat je zijn prachtig en hebben altijd een enorme crush op je had ... Zeg het woord, en ik zal beginnen met de bouw van de spa. :-)

    Serieus; Ik begrijp de culturele ding, maar serieus, we zijn in de VS - Ik zie niet in hoe je naakt getatoeëerd lichaam is niet meer bedreigend dat de Koreaanse man die er was. Maar dat is een van de reden is ik hou van jou - je hoeft niet gek graag lijden! XOXOX

Laat een reactie achter