De Ricki Lake Show - vr 1 februari

Margaret is een gast op De Ricki Lake Show op vrijdag 1 februari. Tune in!

Lotgevallen van Ouderschap

Ricki gaat zitten met koppels die verloren voelen in de lotgevallen van het ouderschap.

Terwijl zwanger, het hebben van kinderen en het ouderschap zijn allemaal geweldig delen van het leven, is het ooit wat we verwachten en wat als de dingen niet gaan zoals gepland? Ricki chats met Grammy-genomineerde comedian Margaret Cho over haar nieuwste comedy tour getiteld "Moeder", die werd geïnspireerd door haar eigen moeder onverwachte reis door het ouderschap. Ook klinisch therapeut / coach Spirit begeleidt een echtpaar met drie kinderen (allemaal onder de leeftijd van drie jaar), die op de rand van een relatie kernsmelting. Ook, interieur design expert Trish Suhr helpt een moeder die probeert de opvang van haar kinderen (een peuter en een pasgeboren) samen in een slaapkamer.

Bovendien, CEO en oprichter van "Parent Getest, Parent goedgekeurd," Sharon Vinderine, deelt een aantal van de nieuwste "must have" babyproducten en The Colgate 13, Colgate University gevierd a capella groep, schommels door te serenade Ricki en haar publiek.

Laat een reactie achter