Gelukkig

Heb je ooit echt nadenken over de momenten waarop je gelukkig bent? Ik niet. Geluk is voor mij gewoon een onopgemerkte gemoedstoestand, iets wat we rijden door naar eenzaam en ellendig, of extatisch te krijgen. Gelukkig is gewoon een soort van normaal voor mij, en ik weet niet eens te begroeten met een glimlach. Het is iets wat ik voor lief nemen als de zonsopgang. Het is licht uit, ik ben blij - deze dingen niet te registreren.

Ik veronderstel dit is slecht omdat wanneer ik ongelukkig ben, dan zoek ik mijn geest en hart voor herinneringen en het bewijs van geluk verleden, en ik kan het niet vinden. Ik heb niets te redden, omdat ik niet kon schelen.

Goed vandaag, ik ben blij. En ik deed wasgoed, zodat iedereen om me heen is gelukkig.

Zoek andere berichten over Blog .

12 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. Hou het wasgoed bit-kudos voor schone kleren ;) Serieus tho, dit gebeurt er met mij de hele tijd. Soms heb ik het gevoel dat ik gewoon slecht geheugen. Of misschien heb ik een korte aandachtsspanne. Of misschien al is dat omdat ik rook hella wiet. Sorrynotsorry.

 2. Ik zou echt blij zijn als ik je zou ontmoeten in persoon en we werden vrienden. Ik zou zeker niet vergeten dat altijd.

 3. Ik denk dat het gewoon prima ... beter dat ongeluk zijn een aberratie is dan een natuurlijke staat van zijn. Als uw tevredenheid is zo natuurlijk kun je niet echt noemen, ik denk dat het een geweldige manier om te zijn.

 4. Goede blog post op geluk! Ik denk dat het geweldig dat je niet stoppen om uit te vinden als je vooral graag op een bepaalde dag. Het klinkt alsof je hebt geleerd om te doen wat velen van ons willen dat we konden niet-leven in het moment, en niet wonen in het land van negativiteit. Ik praat met zoveel mensen elke dag die lijken om zo'n moeilijke tijd iets positiefs over hun leven te vinden zijn. Zeer triest. Het leven is te kort.

  PS Ik hou van de foto van jou met je vader en moeder! Wat een geweldige foto. Je ouders zien er erg trots op je.

 5. "Het leven is een vervolg van 'beetje' delen 'Als je naar de" Big Island-van Ha.60 + gast tellen "WE", zijn X-OUD-Acteurs? Bob n Ran Artist, Meer? Een vervelend Show je, rond getrouwd 37yrs houden bob

 6. Erg blij voor je geluk, en dubbele yay @ getting wasje te doen, dat is zeer hard tijdens ongelukkige tijden.

  Ding over het leven is dat het altijd yay en ick, maar de ick voelt zo slecht en kwetst de gevoelige Geest zo veel dat het gemakkelijk is om de natuurlijke gelukkig voordat het vergeten. Hier is voor het onthouden van de Happy to soepeler varen ons door de Ongelukkig golven.

 7. Kom weer in de steek! Heb ik mis je coming out hier voor de nieuwe tour? : ( Zo niet, dan zal ik er zijn! Hield Mooi, een geweldige avond te herinneren. Liefde en Hugs, brian kortmeyer

 8. Beste Margaret, bedankt voor een geweldige show in Dilmington gisteravond. En nog grotere dank voor de moed en humor om te spreken en uit tegen onrecht en taboes in verband met LGBT, vrouwen en etnische minderheden. Je helpt deze wereld een beetje meer draaglijk plaats. :)

  Bewondering en dankbaarheid uit Philly,
  Megan S.

Laat een reactie achter