Good Dogs

Er is sijpelt geluiden die een goede hond maakt wanneer ze gelukkig is en gezond en zit naast haar moeder en / of vader. Het is net als die kleine natte geluiden van genot, die samenvallen met korte kinderboerderij, het krijgen van die doggie endorfines gaan, de handen tussen de lange ledematen en het aanraken van de warmte binnen, alsof je het stoken van een hond brand.

Ik kan vaak niet geloven dat de eenvoudige maar overweldigende vreugde die ik krijg van houden / getuige / zorg voor mijn dieren. Het leven is te veel soms, en de mensen niet geven u de rustige zekerheid die u nodig hebt. Als je je hand onverwacht tussen de arm van iemand en het lichaam, het is waarschijnlijk dat je een klap krijgt.

Een hond, een mooie een die - zal je een blik van dankbaarheid te geven, haar ogen dicht in mijmering, adem lang en hard en diep tot je ze neemt al dat goede gevoel van binnen laten zien, op te slaan voor later, hond droomt nog nog te dromen, een prachtig gebied vol met ballen en jij en zij alleen, maar voor de eekhoorns in de bomen.

Zoek andere berichten over Blog en getagged .

2 Comments. toevoegen aan de mix ...

  1. Fabulous blog. Ik hou van honden / katten meer dan mensen !!!!! Ik doe dierlijke redding gaan in 9 jaar nu. Niets beter leven. Luv ya, wachtend op u om naar New York te komen, moet ik ur nieuwe show te zien. Je r de beste !!!!
    <3

  2. wat interessant is - liefde dieren. zoveel zwerfkatten hier in het strand als gevolg van orkanen. zij houden de meeste knaagdieren beneden. nog, ik ben ziek van kakkerlakken. het is een schande - ja, genegenheid en de tederheid van huisdieren zelfs mensen. nog, Margaret - ik geloof na de Memphis 3 en andere justitiële vraagstukken gevolgd evenals kijken naar een recente programma met Aung San Suu Kyi, die net aangekomen in de ons - ik denk aan hoeveel sommige mensen te offeren. die had mensen in mijn leven die mij betrokken bij hun media-venture wilde, weet je hoe vaak een strakke relatie kan ontwikkelen onder een bemanning op projecten, maar toch, wanneer ze moeten obsederen over ongezonde voorbeelden van gruwelijke genegenheid zoals molestering, en afschuwelijke tederheid zoals dronken spasmen, en afschuwelijke vriendschap als kakkerlakken die niets gedaan krijgen "meestal" als ze het te druk krijgen "off" op de computer of het raken van de vrije base ... .thus, als ik denk aan de mensen die zo veel op te offeren - ik erkennen dat er zijn een aantal gemeenschappen die echt kregen wat ze verdienden als hun stilte, apathie, deelname aan haatmisdrijven, mensenhandel, en hebzucht vertelde het verhaal dat zij op de verkeerde kant van de geschiedenis als ze echt geïnteresseerd zijn in hoop en verandering, alsmede enorme wereldwijde ecologische kwesties die net om de hoek. hebben een heerlijke tijd in Parijs. ik zou een pas op duitsland te nemen. te veel mensen op deze filmploeg maakt grappen over arbeit macht frei. het is dus niet mijn ding - zoals wellustige trollen zijn echt niet mijn ding.

Geef een reactie