Pond

Er is veel adoptable honden bij de Los Angeles dierenasielen op dit moment, met name kleine, weinig Chihuahuas, deerheads en appleheads, hield velen aan een kooi, als ze lijken te genieten van het samen zijn en zijn meestal niet bewaard in eenzame, zoals de prachtige St Bernard of de majestueuze Pitbull.

Ze lopen allemaal over zichzelf, beentjes bedrijf klein lichamen omhoog, soms blaffen maar vaker niet, springen omhoog op de metalen staven om een ​​kijkje op je krijgt.

Ik kan niet een te krijgen vandaag, ik verlaat de stad van morgen, en ik kan niet overweg met een ander huisdier op dit moment, maar oh, als ik kon, zou ik ze allemaal.

Ik heb een serieuze hamsteren streak, enigszins afgenomen door de vlaag van reality shows over het onderwerp, en de angst en schaamte van het zijn een van die mensen, ontdekt in hun bescheiden huizen met honderden dieren, niet in staat om te gaan met de waarheid ervan, houdt me op te treden op mijn impulsen.

Ik wil worden bedekt met hondenhaar, in snuiten en Nuzzles. Ik hou van honden, en er kan nooit teveel zijn, maar dat is het gevaar in mijn denken.

Maar als ik kon, zou ik, en ik zou beginnen met de chihuahua's van Los Angeles. Er is één moment zag ik twee keer in mijn volgende bezoeken aan het pond. Ze is een piepklein beetje wankel roodharige chi mix, en ze draagt ​​een t-shirt, dat is te groot voor haar magere frame, en de hals van het is genoeg uitgerekt voor haar hondje schouder om door te gluren, dus het effect is dat ze heeft gekregen op een zeer chique uit de schouder kledingstuk. Haar elegante botten zijn te zien onder haar zachte rode vacht, en haar betraande ogen lijken enorm op haar vogelachtige chi gezicht. Ik wil haar opscheppen en wikkel haar wankele lichaam rond mijn nek, en we zouden net zo zijn, voor eeuwig en altijd.

Goedkeurend asielhonden is een prachtig ding om te doen, maar weet je grenzen, denk ik, is wat ik probeer te zeggen.

Zoek andere berichten over Blog en tagged .

2 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. Dank u MC voor deze post en het geven van een schreeuw om te redden.
  Ik voel me op dezelfde manier en droom van het leven in een grote ruimte met veel honden. Ik kan dat niet nu doen, maar wat ik kan doen is doneren aan inspanningen te redden - en nu ben ik soap-boksen over.

  Er zijn vele reddingen in elke staat zinken in de schulden die de goede strijd elke dag om honden te redden van het harde leven en de dood van schuilplaatsen. Geen bedrag is te klein.

  Net -cAMP Cocker in Los Angeles. Luv die jongens.
  xo. Dank U,

 2. Oh, oh, en hun zachte kleine snuiten
  en de manier waarop honden hebben van nudging je ellebogen
  of voeten of knieën of handen wanneer ze willen aaien?

  Ook ik ga in schuilplaatsen en hebben aan de drang weerstaan ​​om
  Adopteer alle honden.

Geef een reactie