Puistje

Skin anomalie waarom oh waarom? Ga weg laat me met rust.

Ik heb een rode, kloppende, pulserende huidprobleem op mijn gezicht die niet weg zal gaan, maakt niet uit wat ik op het zetten. Zelfs de speciale grijze witte erase stick die ik in Parijs, waar de meeste vlekken in haar wasachtige kus neemt doet niets om het. Het blijft rood en pijn op mijn gezicht, alsof het markeren van een stad op mijn gezicht, mijn huid een kaart van haarvaten en aders en problemen die moeten worden opgelost.

Ik heb nooit acne gehad als tiener, die is prima denk ik, want ik had al genoeg problemen. Acne is in het algemeen niet een plaag op mij geweest, want ik heb het tegenovergestelde - droge huid, die zo strak het dreigt om me recht krimpen van te maken krijgt. Droge huid niet puistje, maar veeleer vlokken, het trekt, splitst - maar het ontstaan ​​zelden in de vulkanische mode van vette of gecombineerde huid. We hebben allemaal onze huid te dragen, dat is een misselijkmakende waarheid.

Ik zou graag willen meppen deze smet weg, ijdel als ik ben, maar er is niets dat kan worden gedaan, maar laat het met rust en laat hem genezen, zet mijn aandacht binnen, proberen om meer water te drinken en een beter persoon en alles doen wat anders maar komen voor deze puist met een vlam gesteriliseerd bedrijf eind van een veiligheidsspeld.

Het is echt te klein en moeilijk te knallen. Het is niet een van die grote voldoening whiteheads die lichtgevende en vol als de maan groeit, exploderende in rode ruwe kraters die verharden en te begraven zichzelf in litteken. Het is er een die weg zal gaan als de aandacht niet wordt betaald en het is niet toegestaan ​​om te etteren en irriteren zich in permanentie.

Ik heb bekend dat youtube opzoekingen doen voor geknald puistjes en ingegroeide teennagels, als de huid constante oorlog tegen zichzelf is een fervent interesse, maar ik afzien van het versturen van mijn eigen. Dit is net zo goed als ik ben bereid om te doen - deel mijn gevoelens en gedachten op het, met behulp van woorden als een manier om mijn armen te binden tegen verdere zelfverwonding.

6 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. Meisje je gewoon geweldig, je het allemaal waar vind je de Energy doen? Van Anus bleken -to- Reality Tv, te hosten, op Blogger, Stand-up, en je beroemde "U en ur F'ing Glasses" Rant! Geen wonder dat je een Gay Icon, heb je dit fag voor altijd ...
  Een fan4ever Ur Wvqueer

 2. Een nooit-fail correctie voor dit probleem: Was de directe omgeving rond de vlek met niet-vochtinbrengende zeep (zoals Dial antibacterieel). Droog het gebied. Maak vervolgens een dikke schuim uit dezelfde zeep in je handen. Zet een glob van het schuim op de vlek; zorg ervoor dat het schuim is in nauw contact met de huid. Laten we het daar zitten veel te lang-zo lang als je kunt. Tot een uur is goed. Dit moet volledig droog het gebied uit. Eén behandeling is vaak voldoende om pijn van de druk van de infectie te elimineren. Herhaal tweemaal per dag indien nodig. Deze methode zal de vlek verdwijnen na verloop van een paar dagen. Enige bijwerking is (soms, uiteindelijk) overdreven uitgedroogde huid, die je kunt oplossen met lotion na de smet is geschiedenis.

  Ik wou dat ik had geweten over dit toen ik een tiener was.

 3. Als iemand met tragische huid problemen, waardoor rauwe honing op een puist 's nachts moet het duidelijk recht omhoog of althans krimpen in iets veel beter beheersbaar.

  Liefs van Peachtree City,
  MJ

Geef een reactie