Zorgen

Ik zou een tobber om de wrat mate te zijn, het is waar. Ik zal hier zitten en obsederen over ziekten die niemand heeft gehad voor tientallen jaren, met behulp van al moe zoekmachines die geen nieuwe antwoorden hebben voor mij aangezien ik vroeg de laatste keer over de pest en polio. Er is geen zin en geen reden om het, en het is niet alsof ik ooit echt last van symptomen, maar oh hoe ik hou van te maken en te klagen.

Mijn zorg is een verre verwant aan mijn bijgeloof. Er is een hekserij aan het, alsof ik me zorgen maken over een ding, het is de sleutel tot de preventie ervan. Ik zal niet worden geraakt hoofd op door de tragedie als ik zorgen over te maken, of op zijn minst, omdat ik zo veel op hebben geobsedeerd dat het niet zo slecht zou zijn op het einde, want ik heb zelf gewend aan het idee. Worry wint elke keer.

En het ding nooit gebeurt. Dus waarom zorgen maken? Ik weet het niet. Het is leuk. Wat zou ik anders doen? Gelukkig zijn? Mediteren? Ik weet niet of deze zorg is niet een meditatie van een soort. Er zijn zorgparels, en ze lijken te worden gekoppeld aan meditatie of andere manier zo is dat niet hetzelfde? Elke kraal verondersteld specifieke zorg vertegenwoordigen. Hoe veel zorgen zou je hebben als je een hele reeks van hen had? Misschien zou je een aantal make-up, zodat uw kralen niet zou worden verspild. Misschien zorgen te maken over niet genoeg zorgen voor een hele reeks van zorgparels is ook een geldige zorg. Of is het mogelijk om te veel zorgen voor slechts een kralensnoer hebben, zodat je zou moeten tal strengen hebben, vallen in diverse lengtes over je hele lichaam, als een buikdanseres aan het begin van de vorige eeuw.

Zoek andere berichten over Blog .

2 Reacties. toevoegen aan de mix ...

  1. wat me zorgen te maken ?? ik heb net subliminally pissed off na 10 jaar van de culturele onderdrukking en varkens slachtafval probeert zich te laten doorgaan als oud, lavendel, 's nachts bloeiende jasmijn, en de mensheid voorbij de beperkingen van de adolescent clown augurken ... .thus, ik geloof dat ik moet bekijk een aantal van uw comedy clips op hier om los te komen van obsessief-compulsieve herinneringen van knaagdieren struikelen over possum. dank u voor deze variëteit van het discours.

  2. Kim Basinger heeft een zeer smaakvolle benadering van dit soort dingen:
    "(Plaats adjectief hier), hoor ik u in mijn hoofd.
    Ik realiseer me wat je wilt dat ik doe. Maar ik ga het niet doen. "

    Mijn aanpak is het vertellen aan f # ck off, reeds. Dan weer ... niet iedereen is zo onbeleefd als ik.

Geef een reactie