Slangen

Er zijn 15 slangen op mij, getatoeëerd in briljante groen en blauw, elk met zijn eigen specifieke en gevarieerde rol en personage. Ze zijn adders met vitaliteit, leven als mij, kronkelend mooi op mijn bleke zachte buik, liegen over elke rib alsof ze dalen trappen. Ze zijn bedoeld om me te beschermen, en ik weet dat ze dat doen, zoals ze werden geboren uit pijn en vrij zwaar bloedvergieten, als het hete centrum van het lichaam is een meedogenloze plek om te tatoeage.

Ik heb deze glibberige bewakers verdiend en betaald voor hun horloge in pure lijden, elke schaal en gevorkte tong geprikt in me met knarsetandend en een storm van koortsige zweet.

Ik hou van slangen, want ik vrees hen, hun lichamen verrekening alarm al door mijn psyche. De manier waarop ze bewegen vervult me ​​met angst en vreugde in gelijke mate. Ik zie ze zichzelf draperen boven boomtakken of opgerold rond knaagdieren en kleine prooien, zwemmen moeiteloos in troebel water en mijn fascinatie is horror en vraag me af gemengd.

In een poging om mijn fobie te overwinnen en te voldoen aan mijn snaky lust, woonde ik een nogal komisch grote reptielen en amfibieën symposium, een bijeenkomst van herpetologen en hun ledematenloos entourages, evenals talrijke fans van deze koudbloedige wezens, meestal tienerjongens en excentrisch geneigd buikdanseressen.

In een grotachtige echokamer van de conventie hal, nette rijen tafels uitgevoerd een indrukwekkende reeks van slangen en hagedissen, kameleons en kikkers, letterlijk duizenden van hen, bijna gestapeld aan het plafond in zien via plastic cake dozen en elke gebonden met een vuile rubber band. reus kommen gevuld met haarloze roze muizen sloeg over op de stoffige vloer en hun vreemd genoeg naakte kleine lichamen zouden lukraak worden verpletterd in bloedige slib door de op hol geslagen voeten van bijna hysterische reptielen en amfibieën bewonderaars.

Meelwormen, boos opgeslagen zoals graan in miniatuur silo zat aan elke tafel, in de aanbieding, duidelijk als elke andere zetmeel. een verkoper schepte ze in geventileerde zakken en deze kronkelende knopen zou terloops worden gegooid in rugzakken en zelfs over de schouders.

Het geheel van alles wat rook naar vis, maar ook vreemd van gevogelte. De geur doordrongen mijn haar en kleren. Mensen steeg voor en achter me, elk met slangen van verschillende tint en grootte sieren schouders en vallen ruggen. Een mooie jonge vrouw hield een nest van de baby slangen in haar zachtjes cascading honing blond haar, hun kleine hoofden verschijnen en verdwijnen in haar tempels en kroon, het regelen zelf over haar gevoelige oren als de sierlijke armen van designer zonnebrillen.

In dit snaky universum had ik geen andere keuze dan te laat mijn angst en woeste liefde lopen samen en dompel me. Ik omringd mezelf met de slangen en voelde hun kracht, gecreëerd door slechte bijbelse pers en mythe en mysterie. Ik overliep mijn zintuigen en uitgebrand mijn aannames. Ik laat de slangen zijn slangen en niet langer konden ze me bang te maken. Ik herkende de schoonheid in hun vormen en schuur mijn eigen huid van onzekerheid en werd net als zij, shapeshifting en oneindig.

Zoek andere berichten over Blog .

1 Reactie.

  1. Hou van deze, Margaret! Ik heb altijd al wilde naar een reptiel conventie. Maar nadat in genoeg dierenwinkels dat reptielen verkopen geweest, kan ik zeggen dat de vis / gevogelte is de perfecte beschrijving van de geur die afkomstig is van de kooien. Ik ben een hagedisminnaar mezelf. Hoe verontrustend over de pinken. Als ik ooit een slang te krijgen, zal ik gewoon de diepvriesproducten en een tang ...

Geef een reactie