Saus

Ik heb niet een saus gemaakt maar als ik kon zou ik maken en authentieke bolognese, dat is mijn favoriet, stevig en rood en gekookt naar beneden voor vele uren, waardoor mijn mond water de hele dag lang. Ik zou eigenlijk schroei een ham bot en kook deze ingedrukt totdat het vlees en pezen en merg smelten in de vergetelheid van de saus.

Het is een grote deal te maken van saus. Italianen weet ik zeggen: 'Ik ben het maken van saus' en accepteer ik dat ik wont zie ze de hele dag of eventueel het hele weekend. Ik snap het. Ze maken saus, zal ik ze zien als het klaar is. Zijn vaak familie recepten, of samen iets cribbed van online koken blogs en oud, fragrantly gebrandschilderde kookboeken. Ik heb niet het zo ben ik alleen maar speculeren.

Mijn favoriet is nog niet eens zelfgemaakt. Het wordt geserveerd in de Trump Soho Hotel, de angstaanjagende geëlektrificeerde glazige toren Ik blijf in soms in New York, de grootste van alle steden, wanneer er is een last houden van een soort en ik niet hoeft te lopen om de hoek deli voor aardappel chips en erge hoofdpijn inducerende wijn voor het diner.

De roomservice zal me brengen een immigrant perfecte rigatoni bolognese, de pasta een lichte hardheid aan de tand, grote buizen van griesmeel meel en eieren, gevuld tot barst van de beste saus ik heb gehad.

Er zal een diep groene broccoli Rabe, kleine krullen van knapperige ui op het zijn. Ik zal de groenten dumpen rechtsaf de pasta evenals alle kaas die ik kan smeken vanuit de keuken hotel. Er zullen rode peper vlokken op daar ook - meer dan ik wil toegeven.

Ik zal het meng alles samen en eet het met de kleinste vork, als een vis vork of een dessert vork. Kan me niet schelen. Ik heb geen trots als het gaat om dit soort late night hotelkamer eten. Er zijn geen getuigen, sparen de roomservice ober, en ze zullen een flinke tip voor hun stilte en medeplichtigheid krijgen.

2 Reacties. toevoegen aan de mix ...

  1. Ahhh, saus. Er is deze saus, gemaakt op onze lokale Midden-Oosten restaurant. (Sahara in Charleston, WV, als je ooit merkt dat je hier vast.) Het is een tomatensaus, en ze bakken aubergine in met een beetje kaas bovenop en noemen het moussaka. De Grieken schudden hun hoofd, want het is niet echt moussaka, maar oh mijn god kan me niet schelen. Ik ben blij dat het niet Moussaka. Want het is zo veel FUCKING BETER. Het is krankzinnig!

    Het is zo rijk, zou je zweren dat ze gekookt een hele lam erin, koos vervolgens al het vlees. Vlees, wijn, of iets geheim en rokerige - omdat de smaak is zo rijk dat ik niet eens willen rijst of enige vorm van koolhydraten in de weg te krijgen. Het maakt me mijn ogen terug in mijn hoofd elke keer te rollen. Maar ik ben gestopt met bedelen voor het geheim. Ik ben gewoon dankbaar dat ze me dat laten eten!

Geef een reactie