Fatkini

Gabi Gregg is een mooie vrouw, en ik hou van haar Fatkini foto's en haar geest. Laten we allemaal op bikini's en foto's te nemen! Het is prachtig, het is empowerment en het is tijd dat we gevierd en genoten van ons lichaam en ons zelf. Waarom niet cool zijn als de zon dreigt over de hele hemel te nemen? Waarom niet vamp het op in een tweedelig, laat enige tijd te schuilen in de schaduw, gemakkelijk en gratis, mooi en aangenaam, leunen en ontspannen in wat praktisch zou kunnen zijn onze ondergoed? Blootstelling aan de stralen van de zon (binnen redelijke grenzen natuurlijk als ze nog steeds kan behoorlijk gevaarlijk zijn dus niet beknibbelen op sunblock) is heerlijk en een van de echte gelukzalige attributen van de zomer. We moeten ons genoegen te nemen en te documenteren, zoals we allemaal het recht hebben om vreugde, ongeacht welke maat we zijn. Als je een lichaam hebt, je verdient gelukkig te zijn, en dat is dat.

Ik ben uitgaven mijn zomer in Atlanta, waar het weer ondraaglijk zou zijn als ik letterlijk niet bijna de hele tijd naakt. Meestal doe ik een bikini broekje en een klein t-shirt aan al mijn tatoeages te beschermen tegen de zon, maar ik zal dit te dragen, zelfs als ik ga niet voor een duik! Voor mij - het is de juiste kleding overal! Ik droeg dit ensemble op The View ! Waarom zou ik niet dragen van een bikini, en nog belangrijker, waarom zou ik draag een bikini op tv voor miljoenen kijkers? Het is warm buiten! het is warm binnen. Ik ben heet, binnen en buiten - dus er.

Er zijn veel positieve reacties voor Gabi en al haar heerlijk mooie unclad vrienden, maar er zijn ook mensen die zeggen de foto's "te bevorderen ongezond gewicht"? Wat is een 'ongezond gewicht'? en ook, wat de hel is 'het bevorderen van ongezond gewicht' te betekenen? Als we niet houden aan bepaalde maatschappelijke normen, moeten we geen foto's van onszelf en post ze online? Mogen we niet onze eigen reflectie, veel minder genieten van de zomer getuige - het water en het zand, de lange dagen en nachten verwarmd, de stranden en de barbecues, juni / juli / augustus - de meest sensuele seizoen, echt, want er zijn weinig zachte tijdverdrijf groter dan terloops het eten van een koele stukje watermeloen aan het zwembad, terwijl flicking de zaden op een sexy vreemdeling, waardoor het sap te druppelen uw sierlijke nek recht in uw wonderbaarlijke decollete - omdat het zou kunnen worden beschouwd als 'ongezonde'?

Dun is altijd gezond? Ik ben niet zeker of dunheid is alles wat je nodig hebt om door dit leven te krijgen. Ik heb een aantal dunne mensen die zag eruit alsof ze niet zou niezen overleven gezien, dus ik zou niet zeggen dat de grootte is een goede indicatie van de gezondheid of het ontbreken daarvan. Misschien zouden we allemaal graag iets over onszelf te veranderen, of het gewicht of de hoogte of aandeel of de leeftijd of huid / haarkleur of zelfs ras - maar we zijn slechts een product niet alleen van onze eigen collectieve beslissingen, maar ook veel gedaan voor ons, voordat we geboren waren, en voor dit, we zijn wat we zijn. Is het niet goed om gewoon te genieten en te accepteren wie we zijn op dit moment?

Mijn eigen meedogenloze obsessie met slankheid heeft veel meer schadelijk voor mijn gezondheid dan iets anders bewezen. In mijn twintiger jaren, werd ik een vreselijke alcoholist, niet omdat ik nodig om mezelf te drinken aan de rand van krankzinnigheid omwille van dronkenschap, maar omdat ik zo hongerig ik wist niet wat ik anders moest doen. Ik uitgehongerd mijn lichaam en dronk alleen aan mijn onpeilbare honger doden, en daarbij, ik bijna vermoord mezelf. Ik nam tal van drugs - uppers / downers / middenvelders / outers niet hoog te krijgen, maar om mezelf te houden van eten.

Eten was en is en zal altijd mijn ware jones zijn, het middel van keuze die troef al mijn keuzes, mijn eeuwige nemesis en wat ik droom elke nacht, de aap op mijn ooit terug groter. Het is een verspilling van drugs en drank - omdat ik niet waarderen deze dingen op hun eigen merites noch heb ik ooit echt high - eerder gebruikte ik ze als vluchtweg, proberen om mijn maag te omzeilen door overbelasting van mijn zenuwstelsel.

Al mijn zelfvernietigend gedrag kan worden teruggevoerd op willen dunner zijn, neer te slaan mijn eetlust met chemische wapens. Ik voerde oorlog tegen mijn grommende maag, geprobeerd om de krachten in mij die alleen bestond om me in leven te houden immobiliseren. Je kunt niet winnen als je de strijd met jezelf. Alles wat je doet is alles, behalve gewicht te verliezen.

Ik heb vrede gesloten met mijn lichaam, en in de meest bijzondere van ironie, heb ik nu een lichaam dat mijn jongere hulpeloos verslaafd, geteisterd, uitgehongerd, dronken, geïmmobiliseerd door trainingen zelf kon alleen maar kunnen dromen van het hebben. Ik ben misschien niet zo dun als de modellen in de tijdschriften of andere meisjes op tv, maar ik kijk goed naar mezelf, dat is genoeg voor mij. Willen bewijs dat ik ben wie ik ben als ik oordeelde mezelf meedogenloos voor zijn vet / lelijk / whatever / allesbehalve mooi ontwijken - - naar een plaats waar ik niet reflecterende oppervlakken vermijden te komen is een soort van hemel op aarde.

Al mijn dankbaarheid aan Gabi, de fatkini, spiegels, de zomer en het leven. Ik heb de harde manier te waarderen wat ik heb geleerd, wat anderen hebben, wat ik verloren heb en wat ik heb in al mijn 43 jaar gevonden (!) En ik ben gewoon proberen om het door te geven en zet het in een 2 stuk.

www.gabifresh.com

www.gabifresh.com

16 Opmerkingen. In The Mix ...

 1. Margaret Ik ben met u 100 procent op de bikini dragen, zie niets mis mee.
  Daarnaast houden ga je op dat je, hou van je natuur en vrede aan u.

 2. Als vet jongens als ik wat huid zonder terugslag (al ben ik nog steeds zelfbewust in dit vet haten omgeving), dan dikke vrouwen moet ook kunnen aantonen. Ongeacht terugslag, fuck de regels, de zomerzon wordt genoten door iedereen, niet alleen de "mooie" mensen.

  Vrede,
  Shannon

 3. Margaret, ik hou van je. Serieus. Ik ben vaak een stille lezer, moet ik veel vaker dan ik commentaar. Maar jou als persoon, uw woorden, ze bewegen me zo veel.
  Elkaar aardig vinden en binnenkort te komen met je lichaam heeft niets te maken met het gewicht. Ik heb dit zelf ervaren. Ik ben een van degenen die niet zou overleven de winter. Mijn metabolisme is gek, ik kon constant eten. Ik heb niet het gevoel dat ik erg honger, maar als ik dat doe, oh boy ... Ik moet eten binnen 20 minuten of ik flauw. Ik krijg chagrijnig, kan ik me niet concentreren. Mijn lichaam is niet veel energie opslag bieden.
  Dus ja: Doe niet zo dun. Iedereen moet stoppen met piekeren over iets dat is slechts een tijdelijke mode. Het ideale gewicht verandert zo veel, ik echt niet nodig om u te vertellen. :)
  Wat niet verandert is karakter. Ware karakter. En de liefde die je hebt voor jezelf. Als je eenmaal hebt ontdekt, het zal u niet verlaten. Je doet me aan dit zo vaak.

  Ik zou rond altijd zitten in een bikini met je, want ik zal niet het gevoel dat wordt beoordeeld. Dank u voor u.

 4. Beauty is niet verloren op je Gabi. Het is gepleisterd over die foto's. Ik zou een koning van het strand met u aan mijn zijde zijn. Echte vrouw hebben vlees. Honden zoals botten.

 5. dank u lieve Margaret! Ik "heb je prachtig boek-dit is een oorlog die wij voeren tegen fatphobia en de multi-miljard dollar dieet-industrie te lezen.
  Als je een Kindle, lees Paul Campos '"The Obesity Myth". Het is revolutionair en oh, zo waar.
  Hou van je, meid! Laten we allemaal verspreid de liefde voor alle maten en vormen rond! En dan verder gaan met ons leven! Karen Nyere

 6. Liefste Margaret,
  Dank voor deze en uw geweldig boek. De ware gezondheidscrisis is vrouwen met eetstoornissen die worden aangemoedigd door de dieet-industrie en de cultuur. Diëten werken niet voor de meeste mensen-psychologische en fysiologische factoren schoppen in dat je het allemaal en nog wat terug te krijgen. Wees hier nu, en ga verder met je prachtige leven, mijn vrienden! Liefde Karen Nyere

 7. mooie Margaret. maar wat is ongezond gewicht? te hoeven werken met een productieteam die u haten. vinden ze verrot omdat ze beschouwt kunnen nemen voor het produceren van homofobe, onverdraagzame, frauduleus, walgelijk, giftig, ziek, bedorven, heb ik gezegd homofoob, cultureel onderdrukkende onwetend vuilnis. size body? who cares. maar, wanneer grove zwaarlijvige mensen die niet uit te lopen in het hele land omdat ze liever een deel van vadsig, lui, goedkope jenever en xanax zielig programma's, terwijl zich afvragen waarom deze maatschappij heeft zulke uitdagingen met onproductieve schilderijen van cheezy Brooklyn hipsters poseren voor de studio zou zijn persen maar doet weinig op de weg buiten hun tour opdrachten - ongezond gewicht? wachten op een stel bekrompen idioten te gaan dan 15 jaar van pathologische stront. dus denk ik niet het nieuws te lezen langer als de Franse, Zwitserse, engels, spaans, italianen, Nederlandse en Japanse (die staat door de stront te snijden waren) werden veel meer informatief van de fraude en aggro afval dat is streaming uit de holen van junkies, alcoholisten en pedofielen als deze winter showcase met egoïstische kutten in Miami Beach.

  hou uw post - hou van eten - we hebben onze lichamen, maar ongezond gewicht is een showcase van kutten die zware metafysische geneuzel verspillen veel in plaats van het nemen van eigendom voor een negatieve showcase van ongelooflijk goedkoop en egoïstisch gedrag.

 8. ps dat stuk op het uitzicht was hilarisch. zoveel meer grappig dan te proberen om de vlag naar beneden mensen om me te helpen met een schattige fawn verlaten door haar moeder, die ik net gevonden aan de kant van de weg en hoopte dat het zou kunnen worden gered. zoveel meer grappig dan mensen wandelen tot een van mijn favoriete campings in de woestijn alleen maar om exorbitante bedragen van vuilnis achterlaten all over the place, samen met hun willekeurige stapels wc-papier dat ze niet terug naar hun kampvuur kon slepen. zo, lichaamsgewicht who cares, maar er is een enorme kwestie van gewicht in deze cultuur nu waarom het niet langer mijn thuis en zal niet het geval zijn. te veel mensen zitten met een showcase van kwesties zoals schendingen burgerrechten - wij zullen overwinnen en veel is gedaan, maar ik herken wat veel minderheidsgroepen gezicht en ik weet dat veel mensen slechter af zijn dan sommige van ons, maar dat is des te meer reden waarom het lopen, vliegen, aankoppelen, railing, vrachtvervoer in het hele land ging over de verhalen van andere mensen ook. het was niet een narcistische masturbatie ervaring, maar de haat en onverdraagzaamheid zozeer beperkt en dat is zeer ongezond gewicht en niets ik wilde bevorderen en zo, waarom mijn geest is niet in de Verenigde Staten en wordt hier niet deze zomer. alleen hier in het lichaam - zwaar of licht, want liefde is niet een woord dat ik associëren met de afgelopen 15 jaar in dit land.

 9. Je bent een getalenteerde en geweldige schrijver, en grappig als de hel (je seriously. Neuk, Adam Carolla). Ik deed gewoon een enigszins verwante foto challenge op mijn blog. Dank u voor zulk een krachtige stem voor de grootte acceptatie.

Laat een reactie achter