Whynatte

Er zijn dingen die lekker zijn niet te vergelijken. Koffie is een van die dingen. De mysterieuze donkere brouwsel, de drank die is bitter en complexe, kuis en smerige in een keer, dat zowel je wakker en kalmeert je en is zo goed in de ochtend als het is 's avonds laat. Ik ben een vastberaden en toegewijd koffiedrinker, zwart en alle verschillende tinten crème kan worden genomen met, en ik ga er voor de hele dag en dan in het donker omdat het brandstoffen mij en beweegt mij en vervult me ​​met efficiëntie en rijden en durf. Wanneer het wordt laat ik gewoon wat alcohol in de mix en blijven gaan, nooit vertragen, waardoor het echt zo lang als ik me kan voelen.

Mijn ouders koffie drinken maar niet zo veel in de ochtend, dus ik kon niet gevangen hebben mijn obsessieve liefde van de boon van hen. Ze niet verbieden, dus het was niet iets wat verboden en dus verleidelijke in haar outlaw glamour. Ze waren gewoon een beetje onverschillig voor de drank. Toen ik een kind was, ze dronk het pas na de kerkdienst op zondag, samen met suiker donuts (ik hou niet van mensen - het is raar en flagrante aan suiker coating het oppervlak van een gebakje wanneer het niet geglazuurd of in poedervorm hebben - I don ' t eens) in de polyvalente zalen tijdens de week verhuurd aan 12 stap bijeenkomsten. Kerken hebben altijd die enorme urnen voor het brouwen en serveren van koffie, en wanneer zijn gemaakt in deze machines, de kleur van het is duidelijker, dezelfde tint van cola, niet zo ondoorzichtig of viskeuze als de zwarte geneeskunde van Starbucks, maar een medium tot donkerbruin met bubbels, zoals frisdrank. Mijn vader heeft een voorliefde voor zwarte koffie 's avonds laat, misschien omdat hij de geheelonthouder van de familie, samen met mijn broer. Ik en mijn moeder zijn recht omhoog winos.

Een goede manier om mijn cafeïnehoudende genoegen nemen is Whynatte , een lekkere gekoelde latte dat maakt ook een mooi zoete stroperige vermindering voor een koffie cake. Mijn vriend Jesse is eigenaar van het bedrijf, en geeft me veel de glorieuze drank, vullen mijn Atlanta koelkast met de beste dingen gaande, dus ik heb lekker cake-achtige fantasieën met het terug te geven aan hem als cadeau gemaakt. Hij heeft een stuk van een mooie Whynatte confectie van vorig jaar, zorgvuldig ingepakt in zijn vriezer als bruidstaart. Hij is sentimenteel als dat.

Whynatte is fantastisch voor het maken van eiwit shakes in de ochtend, of gewoon op zijn krachtige en energieke eigen, smeet met verve op weg naar het werk bij 05:00. Ik zou meer dan één met mij te nemen aan het begin van de donkere van de dageraad. Het is een lange rit en ik haat slaperig gevoel toen kon ik het gevoel dat ik de wereld bezitten. Dat is een mooi effect - naar Whynatte drinken en gevoel de grootheid van u en jezelf. Ik ben verslaafd aan die macht. Ik krijg al sprong omhoog op Whynatte voordat kickboksen en de bokszak weet het en voelt de kracht van mijn felheid. Ik drink whynatte zodat iedereen zal weten wie de baas teef hier in de buurt. De blikjes vullen op de achterbank van mijn auto, mijn eigen persoonlijke stortplaats.

Ik beter in het algemeen uit te voeren met de juiste brandstof, zoals een hoger octaangetal aan mijn hogere normen aan te passen. Ik ben altijd rond te rennen alsof ik in een race en bij elke bocht is een geblokte vlag.

Ik hunkeren naar een mooie gekoelde Whynatte op ijs in de middag, in het bijzonder op de set, in het holst hitte van de Georgia zomer. De sepia goud en zwarte tinten van de Whynatte kan zet mijn maag grommen en mijn gedachten over de nootachtige cacao smaak. Laat in de nacht, Whynatte en wodka met een "S" van slagroom geschreven over de bovenkant van de glazen maakt me voelen als een geïmproviseerde schrijfsessie met een bos van overwerkte muzikanten / comics is het verplaatsen van een vage mogelijkheid om een ​​echte kans. Ik kan het glas in bed te nemen met mij en het is zowel cocktail en dessert dat is een goede strategie vooral wanneer ik gezelschap.

Voor de grote stad van Atlanta, Whynatte is iets wat we bijna voor lief nemen. Jesse en Andy zijn inheemse zonen. Ze werken hard voor Atlanta en Atlanta heeft ze meer dan ze koffie nodig. Het bedrijf brengt tal van evenementen naar de stad elk jaar, rock and roll en mixologie en wedstrijden en mechanische stieren en alles wat maakt het uit te gaan hier in de "a" - "e" voor buitengewone. Ik hou gewoon van de drank. Ik hou van de stad. En ik hou van mijn jongens. Je zou moeten hebben, en denk aan mij.

whynatte

Zoek andere berichten over Blog .

9 Reacties. toevoegen aan de mix ...

  1. Weet je dat je "retard" opmerkingen waren zeer pijnlijk voor veel van uw inmiddels voormalige fans? Ongetwijfeld zal dit worden gemodereerd op de shitheep van opmerkingen. Hoop dat het "edgy" genoeg voor jou.

  2. Mevrouw Cho,

    Mensenrechten gelden voor alle mensen niet alleen degenen die u DEAM verdienstelijke en niet alleen degenen die namens u kiest om te pleiten. Mensen met verstandelijke disibilities iemand bent broers, zusters, zonen en dochters hoe durf je (grapje of niet) degraderen op een zodanige wijze. Ja, het is uw keuze als je wilt om een ​​kind te krijgen of niet maar het is niet te blantanly verwijzen naar een grote populatie van onze samenleving in mindere taal. Betreffen in om je LGBT gemeenschap die je hebt gevochten voor gelijke behandeling voor. Ook wij vechten voor gelijke behandeling en gewoon fatsoenlijke behandeling van onze familieleden die wensen om een ​​waardig leven hebben net als iedereen hebben. Met alle respect, je moet nog steeds om te groeien ... http://www.r-word.org/

  3. I`m gaat worden in Atlanta volgende week. I`m Cleveland geboren en getogen en heb nog nooit gehoord van deze. Ik kan niet wachten om wat te proberen. BEDANKT MARGARET !!!

  4. Hmm. Ik geloof niet dat melk en koffie ergens in de buurt van elkaar moeten zijn. Alleen zwart aub. Maar, je hebt me erg in de verleiding. Ik ben een koffie verslaafde.
    Ik beloof je dat dit niet een commercieel, maar Philz van uw oude woonplaats San Francisco is de huidige kampioen bij mijn Seattle huis .Dark Brazilië (mijn favoriet), Mocha Tesora, Italiaans - u zult er geen spijt van, ze hebben wel een Turkse mix ook. Ze het schip.

Geef een reactie