Trucks

Ik heb geleerd om te rijden in een klopper van een auto, een oude Buick Le Sabre, massief en bijna onmogelijk om te parkeren op de stoep uitgehongerd straten van San Francisco. vanwege dat ding kan ik park evenwijdig met de precisie van een juwelier leggen van een foutloze diamant in een zes vork instelling met één slag van mijn getalenteerde kant. Ik kan terug in elke ruimte met minder dan een centimeter van ademruimte aan de voor- en achterkant op een steile helling in de regen 's nachts zonder straatverlichting. Ik ben als een parallel parkeren jedi en grenzend parkers kan me vervloeken en laten hun boos rubberen bumper reacties op de mijne, maar ze zijn gewoon jaloers. Denk je niet wilt dat uw vriendin konden parkeren als ik?

Ik niet blij dat de auto toen ik het had, maar ik maai een levensduur van defensieve rijvaardigheid van mijn ambtstermijn met dat onhandige monster dus ik kijk terug op het liefdevol. Ik kreeg te horen keer op keer, maar niets geraakt, en dat deed ik niet. De enorme auto kreeg ik en een aantal andere strips om optredens in en buiten de stad, en het was een enorme boost voor mijn toen nog jonge comedy carrière. Ik reed meestal 's nachts en is omgeven door de zware chroom en staal en glas omarming van het gas vreetzak voelde ik me veilig, hoewel ik niet altijd kan zijn geweest.

Zodra na een late avond in het City Zoo Heilige, ik alleen terug naar mijn ouderlijk huis in de zonsondergang wijk. Ik was zenuwachtig geweest de hele nacht met de auto. Het roken was geweest en de haperende onvoorspelbaar. Ik had niet genoeg over het rijden om te weten wat ik had gedaan en niet had gedaan weet. Het was een opluchting om eindelijk te parkeren en draai de wielen in een hoek voor de laatste keer die dag.

Ik liep het blok of zo naar het huis en ik was gestopt als ik me omdraaide in om omhoog te gaan de trap door een man schreeuwen van zijn sleepwagen. Het was koud en ik had geen jas en ik was bang om naar binnen te gaan, maar de man stond erop dat ik kom dichterbij. "Je slaat haar ....", Zei hij het meerdere keren. "Je moet met me meekomen. Je slaat de auto van een vrouw terug. Heb je niet het gevoel? Je moet met mij mee. "

Hij was een grote en angstaanjagende man, zijn vlees te drukken tegen raam aan de bestuurderszijde als een octopus liggen haar zachte lichaam tegen het glas van een aquarium, stil en verborgen, alsof hij de kleur kan veranderen passen bij het interieur van zijn vrachtwagen als hij nodig om zich te verstoppen voor roofdieren. Hij stond erop dat ik in de sleepwagen, met lichten op het dak waardoor het lijkt alsof hij de rechtshandhaving was, zoals hij echt was. Ik geloofde de lichten en ik kreeg bijna in de truck, uit angst dat ik eigenlijk iemand, mijn onervarenheid en onzekerheid opwegen tegen mijn gezond verstand had geraakt. Ik was meedogenloos herhalen de rit naar huis in mijn hoofd, op zoek mijn geheugen voor schokken en dreunen, maar er waren geen.

Ik kreeg dichter bij de man en hij bleef maar zeggen ik nodig had om met hem mee, en dat ik iemand had geraakt en als ik me omdraaide in de sleepwagen te komen zag ik zijn ogen verschuiven in onwaarheid. Gewoon een flikkering in mijn ooghoeken was genoeg om er iets ergs gebeurde weten en ik rende als de bliksem de trap op en hij niet bellen na me maar snel wegreed, gierende zijn banden, omdat hij wist dat hij groot en makkelijk te vangen was.

1 Reactie.

  1. Nou Margaret, de zintuigen je soms de waarheid vertellen, hij was waarschijnlijk een lug en misdadiger, die willen wat kwaad te doen voor jou. Goed dat je hebt weg, maar ik vraag me af of hij predatored enkele andere ongelukkige dame. Ik werd verteld nooit te halen een lifter, en aan de andere kant, nooit om een ​​ritje met een vreemde hapering.
    Buiten dat, vrede en goed voor u. ;)

Geef een reactie