Hond Bezoeken

Er is wat hond gasten vandaag op het huis, dat mijn hond kinderen gek en wild van opwinding maakt. Nieuwe hond konten te snuiven, onbekende staarten om op te jagen en ieders bitter weinig nekharen omhoog gaan, waardoor al het haar op hun rug eruit zien alsof ze ze hebt geleerde in kleine Mohawks. Het ding over honden is dat als je echt kijken, ze zijn allemaal soort van dezelfde kleuren, maar de variaties van deze tinten en de manieren waarop ze zich manifesteren zijn oneindig en onvoorspelbaar maar tegelijkertijd bevatte. Deze honden zijn allemaal verschillend, maar er is iets eeuwenoude over hen dat maakt ze lijken alsof ze zijn van dezelfde hond stock, dat er ergens in de geschiedenis kwamen ze uit dezelfde hond plek. Het is allemaal dezelfde hond familie en hond genen en hond boom.

Toen mijn grote hond ralph nog leefde, zou hij vervaarlijk grommen honden sociale bellers. Hij had geen geduld voor puppies, en zou een of alle op de meest kleine overtreding draaien op hun rug. Het leek alsof er een rode draad in zijn wangen loopt tot zijn snuit, en toen het werd getrokken dat het zou zijn gezicht verheffen in een weerwolf grimas, die zo snel zou verdwijnen als ik zijn naam kon zeggen.

De kleinste hond gast, Emily, heeft ook deze thread, recht op haar neus, een piepklein steek om haar ongenoegen te tonen bij wordt gesnoven door mijn Chihuahua Gudrun, die positief reus naast kijkt naar haar stuk speelgoed ras runt lichaam. Ik spreek in een hoge nasale toon die maakt deze zoete bezoeker zich veilig voelen en ze wikkelt haar hele wezen om mijn nek als een uitlaatdemper en ik voel haar botten trillen met mijn adem.

Wat een geschenk het is om rond dieren die houden van mensen en ik denk dat honden zijn de meest liefdevolle van allemaal. Ik kan niet over katten spreken, want ik ben allergisch en hebben nooit gekregen om één vanwege het niezen en zwelling die onvermijdelijk begint wanneer ik dicht bij een weten, maar honden die ik kan getuigen hebben een aandoening die ongeëvenaard is. Niemand heeft mij hield als mijn honden hebben, en ik kan niet zeker of ik iemand heb liefgehad zo puur en onbaatzuchtig als ze schijnbaar zonder inspanning. Ik hou van hoe honden niet bang voor intimiteit. Ze zijn gedurfd dicht en onbeschaamd van hun hond emoties en niet ooit tegenhouden een ding.

Dit is de reden waarom het is spannend om nieuwe te ontmoeten en hond bezoeken en kleine honden evenementen. De aanwezigheid van huisdieren is levensbevestigende in de warmste en furriest manier. Ik kick op hun elegante stekels en hoe hun hond benen te bewegen snel onder hun hond chassis. Ik kan begrijpen waarom mensen hamsteren dieren en het verzamelen van meer en meer tot het punt dat ze niet kan functioneren en moeten hun geliefde huisdieren verwijderd door de autoriteiten en hun huizen met de grond gelijk aan de vloerdelen van de geammonieerde geur van een honderdtal dieren of meer plassen ontdoen op dezelfde plek.

Het wordt voor mij wanneer deze mensen moeten loslaten van hun belangrijke wezens, en ik huil met hen mee op de tv, want ik kon niet eens voorstellen. Ik kon nooit. Ik herinner me de diehard mensen tijdens de orkaan Katrina, die zich op hun daken met geweren, weigeren om hun dieren achter te laten en bedreigend voor iedereen die probeerde hen te doden. Ik snap het. dat is me tot op de grond. Ik kon nooit laten een van mij gaan. Je zou me moeten eerst doden. Zelfs in de dood, kan ik nooit laten gaan. Ze zijn van mij en blijven de mijne voor eeuwig en altijd. Het is mijn verantwoordelijkheid en mijn groot genoegen. Het is een eer om de zorg voor dieren en dit neem ik nooit voor lief.

Toen ik de aanneming van Ralph, was hij gewoon een baby zwarte stip van bont op een bureau. Ik vulde een formulier en krabde hem onder zijn kin waar ik zou leren dat hij vond het best. Er was een plotse commotie, als een oudere grijzende snuit poedel in het dierenasiel werd gebracht door zijn eigenaar, en de vrijwilliger probeerde hem te kalmeren, zoals de eigenaar, die ik nooit zag, liet de hond er zonder ook maar een goede bye . De poedel laten uit de meest bloedstollende schreeuw, een gehuil dat mijn hart en oren, maar een lange noot, hield en aanhoudende in afzondering en verlatenheid en angst kwetsen.

de vrijwilliger schudde haar hoofd. "Mensen hebben geen respect voor het leven. Die hond is prima. Perfect gezond. Ze gewoon hem niet wil. Geen respect voor het leven. Helemaal geen. "Ze keek me aan met vermoeide ogen die veel hond tragedie had gezien. Ze huisdier Ralph op zijn puppy opgeschud borst, en ze wist niet dat zijn naam was Ralph zoals hij had zelfs nog niet benoemd. "U zorgt voor deze hond. Hij is een goede jongen. Hij zal een goede hond voor u zijn. "Ik knikte plechtig en keek weg niet zeker wat anders te doen.

"Ik kan vertellen u een goed werk te doen."

Ik wist dat ik zou ook.

De vrijwilliger pakte de poedel, die niet worden getroost zou. De hond draaide en kronkelde en rukte zich uit de armen van de vrijwilliger en liep volle kracht terug naar de ingang, duwen op de zware houten en glazen deur met al zijn hond kan net zo als het was het enige wat het houden van hem van de kant van zijn eigenaar.

dog visit 1

dog visit 2

dog visit 3

dog visit 4


Zoek andere berichten over Blog en tagged .

5 Comments. toevoegen aan de mix ...

 1. Prachtige bericht Margaret. Ik ben met u-een huisdier is liefde en verantwoordelijkheid voor het leven. Ik heb zelf een kat en haar adoptie dag was gelijk aan uw account op het krijgen van Ralph-mensen gewoon laten vallen katten af ​​omdat ze niet meer "niet gezocht". Ongelooflijk. Een huisdier is eeuwig dankbaar voor de zorg die zij ontvangt en dat kon ik niet deel met de mijne net zomin als ik kon een familielid.

 2. Prachtig gezegd. Ik zit hier kijken naar mijn grote zwarte hond Murphy knagen op een bot. Ik keurde hem 5 jaar geleden tijdens de donkerste dagen van mijn hele leven. Hij gaf me een reden om uit bed te komen en door te gaan. Hij had gezeten in het plaatselijke dierenasiel bijna twee maanden toen ik hem geadopteerd. Hij was ongeveer 3 of 4 jaar oud en had duidelijk geweest iemands hond, maar niemand kwam om hem te claimen. Hoe kunt u dat een huisdier gaan? Ik weet niet hoe mensen hun honden weg te kunnen geven, niet de zorg, de basics zoals voedsel en water dat niet doen. Honden houdt van u geen kwestie wat. Ik stapte op zijn staart gisteren en hij keek alleen maar naar me en begon te kwispelen het en geeft me dat puppy hond glimlach.

 3. Deze woorden je hebt geschreven kon niet meer waar. Ik kreeg mijn bont kind Mimi op slechts 7 weken oud. Ze draaide 6 in januari. Hoewel er veel meer grijze vacht dan toen we voor het eerst ontmoette, zal ze altijd mijn baby. De langste we ooit uit elkaar geweest was 8 dagen, en dat was alleen omdat ik moest in het ziekenhuis voor een bijzonder slechte zaak van een longontsteking. Ik kan niet doorgronden mijn leven zodra ze laat me. Wie zal springen op mijn borst, plop hun kont naar beneden, en slapen op mijn linker tiet? Die zal proberen om me te smoren met hun rug vet, en verblinding als ik ze verhuizen omdat ik zuurstof nodig? Wie zal zitten in de woonkamer, geeft me de 'feed me "staren een stevige 30 minuten voor zijn tijd? Ik zal altijd een hond in mijn leven, maar niemand kan de plaats van mijn allereerste die mijn eigen verantwoordelijkheid was te nemen. Ze zijn zeer bijzondere wezens. Dit was haar de dag bracht ik haar naar huis ...
  http://www.weblogimages.com/vp?uid=YarrowPyxie&pid=443429&sid=lvD87swPX7

 4. Ik ben een levenslange eigenaar kat en ik heb onlangs mijn eerste hond. Ik was zo blij met hoe onvoorwaardelijk van mijn hond houdt van me. Ik ben niet gewend aan dat soort liefde ontvangen van een dier, en het is echt een geweldige ervaring. Met katten, je soms moeten werken voor hun liefde (die, zo vreemd als het klinkt, is nog steeds een lonende ervaring), maar niet zo met honden. Honden houden je op het moment dat ze lag ogen op u, en het is voor altijd.

 5. Ik had niet gedacht dat het mogelijk was om je meer te aanbidden. Holy shit, je bent een briljante schrijver.
  Zo blij dat iemand getweet dit voor mij, mijn hond Pinky kanker heeft en dat ze dacht dat ik het graven.

  Ze komt thuis vandaag.

  Veel respect,

  Kristen Johnston

Geef een reactie