Gail

Met mijn nieuwe mesh harnas voelde ik niet meer te stoppen. Ik ben super held op zoek. Ik kon poseren voor foto's met toeristen in de voorkant van het Chinese theater Mann's. Ik hou van kogelvrije vesten. Het is beschermend en ziet er cool uit en geeft je het gevoel - goed, niet te stoppen, zelfs door de stormachtige wind die het geweldige personeel had bij de Honda garage vragen "Margaret - je echt wilt rijden met dit weer?" Ja, dat doe ik. Net om het blok een paar keer. Ik ga niet naar Angeles Crest of iets. Ja, ik zou graag de draak, gap deal's, de missie van de meeste motorrijders rijden - maar het zal misschien een paar jaar voordat dat gebeurt. Ik wil gewoon het einde van het blok te komen en kom dan terug rond. Het is genoeg voor nu. vervolgens, net als een echte biker, ik zal wat koffie en taart hebben.

Mijn mooie Honda droom wordt hersteld, beetje bij beetje. Roest tast de gastank, en sommige van de rubber hier en daar is niet echt de tand des tijd. De banden worden nabesteld, whitewalls dat de fiets wordt geleverd met zijn op een wachtlijst langer dan een jaar, te lang voor mij toch, dus ik heb zwarte degenen plaats. Veel van zaken van de fiets zijn opgelost door niet minder dan drie briljante monteurs - hier als in veel gevallen - het duurt een dorp.

Ik ging naar de garage om hallo te zeggen tegen mijn fiets, haar naam is Abigail, soms Gail, maar nooit Abby. Gail is als mijn oudere zus, zoals ik altijd al wilde. Ze is het luider broer of zus die nog niet is gereden zoveel. Gail heeft niet al gezien dat een groot deel van de wereld, dus het doet haar goed om eruit te komen en over. Gail wordt steeds op een vrachtwagen al snel om me te ontmoeten in Peachtree City. Gail pakt haar zadeltassen en gaat op reis. Gail, kan ik zien en voelen en horen, is zeer enthousiast over haar nieuwe leven met mij.

Ik kreeg op Gail vandaag en ik werd opgeschrikt door de afwezigheid van mijn constante passagier, angst. Sinds ik begon te rijden, angst legt op een helm en zwaait een been over en pakt op mijn romp. Angst heeft me gehouden van de juiste leunend met de bochten en bochten en heeft me bijna vallen vele malen. Angst moedigt me aan om slam in muren en vangrails. Angst draait mijn hoofd naar waar ik wil niet gaan. Angst is het ergste. Vrees niet gekomen vandaag wel. Nooit opdagen.

Ik kreeg op Gail alleen, alleen ik en haar, voor een keer, en we rits in de straat, auto's achter ons en naast ons en voor ons. Ik voelde niets, behalve de goede zin om weg te blijven van hen en ook te anticiperen op hun bewegingen. Gail en ik ging met het verkeer en uitgezet op een zijstraat. Angst was er niet, het maakt niet uit waar ik keek.

De binnenkant van mijn helm bleef droog, mijn mond bleef nat. Ik had niet het gevoel of hoor mijn hartslag in mijn helm, alleen de wind haasten door, en de motor tussen mijn benen, evenals de motoren overal om me heen. mijn vizier was gesloten, en het duurde niet mist over met de toenemende hitte van angst. Het bleef duidelijk. Geen angst. Niets. Just me. Gail neuriën soepel. Mijn nieuwe body armor vastbinden me op en in, hield me vast aan mezelf, benen actief te drukken in de benzinetank, als een fietser zou moeten doen.

Ik weet dat dit de meest gevaarlijke moment van het rijden, als de beginner stopt met het gevoel van de intense, verlamming van angst. Als angst is niet langer een passagier, wat is er om ons te stoppen? Voorzichtigheid moet constant zijn, niet bang, maar ik heb een harde tijd het scheiden van de twee denk ik. Grip voorzichtigheid is niet zo sterk om me heen. Voorzichtigheid is als kind angst's denk ik, en ik heb de zorg voor het goed, of angst zal terug komen, en neemt haar wraak.

7 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. Margaret, in ieder geval je bent slim genoeg en hebben het gezond verstand om een ​​helm te dragen en te gebruiken bescherming lichaam, in tegenstelling tot veel van een motor rijder hier in Florida. Ik zie te veel gekke rijders hier, staart gaiting auto's, en flip floppen rijstroken zonder zelfs een richtingaanwijzer, laat staan ​​rijden ruimte tussen de auto's die zij glijden heen en weer tussen.
  Anders dan dat, dragen op dat u, veilig en kijk uit voor de andere man, dat is regel nummer 1. Vrede Babe ;)

 2. Wow. Leuk bericht. Het kostte me een jaar net om het blok op mijn kleine Honda te krijgen. Gewoon de andere dag dat ik besefte dat ik was verschuiven & leunend & niet eens over na te denken. Het voelde alsof ik er was. Ik ben legit. EEN ECHTE biker. Ik ben afgelopen 10.000 mijl nu. Voorzichtigheid heeft mij niet gelaten, maar vrees ... lol ... angst is al lang voorbij. Net vrijheid blijft in zijn plaats. Congrats, Biker chick! Veilig rijden.

 3. Bedankt voor de herinnering aan die dagen van het leren om op te leunen in de bocht - mijn eerste verliefdheid en bijna eerste crash. Hugs, schatje!

 4. Margaret, Je bent geweldig! Gebruiken en voorzichtig is een goede zaak. Please post foto's van jullie twee als Gail komt, oké?

  xo

 5. Margaret - het is mooi om een ​​ander gevoel voor muziek Andrew Bird's na uw hilarische video met hem. Op deze nota, heeft stront bruin als bruine universiteit niet werken voor een van deze, maar wanneer men rijdt op een motorfiets het gewicht van 100 trollen gewoon niet gebeurt door te genieten van de creatieve geest buiten de beperkingen van holbewoners en hun trolse ondergeschikten. hoe dan ook, hield dit bericht als ik geniet van Andrew's tonen. maar moet de vrijheid van de rit worden genoten voor alleen dat - de vrijheid van de rit en inspiratie, maar probeer het krijgen van inspiratie uit chauvinistische idioten - het is gewoon niet gebeuren. vreselijke verhaal van inertie zoals amarant. snurken.

 6. Toen ik jong was (tieners en vroege 20's) Ik reed crossmotoren. Toen voelde ik onoverwinnelijk en zou "de hel voor leer" de hele tijd te rijden. Ik reed zelfs die fietsen. De dag dat ik erachter kwam dat ik zwanger van mijn eerste kind was was de laatste dag dat ik reed. Mijn man was doodsbang ik gewond zou raken. (Over-beschermende veel ??) Dus voor hem gaf ik het op de dare-devil, maar de liefde wint. Nou, in 2008, Echtgenoot gestorven en ik was met droefheid geslagen en snel gek. Mijn zoon zei: "Mam, je bent depressief en gek en het maken van al ons kinderen gek, Je moet een Harley." Dus op de rijpe leeftijd van 54 kocht ik een nieuwe Sporty 1200 Low.
  De echt gek was dat ik net had gehad schouder chirurgie en was in een imobilizer op het moment van aankoop. Ze hadden om de fiets te leveren. Het zat in de garage tot mijn herstel compleet was en ik de MSF Natuurlijk had genomen.
  Na passeerde ik de cursus, reed ik in de buurt beoefenen stopt en draait voor het uitgaan op de belangrijkste straten. Ik deed dat voor ongeveer 3 weken. (Scared veel? Yup.) Op een zaterdag tijdens het beoefenen passeerde ik een politie-auto ongeveer 3 keer. Toen ik langs het de vierde keer dat de agent trok me over. Ik denk - ik heb nog niet eens gekregen op een hoofdstraat en ik ga om een ​​kaartje te krijgen. Hij vroeg voor de licentie en documenten en vroeg me wat ik aan het doen was cruisen de woonwijk zo vaak. Ik legde uit over het feit dat een newbie ruiter op de straat en dat ik was gewoon oefenen. Hij gaf me mijn documenten en zeer streng zei: "Nou Mevrouw, ik weet niet over uw praktijk - maar je rondetijden worden steeds beter." Toen zei hij tegen Ride Veilig en reed weg lachen.
  Dat was 3 jaar geleden en ik ben op mijn tweede fiets, 2008 Straat Glide. Nu bij 58 jaar, ik echt waarderen dat het leven goed.
  Ik hou van mijn fiets
  Liefde en Hugs

Geef een reactie