Fresh

Mijn volk, mijn mooie Koreaanse volk, mijn diepe voorouderlijke roots, de onberekenbare wildgroei onder de hoge boom van mezelf, ik sta hier, shading overal om me met mijn Korea-ness, mijn Korea geschiedenis, mijn Korea leven, en ik vraag, wat is er met de auto luchtverfrissers? Mijn mensen graag hun auto op te frissen, met rare nep soort fruitige geuren, zoals groene appel, die mijn mond water ongemakkelijk maakt, omdat ik in wezen de voorbereiding van mijn mond, begint het verteringsproces, letterlijk kickstarting mijn spijsvertering aan het interieur van eet mijn car. Maar de eigenaardigheid van de Koreaanse groene appel kunstmatige geur is als een kruising tussen de jolly rancher zure appel en een echte appel, omdat de Koreaanse stijl is om een ​​aantal echte (soort van) groene geur in daar te zetten. De beet van het, een hap van groen. Het ruikt vaag als bijten in een echte groene appel gevuld met Jolly Ranchers.

Quince is een andere Koreaanse favoriet, die verwant is aan honingdauw, cassave, Koreaans meloenen - al die zware gevild groenachtige vruchten vaak gekocht door de zaak, omdat hun rijping is moeilijk op te sporen en onvoorspelbaar genoeg dat het beter is om een ​​grote doos te kopen en laat de gassen van de rijpe meloenen beïnvloeden de onrijpe, zoals een meloen peer pressure situatie. Net als al die harde, unsweet meloenen worden samen verpakt voor hun eigen bestwil en worden gedwongen tot hun verzachtende en hun suikers binden om zich in een wederzijds verval door louter nabijheid, als een soort van "bang rijp" meloen revalidatieprogramma.

Als je naar een Koreaanse markt, zal u vruchten zoals deze te zien op het scherm, nooit in een stapel, zoals American fruit en groenten, maar netjes verpakt in vloeipapier en legde inbakeren bij borrelen plastic trays die schimmel op het lichaam van het ding. Deze set-ups maken vaak mijn mond water, maar niet in de dringende verontrustende manier dat de auto luchtverfrisser doet.

Wat maakt onze auto's niet vers? Het is nooit bij me opgekomen om dit te gebruiken. Auto's ruiken als auto's, een beetje zoals plastic, een beetje zoals leer, een beetje zoals de fabriek, wat olie en noten van benzine in. Het is een goede neutrale geur, als de auto schoon blijft. Natuurlijk is de mijne niet is, en zodra ik liet een handelaar blauwe kaas joe is daar meer dan een jaar. Hij viel uit de zak, en omdat de tas gedragen vele variëteiten van kaas voor mijn uitbundige levensstijl, heb ik het niet missen.

De kaas is niet gestart om direct te ruiken. Het duurde een paar maanden, maar dan wow, heeft het ruiken. Het stonk in een zieke, zwavelhoudende en sleazy manier, als iemand een straight up stront had genomen in de auto. Er was geen andere geur. Gewoon schijt. Ik heb geprobeerd om het te ontkennen. Ik heb toevlucht tot luchtverfrissers dan, maar er is geen appel liefelijk genoeg, geen kweepeer die niet stoppen op mij. Ik eindelijk ontdekt de kaas, nu bijna geheel verdampt uit de verpakking, zodat het slechts een wazige, hol stukje plastic met een bruine brok in de grootte van een marmer. Voor een tweede, ik dacht dat ik zou kunnen eten. Ik vertel je alleen omdat het waar is.

2 Comments. toevoegen aan de mix ...

  1. margaret - zo heerlijk. lief dat je aan het schrijven bent. Ik hou het bij kimchee en doe een drievoudige bypass op de onjuiste leeftijd gorgonzola en medusa - het vinden van deze reflectie van jou - delectably humoristisch. hebben een geweldig weekend. hou van je.

  2. Ik ben met u! Ik wil een auto te ruiken zoals een auto, niet een of ander vreemd fruit, parfum of wierook. Bosachtige evergreen geuren ik kan verdragen op een punt, maar soms wat mensen doen om 'op te frissen' hun auto maakt mijn ogen water. Ik heb geen probleem met funky geuren mits zij zijn mijn funky geuren. Kan me niet schelen voor andermans funky geuren. Mijn tolerantie getest kunnen worden op momenten, zoals wanneer mijn kat steekt zijn mond tegen mijn neus en ik krijg een goede geur van de adem kat. Het ruikt naar rottend vlees dat is wat het is. Lovely !!!

Geef een reactie