Verhuizing

Elke keer dat ik een nieuwe plek, het duurt me een tijdje om te leren hoe te leven in de ruimte, zoals ik begin mezelf weer voorbij en moet een aantal schreden terug te keren. Ik behouden strakke verbindingen naar de laatste plaats waar ik was in, volleying e-mails met re: heen en weer alsof het een tenniswedstrijd, de oorspronkelijke onderwerpregel verloren in de diepte van het gesprek, terwijl het nog steeds bezig om nieuwe wegen in te smeden en tether mij aan de heden en dan is de toekomst. Ik voel me 16 en ik voel me 116 als ik lag in bed en denk aan het lopen aan de overkant voor koffie en vroeg me af of het tijd is om te eten en de dag beginnen.

Ik doe oneven misplaatst dingen als start stofzuigen in de vroege ochtend en de aanleg van kleren om tijd te besparen. Ik voel mezelf beginnen een driftbui als ik praten over de telefoon hebben en te achterhalen wanneer het wakker is en tijdens het slapen is. Het duurt enige aanpassing. Het is niet direct of gemakkelijk.

Mijn lichaam mist de andere organen er omheen. Mijn man, mijn familie, mijn honden, hun warmte verdampt uit mijn huid en ik vrees dat ik zal me niet herinneren hun aanraking. Het geheugen van zijdeachtige vacht borst mijn nu al lang dood grote hond verblijft nog steeds in mijn handen, maar hij is de enige die blijft. Alles en iedereen verdwijnt.

Ik eet wat ik zou niet normaal eten, zoals mijn leven een brood circus, en al mijn regels worden uit het raam gegooid, alsof er een nieuwe sheriff in de stad, en er is een periode van wetteloosheid, dat is onvermijdelijk. Wasgoed wordt haastig gedaan in het bad toen de kleren nog enigszins vochtige zetten. Ik draag dezelfde make-up voor meer dan een dag, want er zijn geen getuigen, niemand houd me verantwoording af aan mijn dagelijkse puinhoop en mismaintenance. Ik kan alles doen, dragen wimpers 's nachts en kijk op mysterieuze wijze verse op 05:00.

Ik vraag me af of het is het begin van een psychische aandoening of tekenen dat de ziekte is gevorderd. Ik ben niet zeker of dit is ziek, want ik voel me niet slecht, gewoon anders, lichte onbehagen maar geen nood, als ik het opnieuw berekenen van mijn route, probeert te synchroniseren tot het signaal van mijn satelliet, omdat de problemen met het stralend door alle de hoge gebouwen van de grote stad.


Zoek andere berichten over Blog .

5 Comments. toevoegen aan de mix ...

  1. Margaret, je bent zo poëtisch!
    Ik helemaal gek op het lezen van je blogs.
    Vanaf dan is eng, maar ik weet het gevoel- het is geweldig! Om zelf te maken over de manier waarop u wilt geen product van je omgeving en reputatie tus-. Warmste Wensen, Drew xxx

  2. Dit is de reden waarom iedereen houdt van u. Mensen zich kunnen identificeren w / u omdat ur echte & gefocust & bewuste van de wereld om u ...... .welllllll & grappig als stront! Ur noodtoestand tour bracht me en mijn man samen. (Ik zeg man cuz we zijn te oud te zijn vriendjes en niet dom genoeg of steriel te zijn "levenspartners" ...... .enough bout me. Whatta u van mij denken? Jk. Hoe dan ook dank God gaf fag's als mij M. Cho! Bedankt voor de man! U zal opgaan in ur nieuwe Enviro ...... u altijd doen. Love- aaron

  3. hield veel van uw inzendingen, maar dit doet me denken aan dat New York is zo booooooooooooooring en ik liever Parker Posey te barrymore trok als ik je meer kon vertellen, maar die niet relevant zijn voor vele redenen bij aanwezig zou zijn, maar zou betekenen dat er meer na 12 jaar shitty aandacht brengen en documentaires uit idioten eindelijk de gordijnen te sluiten op een weerzinwekkende, ondankbaar, racistische en slappe orkestratie van pruimen. hield veel verhalen, vandaag doet me denken aan iets dat sommige niet zal ingaan, maar je probeert.

  4. Wow. Je bent te veel om te worden opgenomen in slechts één lichaam, één brein, een leven! U wilt exploderen all over the place. Tenminste, dat is hoe het voelde het lezen over hoe het is om als u verhuist naar een nieuwe plaats en nieuwe gebrek aan routine. Toen ik doormaak te veel verandering die ik de neiging om roekeloos en onverschillig te krijgen, gewoon gaan met het, dus ik kan betrekking hebben op wat je schreef. maar maak je geen zorgen, als de Firesign Theater zei ooit: "We zijn allemaal bozos op deze bus!"

Geef een reactie