Dromen

Mijn mooie oude 1966 Honda 305 droom kwam bij mij als in een droom, verdient zijn naam met recht en ik parkeerde buiten mijn huis op haar stevig standvastig centrale standaard. Hij weigerde te beginnen en ik belde mijn motorfiets expert / mentor en ook stellaire tatoeëerder Craig voor hulp. Hij verzamelde de droom met grote hulp van zijn motorfiets vriend Sean - motorrijders hebben veel vrienden, dit merkte ik. Ze namen mijn droom weg in een grote vrachtwagen naar hun garage. Ik zwaaide en gehuld de fiets in een halo van witte genezing licht toen ik zag hoe het mijn oprit te verlaten. Als ik hou van je, zal ik dit, project te doen op u een lichtgevende aura van beschermende energie. Het is een heks ding. Het is een wens voor u en de uwen al het goede dat ik weet. Al mijn liefde in een brandende balk. Ik hou van deze fiets.

Later die middag, en veel sneller dan ik had verwacht, Craig belde en zei vrolijk: "je hebt een loopfiets hier!" En hield de telefoon om de motor van de Dream's als het gromde lief en engelachtige voor mij om te horen, als een Baby vocalizing semi-woorden of een andere vreugdevolle geluid dat zowel geruststellend en opwindend om de luisteraar klinkt. Een oude motor eindelijk omdraaien na urenlange pogingen met elektrische starter en kickstarter is muziek in de oren elke vintage fiets eigenaar. In dit geval, een droom die uitkomt en een woordspeling volkomen bedoeld.

Ik rende over met Ian en Felon - mijn motor vrienden - en wierp mijn fiets uit de indrukwekkende reeks van vintage 2 wiel wonderen bij Craig en Sean's en trok het uit op de straat. Ik zette op koper sparkle Bell helm Sean's dochter en langzaam de heuvel op en weer naar beneden het, reizen louter centimeter per uur, onvast en in een enorme angst reed, de soort die ik heb steeds meer intiem dus weten met al mijn motor avonturen en tegenslagen ver. De fiets wilde sneller te bewegen, maar het content op humoring me met zijn constante koeren en fijne oude motor, 46 jaar na de massaproductie en waanzinnige populariteit en still going strong was.

De fiets kwam thuis en zat op een druppellader voor een uur, als ik op elk stuk van mijn spullen en zelfs pepto bismol roze chaps, de exacte kleur van de beruchte maag medicijn of misschien tint lichter dan een linty prop van bubblegum geplakt eeuwig onder een 5e grader bureau. Ik fantaseerde kort dat als ik ooit mee in de Isle of Man TT dat Pepto Bismol mij zou sponsoren, mijn handtekening roze racen leer reliëf de goudsbloem bubble lettertype dat schreeuwt gewoon van darmklachten. Dat zou een uitstekend goedkeuring zijn. "Daar komt ze rond deze hoek en ze is ongeveer te schijten haar broek. Aaaaaaaaaaaaaaaa-nd schijten ze net haar broek. "

Met mijn heldere citroengele vintage Volvo monteur shirt en witte slagroom kogelvrije voorzien racing jas leek ik op een sorbet ijscoupe met een zwarte kersen van een helm op de top. Ik wil dat je me zien, als ik het rijden, dus mijn beschermende kleding is allemaal pastel en wit als een easter egg krijgen gegooid op je af. Ik ga mijn zadeltassen vullen met holle chocolade konijntjes en PEEPS. Craig nam bedachtzaam de schotten van de fiets zodat u hoort me komen je van mijlen. Ik ben hier om je ogen en oren branden met mijn aanwezigheid en dan zal ik je snoep geven.

Ik zat op de fiets op de top van mijn oprit met al mijn womanchild spullen en mijn fantasieën en mijn droom en ik kon niet naar beneden het. Ik werd plotseling verlamd door angst. De zon brandde heet op mijn hoofd en ik zweette paniek rivieren over mijn rug onder lagen van leer en schuimrubber. Ik hield de motor er tussen mijn wankele benen gedurende enkele minuten, zich afvragend of ik wel of kon gewoon gaan. Ik was ijskoud en kokend heet tegelijk.

Het viel me op dat ik niet alleen had gereden op alle. Er was altijd getuigen, meerdere getuigen. Nu waren er geen. Tot dat moment was deze hobby en nieuwe fixatie een enorm sociaal ene geweest, en een deel van het plezier van het was de intense broederlijke bonding, duidelijk mannelijk en aantrekkelijk voor de kant van mij die jongen dingen zoals vissen en gay sex geniet.

Voor de eerste keer, ik was alleen, en dingen kunnen heel snel gaan vreselijk slecht in isolement. Dit weet ik uit ruime ervaring als een eenling in mijn vrij lang leven tot nu toe. Als bij toverslag, waarschijnlijk de heks in mij dagvaarden iemand om hulp, mijn go-to guy ian genaamd, en ik hield de iPhone aan de voorkant van mijn vizier en schreeuwde in. Ian kwam en rolde de fiets gemakkelijk de oprit en in de straat. Ik heb op het, toeren van de motor en dorstig puffend neer op zijn nu volle buik van premium gas, heb ik het in de eerste versnelling en reed een inspirerende 50 voet en blokkeerde.

Ik kon de droom weer op gang te krijgen, maar ook in tijden van twijfel en moeite, de fiets nooit zijn vermogen aan te trekken verloren. Een man kwam uit zijn huis om mij te helpen, en dan nog stopte zijn auto in het midden van de straat en liet hem daar als hij naar me kijken van dichtbij kick en fiddle en koppeling en herhaal, het openen en sluiten van de choke als als ik wist wat ik deed. De mannen ademde de rook van nostalgie komende uit de droom en tuurde naar me door de benzine wazig lens van hun geheugen. Ze hadden een fiets als deze ze zeiden. Ze herinnerden deze fietsen ook. Ze hadden niet eens aan gedacht een in leeftijden en de aanblik van het bracht hen onmiddellijk en onvoorbereid aan hun jeugd. Ik kon ze zien zoals ze waren, ooit jong en enthousiast. hun ogen wees niet bij mij, maar diep in het verleden. Deze fiets is het maken van de jaren achteruit. Twee wielen draaien tegen de klok in. Als het alleen maar zou doen wat ik vroeg. Als het alleen zou luisteren naar mijn handen en voeten. Het kon vreemden terug in de tijd, maar het kon me niet om de hoek.

Craig opgerold om de droom in zijn 1930-tijdperk Harley-Davidson te doen herleven, met de versnellingspook op de benzinetank en een voet bediende koppeling, een mysterieuze configuratie tussen fiets en auto, een oude school hybride. De v-twin motor zag eruit als dubbel d borsten te lossen in een smalle taille, een voluptueuze wonder, Jessica Rabbit als motorfiets indien deze waren zo. Hij trok gereedschappen van zadeltassen en liepen we onze vingers op de grond op zoek naar oneindig schroeven gedaald van de handgrepen. Hij gediagnosticeerd the Dream's probleem behendige als een psychische chirurg en de fiets werd snel neuriën en actief en bleef de hele dag met mij als ik doorkruist de kale asfalt lengte van een nabijgelegen parkeerplaats, te traag zelfs voor de tweede versnelling als ik voorbij Ian en Felon keer op keer, staande in de schaduw als twee trotse papa's, het stimuleren van mij met elke voltooide cirkel om sneller te gaan op de volgende.

mcho motorcycle

11 Opmerkingen. In The Mix ...

 1. gewoon HOUDEN VAN dat. nog steeds geweldig dat u werkt de toetsaanslagen door deze verhalen en ik hou van die fiets en staarten vrijgeven op bochten door pepto bismol vallen ex-lax tabs chuting door chaps. even mooi dat je maten heb het gaan voor u en kijken dat het glad langs. laten we hopen hetzelfde voor Sinead. dank u voor uw inspanningen in zoveel dingen door de jaren heen.

 2. Net kreeg ik mijn eerste fiets, Yamaha Vstar 650. Love it! Moest leren met vallen en opstaan. Je ziet er geweldig uit! Wil je meer vrouwen rijders.

 3. Je ontmoet de aardigste mensen op een Honda. Blijven rijden, houden leren, veilig te houden, houd je de fiets en spullen goed onderhouden, onthoud je ruiterroutes, elke heuvel en graszode, Speedbump en stopbord. Kijk naar de wereld gekanteld terwijl het snijden van een hoek. Geniet van de geur van een warme motor en banden. Respecteer het verkeer, maar vrees het niet, voor je spullen, je fiets, je heerlijke lichaam en je hersenen zullen u veilig naar uw bestemming zien.

 4. Ah, je kon niet meer perfect uitzien op je nieuwe fiets. Denk aan de schorsing kan niet zo vergevingsgezind als je rebel zijn. Veilige reizen,

 5. Wat een schattig fiets! Ik hou van de foto. Je ziet er schattig ook! Ik hield van het detail in uw post, het maakt me willen een vintage motor te krijgen. Ik hield van het deel over het dragen chocoladekonijntjes en piepgeluiden met u, en luid brullend en kleurrijk in het leven van mensen, zowel verblinding en oorverdovend hen, en dan geven ze snoep.
  Ik heb ook geleerd hoe het is belangrijk om een ​​fiets te racen op een lege maag, te rommelig ongelukken te voorkomen.

 6. Die fiets is pure klasse en ik hou van wat je draagt-die geruite broek riekt van '60 's Londen, Mods en Rockers, net als de fiets. Je hebt een zeer scherp oog.

  Later dit jaar kan ik voor u een nieuwe tech-riding suit, padding onder gelede segmenten van glasvezel of koolstofvezel.

 7. Ive altijd een fan, vond je blog dus ik ben inhaalslag. Je schrijft zo hartstochtelijk. En in je spullen op je fiets je rocken gorgeous! Mooi je bent, in en uit. Godin zegenen.

 8. Pingback: file
 9. Pingback: Oolong
 10. Fantastic write up en foto! Hou deze lijn. "Ik ben hier om je ogen en oren branden met mijn aanwezigheid en dan zal ik je snoep geven" <3 Als je het niet erg, wat jas draag je op de foto? Als zijn gepantserd, I love it!
  Oh en ja, "motorrijders hebben veel vrienden". Het is een verbazingwekkende voordeel van het rijden, dat had ik nooit verwacht toen ik begon zes jaar geleden. Het is een hechte gemeenschap, en iedereen wil helpen.
  Dus, ik hoop dat je daar hebt gekregen meer comfortabel op de fiets, ik moet controleren of uw andere blogs (vond dit een tot WRN). Veel plezier, geniet van de rit!

Laat een reactie achter