3 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. Je bent makin 'me hongerig!

  Margaret, ik heb net om dit moment te nemen om u te vertellen Ik hou van de manier waarop je schrijft. Ik ben al een fan vanaf het eerste moment dat ik je zag -years geleden geweest! - "! Mor-een" hoofd gegooid terug, belt als je dat deed grappig beetje over je moeder. Ik kon gaan en op met lijsten van alle slimheid ik hou van jou! Maar je zou vervelen, dus ik zou alleen willen zeggen ik ben blij om uw blog en dankbaar voor de kans vinden om te lezen en van commentaar, en dan terugvallen in de Cho-gelederen, Shakin 'mijn buit aan uw goddelijk verschillende drummen!

  Denk maar. Vijf minuten geleden heb je niet eens wist dat ik bestond. Ik hou van het internet.

 2. Het is niet waar en niet goed om een ​​aantal criminelen te vangen door het beledigen en het opofferen van de vrijheid en zaken van zo veel niet-schuldige mensen over de hele wereld. Bovendien is het onethisch en illegaal met een nationale wet te fundament voor te zetten en dergelijke daad rechtvaardigen creëren. Het is onethisch om een ​​nationale wetgeving op basis van de wil van sommige bedrijven en voor de bestwil van sommige bedrijven te creëren. Als een wet moet worden gemaakt, moet het worden aangemaakt op basis van de ECHTE GROTE publiek en voor de echte HELE PUBLIEK SAKE.
  Opmerkelijk, Het internet is niet alleen de container van door-wet beschermde producten, maar ook IS:
  1. De universeel medium van de onbegrensde stroom van gedachten van mensen over de hele wereld
  2. De universele plaats van onbeperkt gedachte-uitwisseling en gedachte-uitwisseling tussen de mensheid
  3. De universele kanaal van onbeperkt praten onder mensen over de hele wereld
  4. De universele kanaal en virtuele plaats van onbegrensde menselijke ontmoeting en menselijk verkeer
  Daarom SOPA en PIPA absoluut niet kan worden toegepast. SOPA en PIPA zijn een vorm van Egoïstische-Will Handhaving.
  Bovendien zijn de producten van bedrijven beschermd door de bestaande wetten van intellectuele eigendom. Wat te doen is gewoon Rechtshandhaving op basis van de bestaande wetgeving.

 3. als iemand die de mate herkent waarin intellectuele eigendom in gevaar is gebracht en misbruikt, er is genoeg begrijp ik over dit "wetgeving" 's bron. maar toch, ik hou van je werk veel en ik stel dat u geniet van het verdienen van een salaris van uw werk te kunnen stoeien met mensen in Los Angeles en andere plaatsen in tegenstelling tot het stuk stront project waaraan ik ben betrokken geweest die het beste omschreven worden als de mens mensenhandel, junkies, barst hoofden, of cirrose en uien met religieuze intolerantie. hoe dan ook, het zijn in west-europa voor iets minder dan een jaar met een aantal radicale feeën samen met een variatie van verschillende kunstenaars of boeren, evenals een wirwar van boeddhisten negeren homofobie, racisme, seksisme, chauvinisme, en handel, het is verbazingwekkend geweest te zijn in de Verenigde Staten te worden herinnerd aan de onnozelheid die een ziekte geworden door het misbruik van de technologie. die ook in Genève voor mensenrechtenkwesties die verband houden met homofobie in om mensen bij de Verenigde Naties te spreken evenals Amnesty International, ik vergat hoe koloniale zo niet ronduit adolescent dingen kunnen worden op het internet, omdat ik nog niet binnen zijn directe geweest cultuur voor een aantal maanden ... ..once hij weer in de eerste plaats in de natuur of met mensen van aangezicht tot aangezicht, ook al waren sommige misbruiken / het gebruik van technologie, terwijl tot aanspraak op het hebben van geen signaal. LOVE uw werk margaret, maar het is leuk om deze sleur van de technologie gebruik te zien, maar toch, de mate waarin de interculturele dialoog en uitwisseling niet plaatsvindt. te hebben gewerkt in de technologie nogal wat, ik herinner me toen ik terug naar de toestanden na het leven in Azië voor 2,5 jaar - japan was vooral sushi en iets anders was een leegte ten opzichte van een grotere cultuur. het internet is geworden dat interpersoonlijke leegte van niet-producties waar het is ongelooflijk adolescent op zoveel manieren. LOVE uw werk - bedankt voor de lach. de pinda galerij die niets met uw site maakt me altijd aan het lachen, maar niet op een manier van komedie, maar een manier van gearresteerde ontwikkeling en de onschuldige leegte die is uitgegroeid tot het internet. dank je wel.

Geef een reactie