Gedekt

Ik heb eindelijk mijn handen op prachtige documentaire Beverly Yuen Thompson's over zwaar getatoeëerde vrouwen, "Covered" en ik was zo opgewonden. Het is een fantastische film en het had speciale resonantie voor mij, omdat het aanbevolen een flink aantal Aziatische vrouwen te praten over hun ervaringen en vooral gericht op hun ouders reacties.

Mijn ouders hebben voorbereid voor mijn tatoeages sinds ik 12 jaar oud was, toen medewerkers van mijn vader stelde voor dat hij mij toe om getatoeëerde krijgen want dan zou ik een paar vrienden te maken. Dat is altijd vast met mij. krijgen getatoeëerd, krijgen vrienden en dit is de ware zaak, want veel van mijn vrienden zijn tattoo artiesten en zwaar getatoeëerde mensen. het was de juiste publiek voor mij.

Mijn familie is zowel zeer te aanvaarden van mijn kunstwerk en op hun hoede van het op hetzelfde moment. Ze weten het is iets dat waar is en belangrijk voor mij, maar ze missen me alsof ik was. Ze weten dat ze kunnen me niet beheersen, en ze willen dat ze konden. Ik ze niet kwalijk nemen. Ik wou dat ik kon te beheersen me.

Ik hou van getatoeëerde vrouwen, misschien omdat ze zijn oncontroleerbaar, zijn ze zelf op het punt van het tekenen symbolen van hun macht op hun huid. Praat over het bezit van je eigen lichaam, het zijn in je lichaam, beweert zelf. Ik hou ervan. Als de wereld is in rep en roer over de vraag of vrouwen een keuze wel of niet zou moeten hebben als het gaat om hun lichaam, wordt getatoeëerd is een van de meest zichtbare keuzes van alles.

Ik vind dat ik het meeste pesterijen waar mensen voelen proprietary dan de lichamen van vrouwen. In het zuiden van Frankrijk, is er een grote liefde voor vrouwen dat valt niet te ontkennen, maar die liefde komt met een prijs. Wanneer u niet aan het stereotype van wat maakt vrouwen er geliefde, ben je bekend met de minachting en klacht, of in een lichtere ader, de nieuwsgierigheid en verbijsterde bewondering van anderen, dat maakt niet uit wat het gaat zo, je bent wordt beoordeeld en vaak aangeraakt en altijd, altijd lastig.

In veel van de wereld worden vrouwen gezien als openbare ruimte, in verschillende mate, en hoe meer je besluit dat de ruimte van uw eigen, het meest zichtbaar door te worden getatoeëerd, het stuurt een alarm dat stilzwijgende overeenkomst wordt geschonden en je onderworpen zijn aan de meningen en soms gewelddadige reacties van degenen die zich de bewakers van overwegen zei de openbare ruimte.

Het is iets dat ik heb geleerd om te gaan met, maar vaak zijn ook de reden waarom ik bedekken, omdat ik niet altijd willen praten over mijn beslissing om te worden getatoeëerd. Ik hoef niet te antwoorden op mijn huid. mijn huid is het huis van mijn eigen ziel, en ik zal het te versieren als ik wil. Ik hoef niet om het te delen met iedereen, als deze plaats werd gebouwd alleen voor mij. Hoeven te verantwoorden voor het of uitleggen vooral aan vreemden is onaangenaam, niet in elke omstandigheid, als mensen leuk en gratis kan zo goed, maar ik denk niet waarderen wordt beoordeeld, dat is waarschijnlijk niet realistisch als ik snijd heel bella figura geen uit waar ik ga en wat ik doe, mijn uitbundigheid in bewijzen of ik heb mijn tatoeages op het display of niet.

Beverly's film sprak mij diep niet alleen vanwege de frustratie voel ik me, maar ook voor de diepe liefde die ik voor vrouwelijke tattoo artiesten - die voel ik me verwant aan als vrouwen die werken en bloeiende in wat van oudsher beschouwd als bezetting van een man. Het is gewoon hetzelfde in comedy, dus we zijn zussen zeker. Ik heb lang hield Vyvyn Lazonga ook dus het is geweldig om haar hier te zien.

Ik hoop dat ik zie meer getatoeëerde vrouwen praten over hoe het is om te zijn wie ze zijn. Ik hoop dat we samen kunnen komen en zich verheugen in onze liefde voor kunst en onszelf en geniet van de opstand. Het is gewoon zo fucking groot.

Zoek andere berichten over Blog en tagged .

7 Reacties. toevoegen aan de mix ...

 1. Ik denk dat een van de interessante dingen die mensen vaak als vanzelfsprekend beschouwen is het leven van de parallelle paden mensen en belangen te komen, zeker als je getatoeëerd bent. Als wordt vaak getatoeëerd leidt tot het hebben van vrienden met tatoeages of het zijn in een creatieve veld / beroep.

  Soms vind ik dat behoorlijk beperken. Toegegeven, op een punt in mijn leven, ik dacht dat ik wilde een tattoo artiesten. Maar toen realiseerde ik me dat ik hard genoeg op mijn opleiding had gewerkt, dat ik moet zien wat ik kon doen en waar ik kon gaan met die. Plus ik dacht dat, door het beperken van jezelf om dat soort vriend / sociale / interest kringen, het leven is te beperkend.

  Niet om te zeggen dat ik niet genoeg getatoeëerd vrienden en kennissen te hebben. En ik hou me een getatoeëerde vrouw. Maar er is iets te zeggen over diversiteit. Niet alleen in termen van gender / oriëntatie / seksualiteit en expressie met tatoeages en wat al niet, maar in het omarmen van alle ervaringen van het leven. Het is niet altijd makkelijk, dat wel. Zoals de wetenschappelijke inhoud meesterbrein voor een cardiovasculair geneesmiddel voor een grote Amerikaanse farmaceutische bedrijf, vind ik dat ik de enige zwaar getatoeëerde vrouwelijke wetenschappelijke persoon die ik ooit ben tegengekomen in de med ed agentschap wereld. Ik eigenlijk wou dat er meer zwaar getatoeëerde vrouwen in mijn vakgebied. Er is niets mis met een nerd en we meer vertegenwoordiging nodig hebben buiten het creatieve veld!

 2. Bedankt voor de aanbeveling - De film is beschikbaar op Amazon direct kunt bekijken.

  Ik werd erg geïnteresseerd in tattoos enkele jaren geleden, maar nooit de sprong nam. Ik heb respect voor de kunstvorm en vaardigheden in verband met het wel erg veel.

  Wezen Gemini, Mijn geest en belangen zijn te voorbijgaande aard te willen permanent inkt iets in mijn lichaam.

  Ik kan zien hoe mensen verslaafd kunnen worden aan de naald of het nu een piercing of tatoeage en het is gewoon een verslaving zoals winkelen of voedsel voor mensen om rekening houden met.

 3. Ik werd getroffen door wat je zei over de lichamen van vrouwen zijn publiek eigendom. De algemene reactie vaak dat "hoe konden ze dat doen om hun lichaam?" Maar mensen zijn niet immuun voor dat soort discriminatie ook. Meestal een man die wordt getatoeëerd wordt beschouwd als een ex-gevangene of een fietser, of misschien een rockmuzikant. Het is beter hier in San Francisco, maar in de Midwest, waar ik ben opgegroeid een tatoeage betekent dat je een crimineel zeker. Het vooroordeel strekt zich uit tot elke vorm van lichaamsversiering. Ik zag de clip waar u vermelden dat Playboy niet getatoeëerde vrouwen accepteert. Schroef Playboy, dat tijdschrift gebruikt om goed te zijn, terug in de jaren vijftig, zestig en zeventig, maar nu niet meer. Ik zou liever zien dat een nieuw tijdschrift dat alle vormen van seksualiteit viert, en is niet bang om ons allemaal te wijzen in een nieuwe richting, die alle lichamen en wat we kiezen om te doen met ons lichaam eert. U bent niet een mainstream kunstenaar, u bent op het snijvlak, dus waarom in een mainstream tijdschrift? Maak je eigen tijdschrift!

 4. Gelukkig te zijn in de film en een vriend en tatoeëerder van Beverly Yuen Thompson zijn. Deze vrouw was gebonden en vastbesloten om een ​​film die vrouwen in de tatoeage-industrie erkende maken. Ik ben niet zeker wat haar motivatie was op het moment, of als wil was gewoon een onderwerp voor het college, maar deze film is gebleken dat een van de grootste documentaires van de tijden zijn. Omdat het een 30+ jarige veteraan van de tatoeage, ik vind het hartverwarmend en onderhoudend en verhelderend. De lijst van de vrouwen in de tatoeage-industrie, of tatoeëerders, of verzamelaars, is evolutionair. Dank u Beverly voor ons erkent als aa collectief.

 5. Beste Margaret,
  Ik hou van je en een grote fan voor vele jaren zijn geweest. Ik zag je show in Pgh terug in 2002 en het was toen dat ik geacht u een van mijn helden. Ik was ongeveer 21 en worstelen met mijn lichaam te accepteren en was net begonnen te identificeren als een feministe. Je zei dat alles wat ik voelde, maar had de woorden voor nog niet hebben en je maakte me het gevoel dat ik belangrijk was en aantrekkelijk in een wereld die dat niet deden.
  Vele jaren later heb ik zwaar getatoeëerde geworden en leerde tatoeage. Ik heb deze aanvaarding opgedaan voor mijn eigen lichaam door het proces en wat je hier hebt gezegd in uw blog heeft opnieuw in welsprekende en ooit ware woorden zet de empowerment en kracht die komt van het tatoeëren je lichaam. Zoals ik aan het lezen was ik werd zo emotioneel omdat ik het gevoel dat weer dat meisje dat je show al die jaren geleden zag en hoorde mijn eigen waarheden door iemand die ik zeer bewonder gesproken. Dankjewel.

Geef een reactie