Letsel

Gisteren had ik veel mensen meer dan het maken van een videoclip voor mijn vriend Rocco aka Katastrophe , geregisseerd door Amos Mac , beide lieve tranchildren van mij. Prettige Gehman - die regelmatig bij mij thuis, maar had niet voor een tijdje kwam met Kristina Nekiya en het was als burlesue / bellydance thuis week.

Ik ben niet in eeuwigheid gedanst, en ik gearing up om zo weer doen op zaterdag, dus al mijn rekwisieten en kostuums en pasteitjes waren samen met enkele super oude dubbelzijdige tape dat ik denk dat misschien nog steeds vasthouden als ik raakte hem met de bic aansteker. Ik heb geen zin om het repeteren mijn nummers, maar Plez en Kristina afgesproken dat die dansen blijven in je lichaam voor jaren, en alles wat je hoeft te doen is de muziek horen en gaan. Ik denk dat dit waar is, althans ik hoop het is. Ik denk dat het is. Ik haat het repeteren. Ik wil direct naar schieten!

We schoten een heleboel leuke dingen in het hele huis, dat is een leuke plek om te schieten in het algemeen, hoewel het wordt spookhuis donkere zo laat in het jaar op als 4:00 zodat je constant vechten het verlies van licht. Ik heb een aantal mysterieuze splinter in mijn handpalm uit of mijn nieuwe burleske fans of van buiten te gaan, maar ik ben niet zeker waar het hout wordt begraven in de bloedlijn van de wond en ik ben niet het gevoel alsof het uit te trekken, want ik ben koel als dat , en laat vreemde lichamen liggen in mijn huid tot ik kaakklem.

In een scène zet ik een honkbal formaat gehaktbal in mijn mond als Rocco getikt over een enorme mengkom van spaghetti. Het was gewoon te groot voor mijn gezicht en mijn lippen waren vrij droog en het deed heel veel pijn. Dan had ik deze gigantische bal van vlees in mijn gezicht en ik kon niet echt spuug het uit en ik probeerde om de grap te voltooien van het hebben van het in mijn mond voor de duur van 2 of 3 neemt. Op een gegeven moment begon ik een beetje in paniek en ik kon niet ademen, maar ik was ook lachen om mezelf voor het proberen om een ​​grap te maken over het kijken als een Hawaiiaanse varken gekookt met een appel in haar mond, zodat sinds paniek + lachen = tranen, mijn ogen echt begon wellen.

Ik dacht dat ik zou flauwvallen en dat het de domste reden voor mij om te worden opgenomen in het ziekenhuis te zijn - te moeten gaan naar de eerste hulp aan de gehaktbal zijn verwijderd, bijna net zo pijnlijk als wanneer mensen zetten cola flessen en gloeilampen hun kont en kan niet hen op te halen. Ten minste de colafles en gloeilampen werden er geschoven voor seksuele redenen, niet een gigantische gehaktbal voor de toepassing van een grap, dus echt mijn excuus is een stuk dommer.

Ik was in staat om de gehaktbal uit te trekken na Amos genoemd knippen, maar ze moesten de gigantische kom spaghetti en gehaktballen gebruiken later voor een prop, en elke keer als ik keek naar de puinhoop werd ik bang. Mijn mond begon pijn te doen alsof het herbeleven wat vroeg op de dag was gebeurd, en de pijnreceptoren werden me te herinneren niet om het opnieuw te doen. Ik heb wat pijn in heel mijn mond van de ervaring en ik ben niet zeker hoe dit bijzondere huid anomalie te behandelen, want het is niet acne die kan worden uitgewist door mijn vriend Dr Hauschka en het is niet droog dat mijn liefhebber een keer per dag bezoeker la Mer verzorgt. Er is geen crème die de effecten van het grap ver, behalve misschien vaseline regelt.

Hier is de laatste video!2 Comments. toevoegen aan de mix ...

  1. Alsjeblieft, alsjeblieft verwijder die splinter !! Het zou wel heel dom zijn om te ontwikkelen bloedvergiftiging en sterven als gevolg van een domme splinter. Ik bedoel wil je dat uw nalatenschap? Mensen herinneren altijd de domme manieren waarop mensen sterven voordat ze iets anders herinneren, zelfs als het niet waar is. Mama Cass niet stikken op een broodje, en Elvis was niet echt zitten op het toilet toen hij stierf. Dus, doe jezelf een plezier en haal die splinter. Het deed me huiveren, want ik had een nare splinter in mijn hand een keer, gebruikte ik gewoon mijn tanden, een of andere manier, dat was beter dan een mes. Een mes liet me schrikken. Als je het krijgen van tatoeages aankan je aankan het verwijderen van een splinter. Je kent me niet, maar zoals de meeste van je fans, ik voel me alsof ik je ken. Dat is een van de dingen die zuigen over het feit dat een beroemdheid, en ook een van de dingen die zuigen over het feit dat een fan, kom ik er over nadenk. Maar ik hou van je, Margaret Cho, dus neem die verdomde splinter. Dat moet je volgende blog. Ik haalde de splinter !!

Geef een reactie