American Electric Tattoo

Mijn vriend Michelle Carr is mooi, en wanneer ik haar zie, moet ik haar smeken om me te laten gapen haar borst. Ze trekt vriendelijk omlaag of knoopt of uitgepakt wat ze draagt ​​en stelt me ​​in staat een volledige geblazen ononderbroken staren naar de meest prachtige tattoo die ik ooit heb gezien (en natuurlijk haar mooie ivoren splitsing maakt de inkt lijken te gloeien als ze heeft een kaars in haar - lichtgevende, gloeilampen - ah - vrouwen zijn de mooiste wezens op aarde).

Ze vertelt me ​​de romantische geschiedenis van die bepaalde tattoo, zou iets engels zeilers permanent opgehemeld krijgen over hun hart tijdens WO1, het gezicht van een vrouw op ragfijne vleugels, een geïllustreerde hoop, een dermal wens - gemaakt met een zorgvuldige en bekwame lijnen en curven en subtiele gradaties van kleur - dat hun geliefden zou terugkeren om hen na de oorlog. De elegant gestileerde art nouveau visage, goddeloos lieve oude school europese traditionele vet getekend tegenover vlekkeloze bone china witte albasten huid Michelle's, de lome ogen sensuele en weten, met dramatische kleur en levendigheid en geestigheid en decadentie maakt me zwijmelen en zucht elke keer als ik het zie . Elke keer.

De ragfijne vleugels, fijne en delicate in hun kleinste details lijken op de vlucht te nemen en ik zou willen hangen op hen als een personage in de roman van de kinderen, wind water geven mijn ogen als ik zalig genieten van de rit. Het is een klassieke tattoo neem ik aan, een die ik versies van hebben gezien flitser en in tattoo boeken en op levende huid voor me, maar Michelle's is zo volkomen fascinerend dat zelfs al is het een bekende beeld van de grote en eerbiedwaardige geschiedenis van tatoeëren, op haar, het is alsof ik het nog nooit hebt gezien. Het is mooi om de mate dat het alleen staat, alle anderen troonpretendenten. Michelle's tattoo regels en dat is dat.

De tatoeage obsessie mij, en ik heb een oogje op het, en ik ben niet zeker dat mijn diepe gevoelens zijn niet wederzijds is. Wanneer kunst leeft als dat, die is om te zeggen dat het je kan niet terug houden? Ik ben gek op die tattoo met een passie (duidelijk) en ik dacht altijd dat ik zou het een dag te hebben, ook al is het niet zo'n goede zaak om iemand anders zijn tatoeages te benijden, want dat leidt tot de onvermijdelijke misdaad van plagiaat andermans tatoeages, wat verkeerd is.

Tatoeages zijn individueel en uniek en het meest geschikt voor die slimme weinige gelukkigen die dacht om ze oorspronkelijk te krijgen. Esthetische genie moeten worden beloond met exclusieve rechten en privileges op intellectueel eigendom. Ja, ik geloof dat dit van harte, maar Michelle's tattoo is zo fucking goed dat ik had om het een of andere manier, dus ik vroeg haar point blank als het was ok als kregen hetzelfde en ze zei dat het is natuurlijk, want ze is geweldig en super cool en mijn vriend.

Ik heb niet de vleugels op te krijgen, want er zijn al slangen op mijn ribben en maag, dus ik dacht dat er zou moeten zijn nog meer slangen en het gezicht zou Medusa's plaats zijn. Medusa is niet echt beschouwd als een romantische heldin maar ik hou van haar stijl, haar macht en majesteit is niet echt over mooi, het gaat over iets donkerder en dus beter, meer spannend en belangrijk. Het is feminisme gegaan wild, waarvan ik graven enorm.

De kunstenaar achter prachtige tattoo Michelle's is Craig Jackman , en ik zou gedreven door zijn plaats, American Electric Tattoo , ruim een miljoen keer. Het is op mijn dagelijkse ritme. Zonsondergang is mijn Appia en alle wegen leiden naar Echo Park. Ik zou onderbreken voor het stoplicht bij Maltman en kijken naar de grappige storefront met zijn elegant leeftijd taxidermie en hypnotische muurschildering van een getatoeëerde dame, helemaal zoek als machine een oude waarzegster's in Musee DE Mechanique en denken: "Als ik een tattoo hier, Ik zou thuis door nu ".

Dat specifieke gedeelte van Sunset is legendarisch voor mij, geplaveid met guave kaas taarten en songs van The Eels. Ik ging op een van de meest memorabele dagen van mijn leven aan de 99 Cent Store (ik ben geen grapje - het was super intiem en warm en kreeg een beetje uit de hand en risque rond de off merk beeldscherm ontbijtgranen) en Millie's, de enige restaurant waar ik kan eerlijk zeggen dat ik bijna in een voor echt niet eens liegen vuistgevecht - serieus kunt u vragen Greg Behrendt - waarvan koekjes gaf me kater opluchting zo vaak dat ik eigenlijk een serotonine piek toen ik langs de deuren.

American Electric is waarschijnlijk de meest oude school van alle tattoo winkels waar ik geweest en hebben had werk in, met flits op de muur en kunstenaars bij de hand, dag en nacht die goed zijn in alles en nog wat te doen, Japanse en bio-mechanische en traditionele en portretten en script en enkele naald zwart en grijs en pin-ups en coverups en anime en soberheid data in het oude Engels belettering en wat heb je. Dit is het soort van blauwe kraag tattoo shop van de afgelopen jaren, waar zeilers zou kunnen gaan aan wal te verlaten om ankers op hun armen of de gezichten van vrouwen te krijgen op ragfijne vleugels over hun hart. De plaats voelt alsof het achtervolgd door Bert Grimm, en daar heeft een tijdmachine kwaliteit. Alles is een beetje sepia.

Het is altijd druk daar en het voortdurend in het gebruik van machines voeg een Buzzy laag aan de punk rock en heavy metal en Portishead en zelfs Fleetwood Mac speelde loudish aan de inwoners van de pijn af te leiden, zowel gegeven en ontvangen, zoals de kunstenaars houden niet kwetsen je zo veel als je niet graag gekwetst.

De diversiteit van de muzikale keuzes spreekt tot de diversiteit van de klanten, en dat is op zich een bewijs van de veelzijdigheid van de kunstenaars. Het is zeldzaam als je alle dingen kan zijn voor alle mensen, maar American Electric tattoo beheert een of andere manier zonder concessies aan de kwaliteit van het werk, dat is niets minder dan miraculeus.

Het proces van het tatoeëren voor mij is enorm verschillend geweest. Ik kan besteden jaar plukken een kunstenaar en dan wachten meer jaren voor hen en mij om openingen in onze waanzinnig drukke schema hebben. Bij American Electric is er een mogelijkheid voor instant bevrediging. Het is een plek waar je kunt gaan als je in de stemming voor iets en je gewoon wilt gaan het gedaan te krijgen recht dan. Dat is een zeldzaam genoegen, om van idee naar impuls te realiseren in een dag of zelfs een uur. Ik heb dit nog niet gedaan, maar kijken naar andere mensen doen het tijdens mijn meerdere sessies met Craig is spannend en bijna net zo goed als het zelf te doen.

Toen de Medusa eerst werd geschetst, keek ze veel op Selene Luna , maar nu heeft ze wat schaduw op haar, een beetje kleur op de slangen, en ze ziet eruit als iemand anders, misschien iemand die ik nog niet ontmoet die zal draaien mij om stenen op het eerste gezicht. Craig heeft een lichte hand, die ik ben dankbaar voor, zoals Medusa's gezicht is recht op mijn borstbeen, en de slangen van haar haar liggen aan de overkant van elke rib alsof ze dalen trappen. Het detail is buitengewoon, elke slang met een eigen persoonlijkheid en het afstoten van een weegschaal. Het genezingsproces heeft me wakker in een bed vol droge groene huid, zoals cornflakes, alsof ik te draaien in de slang zelf. Ik vind het leuk. Als ik schonk melk op mezelf zou ik het geheel van alles wat groen.

De tattoo is briljant, ik kan nu al zeggen, en het is allemaal een echte droom die uitkomt. Veel dank aan Michelle dat u mij en natuurlijk dankzij plagiaat te Craig Jackman voor de inspiratie en de realisatie.

Zoek andere berichten over Blog en tagged .

2 Reacties. toevoegen aan de mix ...

  1. Dat plaatsing maakt me kwaad om gewoon na te denken over, maar het ontwerp klinkt zelfs beter dan het is inspiratie.

  2. Uw blog is Fabulous. Goed artikel plaats. Heel interessant. Ik heb bewondering voor de waardevolle informatie die u aangeboden in uw artikel. Uitstekende indiening zeer goede post.

Geef een reactie