Thanks Memoir Tattoo

Art drijft mijn leven en houdt me op de been. Ik denk over de kunst de hele tijd, op de manier van het maken van kunst, het zijn met kunstenaars, het verzamelen van kunst, het zijn een kunstwerk. Kunst is alles en mijn jeugd en mijn volwassenheid gecombineerd. Ik ben opgegroeid rond schilders willen zijn zoals zij, willen krijgen getatoeëerd als hen en ik ben nu in het gezelschap van de meest bijzondere kunstenaars in de wereld en ik voel dat ik ben opgegroeid rechts, en ik denk dat mijn 14 jaar oude zelf zou hebben dacht dat ik was cool as fuck nu en ik ben er trots op.

Ik verliefd op iedereen die verf en inkt en lijm splatters op hun broek heeft en tatoeages over hun armen. Als ik zie zwaar getatoeëerde armen, ik weet dat ik zal worden gehouden, niet per se letterlijk, maar in een abstracte emotionele manier. Getatoeëerde armen trekken me in nauw en we hebben niet eens aanraken te zijn. De genegenheid hangt in de lucht. Ik hou van zwaar getatoeëerde mensen. Wij zijn een land, een volk samen.

De mannen en vrouwen die voor mijn vader, die daarbij naar voren me, kregen full body pakken van Ed Hardy (mijn eerste tattooer) en Bill Zalm in de jaren '80 werkte - de revolutionaire tattoo artiesten die het allemaal veranderd en verhoogde de bloedige tijdverdrijf van zeilers en Hell's Angels tot de categorie van de beeldende kunst.

Mijn zoektocht naar mijn eigen revolutionaire tatoeëerders heeft mij gebracht in de meest verheven kringen - de laatste tijd besteden dagen in gerenommeerde studio's die behoren tot de heer Cartoon , Kim Saigh , Eddy Deutsche , James Spencer Briggs , Craig Jackman en Shawn Barber . Ik ben gelukkig dan alles wat ik maar kon wensen, iets dat 'The Secret' kon manifesteren. En natuurlijk heb ik dank God elke dag voor wat ik krijg om te doen, te zien, te zijn.

Meestal krijg ik getatoeëerd in 3 jaar cycli, stoppen voor drie jaar en vervolgens weer starten en dan stoppen. Dit is mijn 3e keer rond. Voor de tatoeage groeispurt, krijg ik een heleboel tatoeages, met meerdere sessies, met mijn geliefde kunstenaars. We zien elkaar voortdurend en het proces van het krijgen getatoeëerd door hen voelt als een leuk avondje uit met vrienden, behalve dat het een nacht in - een nacht in hun fantastisch bedacht en maakte vervolgens echte ruimtes. Elke sessie is onvergetelijk, de pijn van het bloedvergieten vrijgeven van endorfine, dat elke recreatieve drug overtreffen. Het breken van mijn huid permanent te verankeren beelden is een transcendentale ervaring. Ik ben hoog als de hemel voor de uren daarna. Ik voel me alsof ik krijg groter, nog steeds, net als terugkerende dromen die ik zou hebben tijdens mijn vormende jaren, van vallen en vallen. Ik ben achterover vallen in gelukzaligheid als een Nestea duik.

Memoir Tattoo is de site van de vele wonderen gebeuren. Het is als Lourdes of Varanasi of Mekka. Ik kom om Memoir Tattoo en ik ben getransformeerd alsof ik in de Ganges had gebaad. Ik heb altijd laten hun ruime en luchtige studio gevoel alsof ik meer van mezelf hebben gerealiseerd, ben ik dichter bij wie ik echt bedoeld is coming. Deze tatoeages waren altijd op mijn huid. Deze begaafde kunstenaars zijn waardoor ik deze weelderige versieringen aan de oppervlakte te brengen, en ik ben ooit zo dankbaar.

Nathan Kostechko , het wonderkind die de onsterfelijke en nog veel bewonderde phoenix getatoeëerd op mijn linkerarm jaar geleden nu werkt bij Memoir, dus dit is nog een ander goed teken dat ik gekomen ben om de juiste plek. Wat Kim, Shawn, Nate en Spencer tekenen op mijn huid creëert en herschept mij. Brendan Rowe , nog een geweldige kunstenaar bij Memoir en ik heb data geboekt naar contouren te doen, en ik ben zo opgetogen, die struikelde over wat ik beschouw als het zijn Justice League - serieus deze jongens zijn de superhelden van het tatoeëren (mooie Kim is Wonder Woman natuurlijk, Shawn is Superman, Brendan is de Green Hornet, Nate is Plasticman en Spencer is Aquaman, want naar verluidt zet hij Aquaphor in zijn haar) en om te kunnen noem ze mijn vrienden - dat is de grootste opscheppen van alle tijden.

Ik kwam naar de studio gisteren met een kleurrijke kimono verjaardagscadeau tas op me te wachten. Kim had gekregen me macaron (heerlijk en natuurlijk waren ze bijna verdwenen tegen de tijd dat ik thuis kwam, dus ik gaf mijn man een van hen en een lege plastic koker, yum) en een mooi rood lederen schriftelijk tijdschrift met een heilig hart versierd waren op de front! Het is zo mooi ik ben bang om te schrijven in het, maar ik weet dat om te schrijven in dit prachtige ding is om mezelf constant aan herinneren dat mijn gedachten echt en eerlijk waarde.

Shawn gaf dit schilderij om me voor mijn 43ste verjaardag, en het duurde al mijn macht niet te barsten in tranen uit bij het zien van het. De compassie die ik zie in elke slag van zijn penseel maakt me aan het huilen. Als ik kijk naar dit schilderij, kan ik eigenlijk voel mijn soulmate schommelt rond mij - mijn dierbare dode hond Ralph - de echte eigenaar van mijn hart - Ik kan hem bijna aan te raken, aai hem weer - wat ik wou voor de meeste is het huisdier hem nog een laatste keer, zoals ik vroeger deed toen ik was te laat voor iets. Ik zou kijken naar hem te kijken me haasten rond en proberen om het huis te verlaten, houdt me in de rijke rode bruine blik van zijn wortel bier ogen, en het maakt niet uit hoe laat ik was zou ik altijd een moment te nemen om hem te houden op, het voelen van de zijdeachtige vacht van zijn borst tussen mijn vingers. Ik voel de warmte van zijn hele grote hond lichaam en ik herinner me liggend op de grond houden van hem als hij stierf, ons lichaam als twee 'c's samen, een omhullende de andere, hoofdletters en kleine letters. De hitte van hem uitstraalt in de hitte van mij.

Schilderij Shawn's herinnert aan een goede tijd in de ontzagwekkende leven van die hond. Ik kijk ernaar en ik herinner me toen hij gezond was, toen hij was zo robuust en bruist van het leven dat ik moest deals met andere hondenbezitters maken bij de hond park om me te helpen hem te vangen, omdat hij snel en sterk was en ik kon ' t zo snel lopen als zijn uitbundige jonge herder mix lichaam deed. Die hond heeft me geleerd om het gevoel van het leven te koesteren, en nu hij dood is ik voel dat ik moet harder alleen voor hem te leven. Voel het. Waarderen. Love it. Zoals ik hou van kunst. En schilderkunst Shawn's brengt Ralph weer tot leven. Ik ben vernederd door zijn talent en vrijgevigheid. Hij gaf me mijn hond terug. Hij hief Ralph uit de dood, zoals Lazarus opgewekt uit het graf en dat is de kracht van de kunst. Dit is wat kunst zou moeten doen. Kunst is het leven.

ralph-watercolor- Shawn BarberGeef een reactie