Verjaardag Pie

Mijn geweldige vrienden maakte me een taart op mijn verjaardag, en niet zomaar een taart, maar mijn favoriete taart, een bescheiden pastei niet minder, gemaakt van een doos chocolade pudding mix en Cool Whip, samen gelaagd in bijna gelijke proporties en gekoeld in een winkel gekocht Graham cracker shell.

Het is de meest geliefde lief van mijn jeugd, die in de nabijheid van een Kentucky Fried Chicken woonde. Mijn favoriete onderdeel van dit vreemd handgeweven hometown 'n' biedt huisgemaakte fastfoodketen was niet de kip, als ik niet hou van de peperige dikke vochtige korst, gemaakt met melige modder en klei, verpakt rond een te grote antibioticum plumped kipfilet als een granaat, te zout en hartige pannekoek, een Amerikaanse koude oorlog kip kiev. Nee, ik heb niet veel zorg voor de druipende augurk en piment mayonaise coating wanhopig korte uiteinden van macaroni, hoewel ik niet zou schoppen uit bed voor het eten van crackers als je weet wat ik bedoel. Zelfs de peristaltiek stoppen zuidelijke stijl koekjes, dat zou de vacht van uw tanden met de onaangenaam piepende chemisch effect van karnemelk als het gevuld uw mond met zout en droogte geïnspireerd mijn ijver.

Ik hield van de desserts. Het dessert dat ik het meest van hield daar in de jaren '70 was de plastic kop o chocolade parfait - rijk centimeter koud chocolade pudding, tandpasta witte slagroom (de facto Cool Whip) en gemalen crackers langs de bodem zoals zand grind in een aquarium. als een kind, ik dacht eigenlijk dat iemand bij KFC had een vriend conciërge bij Nabisco, en dat deze vriend routinematig zou vegen de kill kamer in het hoofdgebouw Nabisco bakkerij en dan omdraaien en goedkoop verkopen van de inhoud van zijn stoffer om de basis van deze lowbrow garbagey traktatie.

Chocolade pudding, de meeste verwerkte vorm, niet de ambachtelijke soort dat vaak circumnavigates een gekoelde geval beter diners de hele wereld, het soort dat een huid groeit, eiwitten in de melkcoagulatiebehandeling en het creëren van een beschermende grens tussen u en de pudding, een zoete , self-uitgescheiden condoom, dat kleeft aan het dak van uw mond en kan worden getrokken uit je lippen als een helm, de kanten vet die soms omringt zuigelingen om hen op te vangen van de slagen van de geboorte, maar het soort dat naar je toe komt als een poeder, als een donkere, zoete cocaïne, gemengd met vloeistof en behandeld met de temperatuur als crack. Het ziet er nep en smaakt nep en nep is - alle conserveringsmiddelen en melk vaste stoffen en extracten en iets dat je geest bestuurt - en is heerlijk niet te vergelijken. Schuimend slagroom die in wezen is Cool Whip rondt het geniale creatie, de textuur opgevuld met luchtbellen verrekening van de glossy ei glamour van de pudding en afstomping van de decadentie. Om een ​​of andere reden de Graham cracker korst kastijdt de zondige dessert nog verder, de crunch zoals pop rotsen, maar zonder de fruitsmaak. zoals je kunt zeggen dat ik veel over dit brouwsel hebben gedacht. Het is echt een van mijn favoriete gerechten, trashy zoals het is. Ik kan het niet helpen.

In het onwaarschijnlijke geval van mijn uitvoering, neem me dit. Als dit in mijn mond, in ieder geval zou ik in de afgrond te gaan met de smaak van glorie, dat is net zo fijn als een gloed elke dag.

Ik heb zelfs mijn eigen versie thuis na school, bijna niet in staat om het uur het kostte om die klootzak relaxen dragen. Ik wilde het zo graag en ik wilde het snel en hoe langer ik moest wachten tot het de meer ik zou uiteindelijk het eten want het was alsof ik probeerde om niet alleen mijn honger, maar mijn verlangen sate. En zo begon mijn lange liefdesrelatie met chocolade, aan wie ik ben monogaam, maar de chocolade in dit recept is niet helemaal de verleiding, want ik kan niet eens echt proeven van de cacao in de dichte saaie achtergrond. Het smaakt meer zoals eieren en het smaakt ook glanzend, als licht gereflecteerd zou kunnen worden opgevat als een smaak. De textuur is wat ik ben na. Het vult me, en ik voel me zo leeg de hele tijd en dit spul, Het vult me ​​gewoon en dat is waarom ik dit schrijf liefdesbrief aan het nu.

Ik bracht de verjaardag taart naar huis, maar niet voordat texting mijn man dat hij thuis zou komen met mij, alsof ik een verdwaalde dier te redden had gevonden. Hij was enthousiast over de taart, maar hij moet niet zo enthousiast zijn omdat hij in slaap was tegen de tijd dat ik thuis kwam en dus at ik die taart want ja, je snooze je verliest, vooral als het gaat om deze taart en de hel - het is mijn verdomde verjaardag en ik kan huilen en eten een hele taart als ik wil. Met dank aan Ian en Sarah en Selene voor mijn verjaardag traktatie en mijn verjaardag geweldig en mijn geweldige man voor het laten van me hebben het hele ding voor mezelf.

Birthday Pie

3 Opmerkingen. In The Mix ...

Laat een reactie achter