Mijn nieuwe Tattoo

Eddy Deutsche, maar een van mijn geweldige tattoo artiesten, had een prachtig beest van een hond, Hodji. Een geheel zwarte Newfoundland, met glanzende lange vacht en een massieve kop. Hij was de edelste der schepselen, en nogal een troostende aanwezigheid, kalmerende die met naald angst, rust zijn indrukwekkende muil op te schudden ledematen en ontroerend neuzen alsof hij kon genezen, en ik weet zeker dat hij genezen. Dieren zijn magie. De wereld is van hen. We leven in het te eren en te waarderen. Hun aanwezigheid is een enorme geschenk dat de natuur biedt ons. Degenen die we kunnen temmen, zijn we bedoeld om de zorg voor en de liefde en vast te houden en schat. Ze herinneren ons aan hoe beperkt ons vermogen tot liefde en toewijding is. Ze laten ons zien hoe om te aanbidden en hoe om aanwezig te zijn en hoe te leven. Hoe aan de krul en krul onze stekels als we vast. Alles en nog wat kan worden geleerd van deze kleine, middelgrote en soms zeer grote leraren.
Toen Hodji stierf, Eddy voorzag een groot eerbetoon, een laaiend, blaarvorming beeld van het mooie beest verlaten van zijn aardse hond lichaam en het invoeren van een ander meer geschikt om zijn grandeur bevatten. De hond was niet langer een schattig huisdier, maar dichter bij een zonnegod - met vuur in zijn adem en aderen. Niet langer gebonden aan de aarde door zijn slechte heupen en veel te versnelde hond jaar - in de dood, hij had om zijn ware zelf komen. Ik hou van dit schilderij. Wat doen we met ons verdriet voor onze dieren is belangrijk. Wanneer we prachtige kunst zoals deze kan maken, kunnen we onze pijn en lijden te overstijgen. We kunnen weten dat hun leven en ons leven beter te maken door onze nabijheid werden gemaakt, en zie duidelijk dat die ontelbare momenten waar onze ogen ontmoetten, waren geen hond naar mens, maar veeleer, goddelijke naar het goddelijke. Namaste inderdaad.
Ik heb Ralph elk moment sinds zijn dood gemist. Jaar en tranen zijn niet afgestompt de barre leegte van het verlies van hem. Er is een lege plek in mijn psyche en mijn hart, een lege echo die gebruikt te worden gevuld met zijn lange zwarte nagels op de houten vloer, koude plekken waar zijn lichaam zou opwarmen de planken. Als ik wakker word in de ochtend, zal ik nog steeds instinctief leg mijn hand naar beneden waar hij ooit lag naast me elke nacht, te bereiken voor hem en ik zal herinneren in de meest schokkende nog vernietigend stille manier, dat hij er niet is. Ik kan niet worden overtuigd om zijn as te verstrooien. Zijn stoffelijk overschot moet blijven waar ze zijn, in de buurt van waar zijn bed was in het leven, omwikkeld met zijn zwarte lederen sailor jerry flash kraag, rustend op een funereal heiligdom voor hem, versierd met olieverfschilderijen en aquarellen en potloodtekeningen en andere kleine appreciaties van mijn liefde . Hij is geworden als koning tut, zijn grootheid gerealiseerd meer in zijn dood, zijn graf gevuld tot barst van rijkdom.
Eddy heeft me geholpen zet nog een eerbetoon aan Ralph op mijn huid, waar hij nu woont. Het geheugen van de grote hond woont in mijn lichaam, de zachtheid van zijn vacht op mijn handen, vooral onder zijn kin, en op de grote vlakten van zijn borst, wit als droeg hij het shirt van een dichter onder zijn zwarte jas van krullen. Ik voel mijn lippen raken de bovenkant van zijn hoofd, waar zijn schedel lag hard en zeker onder zijn butterscotch dot wenkbrauwen. Ik kan zijn grote koren chip poten ruik en voel de ruwheid van de pads, zoals mijn vingers zocht tussen hen voor kleine steentjes uit onze vele miljoenen wandelingen. Hij woont in mij, niet op de aarde, niet in de lucht, maar in mij. en hij is een paard hier, dat is wat ik denk dat hij zou hebben gewild te zijn, misschien wat hij dacht dat hij was. Groot en sterk en snel en een kicker en een loper en een majestueuze schoonheid. Mijn eerbetoon aan mijn liefde gedaan door een meesterlijke kunstenaar die echt begrijpt. Deze tattoo brengt mij op bijna oncontroleerbare catharsis huilen met haar schoonheid en oprechtheid. Misschien kan ik u laten de as gaan nu. Ik heb dit.

Eddy Deutsche , maar een van mijn geweldige tattoo artiesten, had een prachtig beest van een hond, Hodji. Een geheel zwarte Newfoundland, met glanzende lange vacht en een massieve kop. Hij was de edelste der schepselen, en nogal een troostende aanwezigheid, kalmerende die met naald angst, rust zijn indrukwekkende muil op te schudden ledematen en ontroerend neuzen alsof hij kon genezen, en ik weet zeker dat hij genezen. Dieren zijn magie. De wereld is van hen. We leven in het te eren en te waarderen. Hun aanwezigheid is een enorme geschenk dat de natuur biedt ons. Degenen die we kunnen temmen, zijn we bedoeld om de zorg voor en de liefde en vast te houden en schat. Ze herinneren ons aan hoe beperkt ons vermogen tot liefde en toewijding is. Ze laten ons zien hoe om te aanbidden en hoe om aanwezig te zijn en hoe te leven. Hoe aan de krul en krul onze stekels als we vast. Alles en nog wat kan worden geleerd van deze kleine, middelgrote en soms zeer grote leraren.

Toen Hodji stierf, Eddy voorzag een groot eerbetoon, een laaiend, blaarvorming beeld van het mooie beest verlaten van zijn aardse hond lichaam en het invoeren van een ander meer geschikt om zijn grandeur bevatten. De hond was niet langer een schattig huisdier, maar dichter bij een zonnegod - met vuur in zijn adem en aderen. Niet langer gebonden aan de aarde door zijn slechte heupen en veel te versnelde hond jaar - in de dood, hij had om zijn ware zelf komen. Ik hou van dit schilderij. Wat doen we met ons verdriet voor onze dieren is belangrijk. Wanneer we prachtige kunst zoals deze kan maken, kunnen we onze pijn en lijden te overstijgen. We kunnen weten dat hun leven en ons leven beter te maken door onze nabijheid werden gemaakt, en zie duidelijk dat die ontelbare momenten waar onze ogen ontmoetten, waren geen hond naar mens, maar veeleer, goddelijke naar het goddelijke. Namaste inderdaad.

Ik heb Ralph elk moment sinds zijn dood gemist. Jaar en tranen zijn niet afgestompt de barre leegte van het verlies van hem. Er is een lege plek in mijn psyche en mijn hart, een lege echo die gebruikt te worden gevuld met zijn lange zwarte nagels op de houten vloer, koude plekken waar zijn lichaam zou opwarmen de planken. Als ik wakker word in de ochtend, zal ik nog steeds instinctief leg mijn hand naar beneden waar hij ooit lag naast me elke nacht, te bereiken voor hem en ik zal herinneren in de meest schokkende nog vernietigend stille manier, dat hij er niet is. Ik kan niet worden overtuigd om zijn as te verstrooien. Zijn stoffelijk overschot moet blijven waar ze zijn, in de buurt van waar zijn bed was in het leven, omwikkeld met zijn zwarte lederen sailor jerry flash kraag, rustend op een funereal heiligdom voor hem, versierd met olieverfschilderijen en aquarellen en potloodtekeningen en andere kleine appreciaties van mijn liefde . Hij is geworden als koning tut, zijn grootheid gerealiseerd meer in zijn dood, zijn graf gevuld tot barst van rijkdom.

Eddy heeft me geholpen zet nog een eerbetoon aan Ralph op mijn huid, waar hij nu woont. Het geheugen van de grote hond woont in mijn lichaam, de zachtheid van zijn vacht op mijn handen, vooral onder zijn kin, en op de grote vlakten van zijn borst, wit als droeg hij het shirt van een dichter onder zijn zwarte jas van krullen. Ik voel mijn lippen raken de bovenkant van zijn hoofd, waar zijn schedel lag hard en zeker onder zijn butterscotch dot wenkbrauwen. Ik kan zijn grote koren chip poten ruik en voel de ruwheid van de pads, zoals mijn vingers zocht tussen hen voor kleine steentjes uit onze vele miljoenen wandelingen. Hij woont in mij, niet op de aarde, niet in de lucht, maar in mij. en hij is een paard hier, dat is wat ik denk dat hij zou hebben gewild te zijn, misschien wat hij dacht dat hij was. Groot en sterk en snel en een kicker en een loper en een majestueuze schoonheid. Mijn eerbetoon aan mijn liefde gedaan door een meesterlijke kunstenaar die echt begrijpt. Deze tattoo brengt mij op bijna oncontroleerbare catharsis huilen met haar schoonheid en oprechtheid. Misschien kan ik u laten de as gaan nu. Ik heb dit.3 Reacties. toevoegen aan de mix ...

  1. Zo waar, ik verloor mijn hond na hem voor 15year.I zette hem op mijn arm nu voel ik me veel dichter bij hem. Mis hem nog alot. Dus wie het verliezen van een huisdier leg ze op het lichaam. @ Sako517

Geef een reactie