Parijs

Ik heb een paar gelukkige dagen in Parijs op mijn eigen. Een grote traktatie, als Ik reis meestal met anderen - en fantastische, hilarische, inspirerend, liederlijke anderen, die vrolijke en prachtig, maar het is een zeldzaam mooi moment dat ik in mijn eentje. Het hotel waar ik oorspronkelijk geboekt liet me niet in te checken, en na bijna lopen over een frisse en volledig gevormd hondenpoep paal bij de ingang, moest ik mijn tassen daar om een ​​ander te vinden. Het was goed in het einde. Het nieuwe hotel is niet luxe, maar het was goed genoeg, midden in Le Marais, mijn favoriete buurt, al languit over de 3 en 4e arrondissement, wat dat ook betekent.

Ik kreeg alle Franse en mijn vieze haar in een kuif en zet geen make-up op miss gezicht en liep van winkel naar winkel om elk ding dat ik wilde eten. Wijn, een kip, ham, vijg taarten, macarons, donkere chocolade repen, een groot stokbrood - die ik ook drastisch gevonden vermindert de beroemde Europese seksuele avances - een of andere manier het brood is een verdediging en een chastener en maakt je als je behoort en zijn niet beschikbaar voor onzin. Zoals gewoonte van een non en een gitaar. Ik ben nu in op Nunsense maar geen onzin Monsieur.

Ik liep in een kaaswinkel, meer als een kraam, en de geur sloeg me in het gezicht. Ik stond sprakeloos tegenover de kaasboer, op zoek naar de juiste Franse woorden. Er kwam niets - behalve "uh ja, hook me up". Hij begreep een of andere manier en sneed me een dikke wig van comte, en dat kaas en ik ging terug naar mijn kamer. Het was de gouden en romige en zweette als een man in zijn vroege jaren veertig tijdens de nacht. Dat kaas snurkte. Die kaas had slaapapneu. Het had een beschimmelde korst en een bittere back-end en ik aten bij dat wat leeft voor drie dagen zonder begeleiding of een koelsysteem. Ik ging naar bed en de kaas was er. Ik werd wakker en dat kaas was er. De rijpe, rottende verval van de zuivel-set een groene vinger onder mijn neus in de ochtend en ik wist niet eens behoefte aan een cafe au lait mij gaat krijgen. Ik realiseerde me dat de comte was niet een man, maar een vrouw ongeveer 28 uur in onze relatie. Dat kaas kreeg zijn periode. Me and Mrs Comte - kregen we een ding gaande. Ik at dat kaas en ik liet dat kaas als ik niet kon brengen met mij naar Engeland. Het was gewoon te stinkende te nemen. Ook beschimmeld en razende en levend en heerlijk en verslonden, zelfs al was er veel achtergelaten. Ik kon niet smokkelen dat comte over de grens. Het was een geneesmiddel en zou verboden zijn. Het brood was ook goed. Ik heb eigenlijk vast in tussen de bladen van een knapperig en hard stokbrood, de buitenkant bros en schurftige en rommel het bed met vlokken en kruimels, en de binnenkant zacht en wit en pafferig consumeren, het vullen van de mond met de volkomen neutraliteit van de bloem, die vreemd niets zoeken we uit koolhydraten, die lege volheid. Het brood puinhoop kreeg over de vloer en de meid eigenlijk hijgde "Alors!" Toen ze de deur opende naar mijn kamer. Ik voelde me als een junkie. Ja ik ben een food verslaafde en daardoor vermijd ik de meeste dingen, maar wanneer is het eten van verslaving en wanneer is het plezier? Ik denk dat in Frankrijk, het is gewoon plezier. Wat gebeurt er in Frankrijk, blijft in Frankrijk, zoals comte en kruimels.

3 Comments. toevoegen aan de mix ...

Geef een reactie